Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje Twigless!! To kto nastepny?![]()

Gratuluje:-)

tegoroczna zima zaowocowala dzieciaczkami

Ja uciekam...
Tak szczerze, to bardzo bym chciała, ale nie możemy sobie na razie na to pozwolić
no i męża musiałabym siłą
, bo on nie chce słyszeć o kolejnym dziecku

Nowe mieszkanko, Michałek już duży, czas na rodzeństwo 
:-) 

Kupa już do dawna ląduje w toalecie:-), chyba tylko z 4 dni lądowała w majtach
Nawet po Nikusia do szkoły jeździmy bez pampersa
, na krótki spacer również, na noc zakładamy, ale suchego rano zdejmujemy, czasem nad ranem Oliwierek przybiega do naszej sypialni z krzykiem "mama siku, mama siku":-)
:-) Jest mały problem, jak na noc chce mu założyć pampersa to Oli ucieka z prędkością 100km/h
Zakładam mu dopiero jak zaśnie

bo przede mna dluga droga jeszcze

---- mała nagroda!To działa...

fajnie jest co czytac 

Ja mam to szczescie ze potrafie w pracy prawie wszystko, wiec jak nei ma roboty na jendym stanowisku to ide na drugie, a inne babkic o malo potrafia to od razu do domu sa wysylane albo po prostu maja caly dzien wolne 
i coraz bardziej uswiecem sie w przekonaniu ze to przez mala, bo za kazdym razem jak idzie do zlobka to przywlecze do domu katar albo inne chorobsko
ale co zrobic, takie uroki przebywania w wiekszym zgrupowaniu ludzi
bo jescze mu sie odwidzi 
Oliwierek po każdym siusiu i kupie do toalety przypomina mi, że jest mamy mistrz
:-)

:-(Gosiu dziekuje, czuje sie tak jak w pierwszej ciązy, czyli zero typowych ciązowych objawów i wierz mi ze gdyby nie testy a potem serduszko maluszka bijące na USG nie uwierzyłabym ze zaciązyłam ;-)Twiggless a ty tez widze czekasz na dzidziusia super!!!! jak sie czujesz??? no i jak dzidziaGratuluje:-)