reklama

Holandia

Dzień dobry:-)

Ale wiadomość od samego "rana":-) Ania, ogromne gratulacje:-) Trzeba było się już dawno pochwalić:-)

Ciekawe, która następna:-)

reklama
A teraz mam jeszcze pytanko:od niedawna daje Jessi troche owockow,warzyw i wieczorem troche kaszki,a dzisiaj miala 4 kupki,czy to normalne???Kupki sa male,takie jak pol jajka np. i twarde,ale nie tak bardzo bo Mala raczej sie przy nich nie meczy.Owszem widac jak dusi bo robi sie wtedy czerwoniutka,ale poza tym nic ja nie boli bo jest wesolutka jak zawsze.

Czarna, mysle, ze nie masz sie o co martwic :tak: Ja przez ostatnie 3 lata przerabialam wszelkie mozliwe rodzaje, czestotliwosci, wlasciwosci i zapachy kup dzieciecych, wiec moge Cie zapewnic, ze takie kozie bobki to normalka :tak::-D;-)

Czarna dzięki ale to był tylko taki unik!:-D
Sencilla mój M to dziś urzęduje i gg przejął ...raz mi coś przekaże raz zapomnij ..no tak już z nimi jest!:-)
Bede po 16.00 w domu to sie odezwę!:tak:
Słodkich snów kobietki!

My w aquaparku spędziliśmy 5h :tak::tak::tak: Dzieciaczkom bardzo się podobało, nam również :tak::-) Byliśmy ze znajomymi, ich mała to urodzona pływaczka :-D:-), a Oliwierek przestał się bać w końcu wody:tak::szok::-). Byliśmy z nim już kilka razy na basenie i zawsze kończyło się płaczem i wyjściem z basenu, bo tak strasznie płakał, a dziś nie chciał jechać do domu, a nawet nalewał sobie wodę na głowę :-D
Agasta gaśnicę zrobiłam ze starej butelki po płynie do kąpieli dla dzieci i czerwonej reklamówki (bo nie miałam czerwonego bristolu :no:):-D, a naklejkę na gaśnicę wydrukowałam z neta :tak::-):-D
Sencilla jak u Was z pracą, znaleźliście już coś :confused: Jak dziewczynki w przedszkolu sobie radzą :confused:

Aniu cieszymy się razem z Tobą:tak::-) Dbaj o siebie i maleństwo, a mamie zapewne zrobisz super niespodziankę powitalną :tak::-):tak: Co odpowiedziałaś Karince jak zapytała czy urodzisz dziecko :confused::-) Jak się czujesz :confused:

Pochwalę się, że dostałam od męża perfum diora i nowy telefon samsung omnia B7610:tak::tak: (mój wymarzony :tak:). Będę mogła Was teraz podczytywać nawet z pracy :tak::-)
Miłej nocy, uciekam do męża ;-):tak::-)

reklama
Czarna, nie masz co się martwić. Wsio jest ok:-)

Aneta, gdzie jeździcie do aquaparku? My się wybieramy jak sójki za morze, w zeszłym roku jeździiśmy do Duinrell, ale coś mi tam nie pasuje i szukam czegoś fajniejszego.
A mężuś super się sprawił:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry