• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ania, na razie obydwoje pracujemy z domu, choc malo pracy, ale moj R. dostal uitkering, wiec poki co to do marca mamy za co zyc. Pozniej mam nadzieje, ze cos ruszy...:tak:

reklama
Aaaa...no to chociaż tyle!;-)
Trzymam kciuki za Was i ...nas też...bo u nas też krucho ale pomału się chyba rozkręci!:sorry2:

A to moja nowa fryzurka!

Załączniki

• 2010_0207ACHTERIN0089.jpg
    2010_0207ACHTERIN0089.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 57
  • 2010_0207ACHTERIN0082.jpg
    2010_0207ACHTERIN0082.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 52
hello
Aniu sliczna fryzurka
Sencilla odzywaj sie czesciej
Aneta,Karola ale Wam fajnie ze mozecie sie spotkac...
a ja dzis normalnie w lesie na spacerze spotkalam znajomych z liceum z plastyka no w szoku bylam jaki ten swiat maly:szok::szok::szok:
ale ciesze sie bo w koncu ktos kolo mnie znajomy
pozdrawiam Was kobietki

Anna117, super! mnie tez sie tu kiedys cos takiego zdarzylo:) Ania, slicznie wygladasz! super. Ale z Ciebie ladna babka, ten Twoj M. to ma szczescie! :tak:
dobranoc...

Dzien Dobry

hello
moje dziecko dzis spalo od 2 do 4 rano i pozniej od 4.50 do 10:szok::szok::szok::szok:

To super kochana,dala Ci troszke odpoczac

Aniahaven fajniuta fryzurka.

My smigamy dzisiaj do fotografa zrobic Malej zdjecia do paszportu.Moj P rozwalil sobie reke w piatek i posiedzi do srody w domu.Ma szyta i spuchnieta lapke wiec wykorzystamy to i pojedziemy w srode do Hagi wyrobic Jessica paszporcik.Mam nadzieje,ze uda nam sie jak Ani i wyrobia nam od reki bo znowu tyle kilosow zasowac tylko po odbior to jakas paranoja.

Witam Was,
Aniu śliczna fryzurka:tak: Ja się Wam nie chwaliłam, ale na sylwester też sobie pasemka zrobiłam :tak:
Czarna to może mnie odwiedzisz:confused::tak:
Pauka co u Was:confused: Mam nadzieję, że lepiej finansowo, Twój mąż znalazł pracę:confused: Trzymam kciuki, aby wreszcie się szczęście do Was uśmiechnęło:tak:
Sencilla Wam również :tak::tak::tak:

Ja właśnie myślę w co przebrać moich chłopców na bal i znalazłam coś takiego

MASKI KARNAWAŁOWE DO WYDRUKOWANIA - Kura Domowa

Może Wam się przyda :confused::-) choćby dla domowej zabawy :tak::tak::tak:

Wczoraj upiekłam murzynka, bo nie chciało mi się nic wymyślnego zrobić, ale taki suchy placuszek dla dzieciaczków najlepszy:tak: Oliwierek uwielbia i Niko również :tak::-)

i może jeszcze to http://www.abcgospodyni.pl/maski.html (trzeba kliknąć w maskę)

reklama
hej dziewczyny
wczoraj widzialam ogloszenie na Niedzieli o biurze porad prawnych w hadze, nie pamietam, jak sie nazywala dokladnie. Teraz jakos nie moge tego znalezc, czy ktoras z Was orientuje sie moze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry