reklama

Holandia

czesc dziewczyny
ja juz tez dzisiaj mam weekend, posprzatalam troche, posciel pozmienialam, piore i jestem w trakcie gotowania dla siebie i mlodego. Moj M. niestety dzisiaj w pracy i niestety skoncza mu sie dlugie weekendy, teraz musi juz normalnie 5 dni w tyg. pracowac:sorry::cool:
Agasta to fajna fucha ci sie znowu trafia:tak:
Karola trzymaj sie i zdrowka rodzince zycze:tak::tak:
Bira, Agnes jeszcze sie w zyciu napracujecie, teraz cieszcie sie blogoslawionym stanem:-)
Pauka udanej imprezki, a solenizant na pewno bedzie zadowolony:tak:
Aniu jak w pracy i szkole bylo???? weekend'ujesz juz:confused::confused::confused:
Czarna ja mlodemu nigdy nie mrozilam jedzenia, ale czasami jak wiecej mi sie ugotuje to mam na 2 dni.Zamrozone nie na dlugi okres chyba nie powinno tracic wartosci
Aneta, Sencilla, Anna i reszta a wy gdzie sie dzisiaj podziewacie
ide bo mlody zaczyna sie delektowac popiolem z kominka:-D:-D:-D

reklama
Moj Toffic znowu chyba chory bo nasikal w domu i z krwia:-(:wściekła/y:musze jechac do weta,a nie wiem czy zdarze bo Mala spi a P jeszcze nie dojechal z pracy.Ja juz nie mam sily z tym naszym kotem:no:

Czarna ja myślę, że nie jest to dobre by dla tak małego dzieciątka zamrażać jedzonko...Lepiej przygotować świeże, max na 2 dni, a najlepiej jeszcze zapasteryzować by mieć pewność, ze się nadaje....:tak::tak::tak::-):-):-)

Muszę się Wam pochwalić, że u nas dzisiaj dzień bez pampka...:tak::tak::-):-) Maja przejęta, że mama założyła jej majteczki...Siada na nocnik i nawet jak po południu pospała 2 godzinki to nic się nie wydarzyło...:-D:-D:-D:-D Teraz ogląda Teletubbies:-D:tak:;-):laugh2:

Czarna ja też jestem tego zdania co Pauka:tak:
Pauka gratki dla Majeczki ,dzień be:tak: pampersa to jest wyczyn:tak::tak:
u nas jakiś wirus jest nawet Michałka nie oszczedził :no::no: i biedny wymiotował:no:nic jeść ani pić nie chce:no: A mnie do tego głowa pęka:wściekła/y:Oby się ten dzień już skończył:crazy:
dobrej nocki wam życze ....ciekawe jaka nocka nas czeka

Ann ale czas pędzi jeszcze raz tyle i ROCZEK będziemy świętować!:-D

Karola zdrówka dla was biedulki....:-(
Pauka brawa dla Majeczki - duża dziewczynka!:-):tak:
Gosiu w szkole super :-D - dzisiaj mi oświadczyli że po karnawale przechodzę do wyżej góry...:szok:Trochę jestem zszokowana...ale powiedzieli mi że tak szybciej sie uczyć....:nerd:

Aniu - jutro też jest dzień, mam nadzieje że bedzie dla ciebie lepszy!Trzymam kciuki!:sorry:
Agasta jak tam twoje pazurki....;-)

A to moje pociechy na carnalale;

Załączniki

• 2010_0212CA0002.jpg
    2010_0212CA0002.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 46
  • 2010_0212CA0009.jpg
    2010_0212CA0009.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 49
  • 2010_0212CA0044.jpg
    2010_0212CA0044.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 46
  • 2010_0212CA0065.jpg
    2010_0212CA0065.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 47
Witam Was,
ja tylko na chwilę, bo zabiegana ostatnio jestem :zawstydzona/y:
Karola zdrówka dla Michałka, jak się on czuje :confused::-( Przybędziecie do nas jutro:confused:
Ann gratulacje dla Twoich Księżniczek :tak::-)
Aniu ślicznie Te Twoje kolorowe dzieciaczki :tak: Mój Niko będzie strażakiem, a Oli szeryfem (bez pistoleta) :-D
Agasta gratuluję fuchy :tak::tak::tak: i kontraktu również :tak:

Ja się tylko pochwalę, że Oliwierek 1 kwietnia idzie do żłobka, więc szukam pracy na kontrakt:tak::-)

Uciekam, bo jutro do szkoły polskiej lecimy, a ja jeszcze nie mam pomysłu na danie :no::szok:

Ps. Karola napiszę Ci na pw mój numer telefonu, bo pewnie nie masz jak Ci się telefon zepsuł :confused:

Miłej nocy :tak:

Aniahaven Erni jak prawdziwy pirat wyglada :-) A Karinka jaka sliczna motylica :-)
Pauka gratulki dla Majeczki. Oby tak dalej :tak:
Karola zdroweczka Wam zycze!
Ann gratuleczki z okazji szosteczki :-D
Czarna ja nigdy gotowego jedzenia nie mroze, bo mi nie smakuje. Zreszta odgrzewane tez nie :no: Staram sie codziennie gotowac swieze. Toffikowi co ostatnio sie dzieje, nic tlyko problemy z nim :eek:
Gosia fucha fajna, mogloby byc tak czesciej :-D
Agnes Gosia ma racje, jeszcze sie w zyciu napracujesz :tak:
Aneta gdzie cie wcielo?
Milego weekendu dziewczyny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry