reklama

Holandia

Dzień dobry!

Anetko słodkie chłopaki w tych kostiumach!
Aniu gratuluje nocki -super!
Karola to sie okaże jaka ja mądra jestem:sorry::-D....
Sencilla a co u ciebie?

Jedno jest słówko - słówko małe
Ono wystarczy na życie całe
Ono wyjaśni każdą zawiłość
to słówko to po prostu miłość!!!

Tej miłości życze wam na każdy dzień!

I my mamy niespodziankę dla was.....:-D:-D:-D

reklama
Witam :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Aniu moje gratulacje:tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

--------------------------------------------------------------------------------
Wstawać dziewczyny:tak::tak:, tu taka wiadomość na forum:szok::-):-D, a Wy jeszcze śpicie:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też chcę, ja też chcę...:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
witam:tak:

troche mnie nie było bo laptopmi oszalałi się popuł:wściekła/y: ale wczoraj mężuś przyjchał i ma jego;-)

:szok: aniu- serdeczne gratulacje- dziewczyny pisały że widać jak krainkai erni chca miec rodzenstwo;-) pewnie zachwyceni sa? ale bedziesz musila przystopowac troszeczke...

odewze sie pewie jutro bo cos nie kazde literki co dusze wyskakja:crazy:
pozdrawiam;-)

Dzien dobry
Anihaven super wiadomosc! Serdecznie gratuluje! Termin masz pewnie pod koniec wrzesnia :-) wiem, bo mam kolezanke co jest w ciazy w 8 tyg i pare dni :-D
Dlatego ostatnio taka padnieta bylas. a lekarstwa u lekarza nei dostalas zeby malenstwu nie zaszkodzic! Oszustka :-D:-D:-D
Widze posluchalas sie rad nie tylko moich, ze Erni i Karcia chcieliby miec rodzenstwo :-D Super!
Anna gratulacje dla Amelki takiego dlugiego snu :tak:
Karola zdroweczka! Zjdec pazurkow nie mam bo to bylo tylko uzupelnienie utwardzania wiec nie bylo co fotografowac :-D
Aneta udanego wypadu na basen zycze. Super ta gasnica Ci wyszla. Z czego ja zrobilas?
Niunia jak kurs Ci idzie? Wciagnelas sie juz w trans? :-D
Bira jedzenie tez jest meczace :-D Pamietam jak moja claudia podczas jednego z pierwszych chlebnych posilkow, zasnela zaraz po jedzieniu w krzeslku w tak krotkim czasie, ze ja zdazylam odniesc talerzyk do kuchni. Jak wrocilam to juz spala :-D:szok::-D
U nas snieu nasypalo :szok:
MIlego dnia

Agasta niezły z ciebie detektyw....:-D:-D:-D To prawda że lekarz nie mógł mi podać nic na zapalenie płuc bo ....byłam w ciąży! A termin mam na 17.09.2010...
Jestem już po badaniach krwi itp, pierwszą wizyte u położnych też mam za sobą:tak: nawet udało mi tą samą położną co rodziłam z nią Erniego!:-)
W tamtym tygodniu byłam na USG prywatnym i już widziałam to małe serduszko!:tak::tak:
Mam tylko jedną prośbe żeby ta nowina nie wyszła na razie z naszego kręgu bo moja rodzinka jeszcze nie wie:sorry: - mama przylatuje 25.02 więc chce jej osobiście powiedzieć!;-)
Aniu wiedziałam ale tyle tych boom'ów było że chciałam żeby każda miała tą swoją WIELKĄ CHWILĘ!!!!

Aniu GRATULUJĘ, widze że te potrafisz dlugo cicho siedziec ;-)a termin masz miesiąc po mnie... a jak dzieciaczki i mezus zareagowali na tą boomową wiadomosc??

reklama
Mężuś się bardzo ucieszył!:-D:-D:-D a dzieciaczkom nie powiedziałam bo by wszytsko babci przez telefon wypaplały:szok: a ja chce tego uniknąć...chociaż moja Karinka jak byłam z nimi na usg zaczęła zadawać pytania; Czy ty teraz urodzisz dziecko!?:-) bo ona oblatana teraz jest ponieważ jej pani w szkole jest też w ciąży i wszystko im opowiadała i pokazywała fotki.

Tak więc na razie tylko WY wiecie!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry