reklama

Holandia

dzien dobry
tak pozno a ja pierwsza dzis :szok::szok::szok:
sniegu u nas nasypalo chyab z 10 cm :-D
Ja w przyszlym tyg znowu mam za tlumacza robic i 40 godz do pracy :-D jeszcze tylko opieke dla claudii na czwartek musze zalatwic
Agnes super ze wsyztsko jest ok
Gosia milego objadania sie ;-)

reklama
cos dzisiaj ruch nieduzy... pewnie wszyscy paczkami sie objadaja :tak:
ja pociesze wszystkie ranne ptaszki z koniecznosci!! Moja Tosia wstala dzis o.... 4 :-D:szok::szok::szok::szok:
ja dzis upieklam brownie, bo z samego rana mielismy gosci, moja nauczycielka ze szkoly z dwoma coreczkami w wieku Marysi :tak:

Czestowac sie:-D

Załączniki

• p1090535wt3.jpg
    p1090535wt3.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 36
Hej !!

Ja już zjadłam dziś 3 pączki z samego rana a jeszcze mój brat ma przywieżć od mamy zaraz :szok::szok::szok::szok:więc pewnie jeszcze zjem :szok:a kilogramów przybywa
ale co tam jak urodzę to się będę odchudzała :-D:-D:-D:-D

narka

Bry wieczor :-)
ja od kilku dni juz nie jem slodyczy bo po ciazy ciagle jeszcze dojsc do siebie nie moga:wściekła/y:ale zrobilam chrusty:tak:moj P powiedzial,ze dobre,ale ja wiem,ze ze mnie kiepski cukiernik bo ani ciasta dobrze zrobic nie umiem.No ale sie nie poddaje;-)

Witam...

Ja tak późno bo rano sie nie mogłam dostać na forum :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...jakiś error mi wskakiwał!:eek:

Tak więc jeszcze podrzucam wam pączusie....

Nam się udało 4szt z polskiego sklepu skubnąć:-D:-D:-D ale bezkonkurencyjne zrobił mój mężuś wg własnej receptury!:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry