reklama

Holandia

reklama
Witam Was:tak::tak:
Czarna ja również trzymam kciuki i czekam na Was:tak::tak::tak::-):-):-)
Mój mężuś dziś rano zabrał mój portfel zamiast swojego, oba leżały w salonie na stole, a w portfelu mam wszystkie dokumenty, wiec takim sposobem nie pojechaliśmy z Nikusiem do szkoły:no: Ślisko na drodze, wiec bez dokumentów się nie ruszam:no:

Dziewczyny czy śmieciarze zabiorą mi 3 krzesła jak postawię je koło kubła:confused:

Ja już obiadek mam gotowy:tak:, wyprane i posprzątane:tak::tak::tak:

Hej laski!!!!

A ja w poniedziałek byłam u lekarza i było wszystko ok a od wczoraj tak mnie zaczęła skóra swędzić że :szok::szok::szok::szok:w internecie poczytałam że to może być grożne zadzwoniłam do mojego gina i kazał mi przyiść do szpitala bo akurat ma dyżur ale też potwierdził że to może być cholestaza ciążowa ale nie musi (mam nadzieje że nie )bo jeśli tak to bym musiała do końca ciązy zostać w szpitalu :szok::szok::szok::szok:
trzymajcie kciuki
Aneta to niezle cię mężuś załatwił :-):-):-)

narka

Agasta trzymam kciuki, aby to nie było nic groźnego :eek:
No i śmieciarze krzeseł nie zabrali:wściekła/y::no: Musze je porąbać i do kubła wrzucić:tak:, ale zostawię tą przyjemność mojemu M :-D

Czarna odebrała paszport, ale nie wpadną na kawę:no:, bo M się pochorował i się spieszą. Trudno, mam nadzieję, że jeszcze trafi się kiedyś okazja:tak::-)

Ostatnia edycja:
Anetko żeby zabrali ci krzesła powinnaś zadzwonić do Gemeente Reiningingdienst i powiedzieć że masz grotvuil do wyrzucenia.Oni powiedzą ci wtedy kiedy przyjadą, i kiedy wystawić je na ulice....Tak mnie w szkole nauczyli!:-D
A z tym portfelem to niezła historia!:tak:
Agnes mam nadzieje że będzie dobrze-trzymam kciuki!;-)
Czarna jak ci poszło?

A ja w domku na lunchu....rodzinnym!:-)Mój już sie narobił na dzisiaj!:eek:

Aniu napisałam wyżej jak Czarnej poszło :-):tak:
Wiem wiem, że trzeba to zgłosić, ale myślałam, ze te 3 krzesła to zabiorą, bo wiele razy widziałam, jak razem ze śmieciami zabierali np stary odkurzacz, rower itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry