czesc dziewczyny
ja juz tez dzisiaj mam weekend, posprzatalam troche, posciel pozmienialam, piore i jestem w trakcie gotowania dla siebie i mlodego. Moj M. niestety dzisiaj w pracy i niestety skoncza mu sie dlugie weekendy, teraz musi juz normalnie 5 dni w tyg. pracowac

Agasta to fajna fucha ci sie znowu trafia
Karola trzymaj sie i zdrowka rodzince zycze

Bira, Agnes jeszcze sie w zyciu napracujecie, teraz cieszcie sie blogoslawionym stanem:-)
Pauka udanej imprezki, a solenizant na pewno bedzie zadowolony
Aniu jak w pracy i szkole bylo???? weekend'ujesz juz

Czarna ja mlodemu nigdy nie mrozilam jedzenia, ale czasami jak wiecej mi sie ugotuje to mam na 2 dni.Zamrozone nie na dlugi okres chyba nie powinno tracic wartosci
Aneta, Sencilla, Anna i reszta a wy gdzie sie dzisiaj podziewacie
ide bo mlody zaczyna sie delektowac popiolem z kominka

ja juz tez dzisiaj mam weekend, posprzatalam troche, posciel pozmienialam, piore i jestem w trakcie gotowania dla siebie i mlodego. Moj M. niestety dzisiaj w pracy i niestety skoncza mu sie dlugie weekendy, teraz musi juz normalnie 5 dni w tyg. pracowac

Agasta to fajna fucha ci sie znowu trafia

Karola trzymaj sie i zdrowka rodzince zycze

Bira, Agnes jeszcze sie w zyciu napracujecie, teraz cieszcie sie blogoslawionym stanem:-)
Pauka udanej imprezki, a solenizant na pewno bedzie zadowolony

Aniu jak w pracy i szkole bylo???? weekend'ujesz juz

Czarna ja mlodemu nigdy nie mrozilam jedzenia, ale czasami jak wiecej mi sie ugotuje to mam na 2 dni.Zamrozone nie na dlugi okres chyba nie powinno tracic wartosci
Aneta, Sencilla, Anna i reszta a wy gdzie sie dzisiaj podziewacie
ide bo mlody zaczyna sie delektowac popiolem z kominka

Oby się ten dzień już skończył

Trochę jestem zszokowana...ale powiedzieli mi że tak szybciej sie uczyć....