reklama

Holandia

reklama
Karola Miałabym do Ciebie ogromną prośbę, cy jakbyś mogła zadzwoniłabyś do osoby i się spytała czy ogłoszenie ( Ogloszenia - Niedziela.NL ) jest nadal aktualne?, jeśli by było mogłabyś wziąść wszystko, ja w przyszłą sobotę będę w Holandii, to byśmy od Ciebie odebrali. Oczywiście jak byś mogła

No nie było mnie, bo od kąd przyjechaliśmy do PL w grudniu, tak wiecznie gdzieś jeździliśmy, nie miałam czasu, a tak to wszystko po staremu.

Dzień dobry:-)

Aneta, widzę, ze szykujecie sę do sobotniej imprezy? Super w takim razie do zobaczenia. Jeżeli jesteś zainteresowana tanimi przebraniami, to w Vibrze kupiła Indze kieckę batelnicy za 4 euro. Wzystkie stoje były taki tanie, dla chłopców mieli pirata i jeszcze jakieś dwie ropozycje, ale nie pamiętam już.

Agnieszka, miło Cię widzieć:-) Czyli będzie córka?

Ania, super grzywka, fajn a fryzurka:-)

Anna, niezły zbieg okoliczności:-)

Ja dzisiaj byłam u położnj. Bardzo miła kobieta. Siedziałm chyba z godzinę, dostałam skierowanie na usg i badania, Inga sobie z nią trochę podyskutowała, ogólnie bardzo pozytywnie. Troszeczkę rozświeliła mi w głowie, wiec mam nadzieję, ze będzie ok.

Witam Was:tak::tak::tak:
My ze spacerku właśnie wróciliśmy, zimno jak jasna cho...ra :szok::-D
Bira tak szykujemy się:tak: Byłam w Vibrze i juz nic nie ma :no: Przebiorę ich za kotka chyba, którego sama zrobię :-D:tak: Tzn maskę już mam, ciuchy się znajdą, aby jeszcze myślę z czego ogonek wykombinować :confused: Co za danie szykujesz na bal:confused: Patrycja robi kanapki, a Ty:confused: Ja nie mam "pomysła" :no:
Agnes, Robale witajcie :tak:

Aneta, ja się zapisałam na sałatkę, węc robię najprostszą jaką znam z makarony, kukurydzy i paluszów surimi;-)
A z Vibrą mnie zaskoczyłas, w zeszłym tygodniu można się było o te kostiumy zabić... Szkoda, bo cena była atrakcyjna.

reklama
Robale chciałam Ci napisać priwa ale mi się nie da:no: Dzwoniłam i o 20 mam jeszcze raz zadzwonić bo jakaś babka ma przyjść obejrzeć i weżmie albo nie:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry