Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzien dobry
tak pozno a ja pierwsza dzis
sniegu u nas nasypalo chyab z 10 cm
Ja w przyszlym tyg znowu mam za tlumacza robic i 40 godz do pracy jeszcze tylko opieke dla claudii na czwartek musze zalatwic Agnes super ze wsyztsko jest ok Gosia milego objadania sie ;-)
cos dzisiaj ruch nieduzy... pewnie wszyscy paczkami sie objadaja
ja pociesze wszystkie ranne ptaszki z koniecznosci!! Moja Tosia wstala dzis o.... 4
ja dzis upieklam brownie, bo z samego rana mielismy gosci, moja nauczycielka ze szkoly z dwoma coreczkami w wieku Marysi
Ja już zjadłam dziś 3 pączki z samego rana a jeszcze mój brat ma przywieżć od mamy zaraz więc pewnie jeszcze zjem a kilogramów przybywa
ale co tam jak urodzę to się będę odchudzała
Bry wieczor :-)
ja od kilku dni juz nie jem slodyczy bo po ciazy ciagle jeszcze dojsc do siebie nie mogaale zrobilam chrustymoj P powiedzial,ze dobre,ale ja wiem,ze ze mnie kiepski cukiernik bo ani ciasta dobrze zrobic nie umiem.No ale sie nie poddaje;-)