aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam,
Natka dziękuje

. Musiałam coś wykombinować, bo mój Nikuś powiedział, że strażak musi mieć gaśnicę, byłam w 3 centrach handlowych i nie znalazłam, więc nie miałam wyjścia
, o 23:00 zabrałam się za robienie gaśnicy (na rano) i byłam przekonana, że mam czerwony bristol w domu, ale jednak się myliłam
Z reklamówki BartSmit powycinałam czerwone literki, posklejałam i jakoś wyszło 
Natka jak Wasze staranka
Nikita Oczywiście, że możesz tam pojechać z Asią

, woda w brodziku jest cieplutka, a nawet w tych większych basenach dla dzieci (90cm), ale musisz mieć do maluszka rękawki
Było bardzo dużo takich maluszków, więc śmiało możesz się wybrać
Mój Oliwierek właśnie dlatego się bał zawsze wchodzić do basenu, bo woda nie była aż tak ciepła jak on lubi, a w Wassenaar była naprawdę cieplutka
Polecam zabrać także kółko dla maluszka z otworkami na nogi w którym dziecko siedzi i popłynąć rzeką 

Spokojnie, wolniutko, przyjemnie

Mój Oli wczoraj tą rzeką z 10 razy płynął (70cm i 90cm). Płyniesz tam na takich dużych oponach i też możesz sobie dziecko na brzuch posadzić 
Nikita, pod okienkiem w którym piszesz posty są "dodatkowe opcje" a w nich "zarządzaj załącznikami" kliknij tam i załaduj zdjęcie
Ja również gratuluję podwójnego szczęścia

Aniu pamiętasz kiedyś rozmawialiśmy o trzecim dziecku, a ja Ci wtedy odpisałam, że jak Ty się postarasz to i ja też
:-). Chwilowo odwołuję to co napisałam 

Karola jak zdrówko Twojej rodzinki
Jak Michałek sobie radzi z tą grypą
Zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Was 

Gosiu jak się dziś czujesz

Pauka najważniejsze, że chrześniak się z prezentu cieszył

Bo ja mam jedno dziecko w rodzinie (11lat) i trudno jej coś kupić, bo zawsze niezadowolona
Biedna koleżanka, niech zdrowieje szybko
Anna117 córunia robiła furorę, bo jest prześliczna

Dziękuje za zaproszenie na NK

Ja mam dziś wolne i dobrze, bo wczoraj upadłam na kręgosłup i mam cały obdarty oraz obolały
Teraz się przyznam... ja również myślałam, że dołączę do zaciążonych mam, bo wymiotowałam ostatnio i do tego @ się spóźniała (biorę yasmin), ale jednak fałszywy alarm
Natka dziękuje

. Musiałam coś wykombinować, bo mój Nikuś powiedział, że strażak musi mieć gaśnicę, byłam w 3 centrach handlowych i nie znalazłam, więc nie miałam wyjścia
, o 23:00 zabrałam się za robienie gaśnicy (na rano) i byłam przekonana, że mam czerwony bristol w domu, ale jednak się myliłam
Z reklamówki BartSmit powycinałam czerwone literki, posklejałam i jakoś wyszło 
Natka jak Wasze staranka

Nikita Oczywiście, że możesz tam pojechać z Asią

, woda w brodziku jest cieplutka, a nawet w tych większych basenach dla dzieci (90cm), ale musisz mieć do maluszka rękawki
Było bardzo dużo takich maluszków, więc śmiało możesz się wybrać
Mój Oliwierek właśnie dlatego się bał zawsze wchodzić do basenu, bo woda nie była aż tak ciepła jak on lubi, a w Wassenaar była naprawdę cieplutka
Polecam zabrać także kółko dla maluszka z otworkami na nogi w którym dziecko siedzi i popłynąć rzeką 

Spokojnie, wolniutko, przyjemnie

Mój Oli wczoraj tą rzeką z 10 razy płynął (70cm i 90cm). Płyniesz tam na takich dużych oponach i też możesz sobie dziecko na brzuch posadzić 
Nikita, pod okienkiem w którym piszesz posty są "dodatkowe opcje" a w nich "zarządzaj załącznikami" kliknij tam i załaduj zdjęcie

Ja również gratuluję podwójnego szczęścia

Aniu pamiętasz kiedyś rozmawialiśmy o trzecim dziecku, a ja Ci wtedy odpisałam, że jak Ty się postarasz to i ja też
:-). Chwilowo odwołuję to co napisałam 

Karola jak zdrówko Twojej rodzinki
Jak Michałek sobie radzi z tą grypą
Zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Was 

Gosiu jak się dziś czujesz

Pauka najważniejsze, że chrześniak się z prezentu cieszył

Bo ja mam jedno dziecko w rodzinie (11lat) i trudno jej coś kupić, bo zawsze niezadowolona
Biedna koleżanka, niech zdrowieje szybko
Anna117 córunia robiła furorę, bo jest prześliczna

Dziękuje za zaproszenie na NK

Ja mam dziś wolne i dobrze, bo wczoraj upadłam na kręgosłup i mam cały obdarty oraz obolały

Teraz się przyznam... ja również myślałam, że dołączę do zaciążonych mam, bo wymiotowałam ostatnio i do tego @ się spóźniała (biorę yasmin), ale jednak fałszywy alarm

spotkania z kibelkiem nie miałam nigdy, mdłości miewam minimalne szybko ratując sie migdałami...nic tylko sie cieszyć!
a nie prasowanie do domu zwozic jeszcze.. hihihihi