czesc dziewczyny
w marcu jedziemy na 2 tyg do PL. Daanowi chce zrobic wczesniejsze urodziny i impreza bedzie podwojna bo bedziemy ja robic w urodziny mojej mamy:-)
a Daanu zaczyna raczkowac, jak sie zapomni to idzie na kolankach slodko to wyglada
:-)
Aneta Ania bol glowy minal moj M wczoraj sie o to skutecznie postaral;-)
Aneta ja dzidziusia mam zaplanowanego na koniec lata, wolalabym znowu urodzic na wiosne
NIkita gratuluje ci dzieciaczkow, podwojna radosc. Ja swego czasu tez marzylam o blizniakach
Natka glowa do gory, na wiosne wszystko lepiej kielkuje;-)
Aniu ja tez oglosilam sie z prasowaniem ale niestety nikt sie nie zglosil, jeszcze mysle ze moze zrobie ogloszenie w sklepie bo teraz mialam na kooppleinie i nic
:-(
w marcu jedziemy na 2 tyg do PL. Daanowi chce zrobic wczesniejsze urodziny i impreza bedzie podwojna bo bedziemy ja robic w urodziny mojej mamy:-)
a Daanu zaczyna raczkowac, jak sie zapomni to idzie na kolankach slodko to wyglada
:-)Aneta Ania bol glowy minal moj M wczoraj sie o to skutecznie postaral;-)

Aneta ja dzidziusia mam zaplanowanego na koniec lata, wolalabym znowu urodzic na wiosne

NIkita gratuluje ci dzieciaczkow, podwojna radosc. Ja swego czasu tez marzylam o blizniakach
Natka glowa do gory, na wiosne wszystko lepiej kielkuje;-)
Aniu ja tez oglosilam sie z prasowaniem ale niestety nikt sie nie zglosil, jeszcze mysle ze moze zrobie ogloszenie w sklepie bo teraz mialam na kooppleinie i nic
:-(

Chyba tam się niedługo przeprowadzę;-) w wolnym momencie wyszłyśmy z Ingą i sami na trzygodzinny spacerek do parku, Ina wyszalała sie, pograła w piłkę:-) I udało mi sie ją utrzymać bez drzemki, wiec bez problemu usnęła na noc:-)
Tylko niestety nie zawsze jest tak jak zaplanujemy