reklama

Holandia

czesc dziewczyny
w marcu jedziemy na 2 tyg do PL. Daanowi chce zrobic wczesniejsze urodziny i impreza bedzie podwojna bo bedziemy ja robic w urodziny mojej mamy:-)
a Daanu zaczyna raczkowac, jak sie zapomni to idzie na kolankach slodko to wyglada:tak::-)
Aneta Ania bol glowy minal moj M wczoraj sie o to skutecznie postaral;-):-p
Aneta ja dzidziusia mam zaplanowanego na koniec lata, wolalabym znowu urodzic na wiosne:tak:
NIkita gratuluje ci dzieciaczkow, podwojna radosc. Ja swego czasu tez marzylam o blizniakach
Natka glowa do gory, na wiosne wszystko lepiej kielkuje;-)
Aniu ja tez oglosilam sie z prasowaniem ale niestety nikt sie nie zglosil, jeszcze mysle ze moze zrobie ogloszenie w sklepie bo teraz mialam na kooppleinie i nic:sorry::-(

reklama
Dobry wieczor
ale sie dzis nasiedzialam :szok:
Najpierw latalam po dziale robilam zdj do instrukcji, pozniej je dopasowywalam a na koniec dnia dali mi hol instrukcje i poprosili o przetlumacze od poczatku do konca na pl
Mogli tak od razu :-D
jutro znowu czeka mnie praca biurowa a od srody szkolenie Polakow :-)
milego wieczoru

O widzę Agasta że kariere menadżerską wkrótce zrobisz!SUPER!:-D
Gosiu ja prasowanie głównie z martktplaats'u mam:tak:....a potem to zawsze prosze o dalszą rekomendacje:sorry: ... i tak sie już kręci dalej!:-)

Dobry wieczór:-)

Anna, Nikita, stawiam zdjęcia mojej "księżniczki":-)

Nikita, gratuluję w takim razie podwójnego szczęścia. Dasz radę... nie ma wyjścia. A masz tutaj jakąś rodzinę do pomocy?

Ania, zazdroszczę takiego samopoczucia. Ja chodze po ścianach, żygam jak kot, więc mam problemy z normlnym funkcjonowaniem...

Aneta, mi w Wassenarze się nie podoba, bo tam jest mało atracji dla takich dzieci jak nasze. Poza tym trzeba przejść koło drzwi wejściowych jak się na basen idzie a tam jest niezła pizgawica... Ale chyba w niedzielę jednak się wybierzemy, ew. na kulki do Zoetermeer:-)

Natka, luz. Zaraz się uda. My staralśmy się trzy miesiace o obecnego mieszkańca brzucha, a jak odpuściliśmy w ostatnim miesiacu to trafiliśmy:-)

U mnie kolejny dzień przy kiblu:angry: Chyba tam się niedługo przeprowadzę;-) w wolnym momencie wyszłyśmy z Ingą i sami na trzygodzinny spacerek do parku, Ina wyszalała sie, pograła w piłkę:-) I udało mi sie ją utrzymać bez drzemki, wiec bez problemu usnęła na noc:-)

Załączniki

• ini1_resize.jpg
    ini1_resize.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 57
  • ini2_resize.jpg
    ini2_resize.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 52
  • ini_resize.jpg
    ini_resize.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 72
  • P1019855_resize.jpg
    P1019855_resize.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 74
  • P1019867_resize.jpg
    P1019867_resize.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 57
  • P1019920_resize.jpg
    P1019920_resize.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 57
  • P1019994_resize.jpg
    P1019994_resize.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 53
:szok::szok:Dobry wieczór!!!

Bira ale Inga urosła jak ją pamiętam to była jeszcze taka malutka a teraz proszę jaka laseczka i włoski miała chyba ciemne? zmienila się bardzo:tak::tak::tak:
Aniu ja to cię podziwiam z tym prasowaniem bo ja nigdy nie lubiłam prasowania a już teraz w ciązy to mogę wszystko robić a jak postoję trochę dłużej przy desce do prasowania to od razu mi się brzuch napina :tak::tak::tak:
Nikita gratuluję podwójnego szczęścia:-):-):-):-):-):-):-)

A ja mam znowu katar już mam dosyć a jeszcze mąż jutro już wyjeżdża do NL i ja zostaje sama z Dawidem aż do porodu będzie ostro :szok::szok::szok:ale co tam jakoś muszę dać rade :tak::tak::tak::tak::tak::tak:tylko niech już ta zima się skończy :tak::tak:;-);-);-)
a teraz już idę się kąpać i spać bo ostatnio nad ranem mała tak kopie w brzuchu że mnie budzi i nie mogę spać i dlatego wcześniej się kładę:tak::tak::tak:

Dobranoc

Agasta jeszcze trochę to jakimś prezesem firmy zostaniesz :tak::-)
Gosiu ja jeśli już będę planować trzecie to chciałabym urodzić kwiecień/maj czyli podobnie jak Ty :tak: Nie chcę już chodzić zimą ani latem z ogromnym brzuchem:no: Tylko niestety nie zawsze jest tak jak zaplanujemy:no::no:
Bira na kulkach też byliśmy w Zoetermeer, byłam bardziej zmęczona niż chłopcy:-D, ale może uda mi się namówić mojego M w niedziele :confused::eek:
Inga śliczniutka po mamusi :tak::tak:
Agnes ja jak byłam w ciąży z Nikusiem to nie mogłam ciuszków poprasować, bo co stanęłam przy desce to już mdlałam:-(

Ostatnia edycja:
Bira piekna ta Twoja corcia
Agnes jak dobrze pamietam jak mala sie mi wiercila dopiero co w brzuchu
Agasta ty szefowo
a Czarnula to gdzie sie podziewa?
Ania jakbys nie byla w ciazy to chetnie bym cie swoim prasowankiem zarzucila
Ide spaciula moje drogie...
Papapa

Witam
Aniu serdeczne gratulacje!!!!:tak:
W tym roku zima jest mocna i od razu widać efekty grzania:-D:-D:-D:-D:tak::tak:Połowa forumowiczek w ciąży:tak::tak::-)
Nikita również gratuluje blizniaczej ciąży:tak: Nie zamartwiaj się na zapas,musisz być wesoła bo malutkie istotki odczuwają twój strach:sorry:
Aneta,Bira śliczne stroje waszych pociech,może za rok do was dołącze:tak:
Aneta trzymamy cie za słowo ,że do dwóch lat bedzie nowy dzidziuś na forum:-)
Agasta to się nabiegałaś dziś:tak:
Bira w końcu się ujawniłaś:tak:;-)
Aniu jak twoje dzieci mają być spokojne jak ty w oby dwóch ciążach szalałaś;-) Ale będą mieć niespodzianke...
Anno na pweno Amelka robiła furrorę -śliczna z niej dziewczynka:tak:
Czarna Jessi poznaje nowe smaki- jak reaguje?
Gosia dobrze ,żę ból głowy minął :tak:
Natka dziewczyny mają racje ,nie myślcie a samo się stanie(no nie do końca samo:-D:-D)
Olgunia gdzie sie zapodziałaś?
Pauka faktycznie dla twojej koleżanki fatalnie się tydzień zaczął :no:Jak się miewacie?
Agnes no pewnie,że dacie radę:tak::tak: Już nie długo:tak:
Sencilla trzymam kciuki ...
Przepraszam jeśli kogoś pominełam....
Anetko dzieki ,żę pytasz -my już lepiej Michałkowi chyba do tego wszystkiego zęby idą bo jest marudny.Mi już przechodzi więc co pracy jutro idę:tak:Za to mój A w domu się kuruje:eek:
dobrej nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry