• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
czesc dziewczyny
mnie juz troche puscilo tylko jeszcze kaszle, ale ten kaszel to taki meczacy
:cool:
NIkita i Bira gratulki, bedziemy mieli komu kibicowac:-):tak:
Twigglest a ty tez widze czekasz na dzidziusia super!!!! jak sie czujesz??? no i jak dzidzia:confused: Gratuluje:-)
No wlasnie dziewczyny ktora nastepna:-p:confused::-D tegoroczna zima zaowocowala dzieciaczkami:cool2:

Twiggles gratulacje:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ale tutaj "sieje" na tym forum :-D:-D:-D:-D Ja uciekam...:tak::-D Tak szczerze, to bardzo bym chciała, ale nie możemy sobie na razie na to pozwolić :no: no i męża musiałabym siłą:-D:-D, bo on nie chce słyszeć o kolejnym dziecku:no:
Małej różnicy wieku również zazdroszczę :tak:
Myślę, że Karola będzie następna:confused: Nowe mieszkanko, Michałek już duży, czas na rodzeństwo :confused::-D:-)

Zapomniałam się pochwalić, że my już o pampersach prawie zapomnieliśmy :tak::tak::tak: Kupa już do dawna ląduje w toalecie:-), chyba tylko z 4 dni lądowała w majtach:tak: Nawet po Nikusia do szkoły jeździmy bez pampersa :tak:, na krótki spacer również, na noc zakładamy, ale suchego rano zdejmujemy, czasem nad ranem Oliwierek przybiega do naszej sypialni z krzykiem "mama siku, mama siku":-):-D:tak::-) Jest mały problem, jak na noc chce mu założyć pampersa to Oli ucieka z prędkością 100km/h:-D Zakładam mu dopiero jak zaśnie:tak::tak::tak:
Nie wiem kiedy mam zrezygnować z zakładania pampersa na noc:confused:

Ostatnia edycja:
hello
no Aneto ja narazie Ci w pampersach nie pomoge..;-):-Dbo przede mna dluga droga jeszcze
Czaran co u Ciebie tak cicho powiedz mi ile twoja cora ma teraz cm?i w jakim wozku ja jeszcze wozisz bo moja miala ostatnio 57 i cos mi sie gondola mala wydaje
Agasta, Ania gdzie wy? no i cala reszta
Nowo zafasolkowane meldowac sie czesciej
No skoro Aneta twierdzi ze nastepna Karola bedzie to czemu nie..bedziemy mocno dopingowac jej

Anetko fajnie że już bez pampersa sobie radzicie!:-D:-D:-D
Ja na twoim nmiejscu bym już nie zakładała bo jak ma suchy to ektra a jak mu nie założysz to też bedzie dobrze....a poza tym świadomość że śpi bez pampersa też pozwala dziecku w jakiś sposób kontrolować pęcherz....:tak:
Kup podkłady pod prześcieradła, zrób tabelke z naklejkami np na lodówce:-) i codziennie przyklejaj w nagrode!
Ja np miałam różowe świnki w dni kiedy nie nasikał a czarne w dni mokre!:-D
Po tygodniu bezwpadkowej albo nawet jak sie pare razy zdarzyło:sorry2: ---- mała nagroda!To działa...

I oczywiście pochwała!CODZIENNIE!!!!!!:tak::tak::tak:

Dobry wieczor
anna jetsem i ja :tak:
ale sie ropisalyscie :szok: fajnie jest co czytac :tak:
claudia w nowym zlobku jak stara wydra, panie zadowolne, ja tez, wiec zyc nie umierac :-D
w pracy za to u mnie mniej wesolo. roboty nie ma, ludzie co maja kontrakty po 40 godz/tyg pracuja po 12 godz :szok: Ja mam to szczescie ze potrafie w pracy prawie wszystko, wiec jak nei ma roboty na jendym stanowisku to ide na drugie, a inne babkic o malo potrafia to od razu do domu sa wysylane albo po prostu maja caly dzien wolne :confused:
A w przyszly poniedzialek dowiem sie czy mi umowe przedluza...
Poza tym to znowu mnie jakies przeziebienie dopadlo i anriego tez :wściekła/y: i coraz bardziej uswiecem sie w przekonaniu ze to przez mala, bo za kazdym razem jak idzie do zlobka to przywlecze do domu katar albo inne chorobsko :baffled: ale co zrobic, takie uroki przebywania w wiekszym zgrupowaniu ludzi
Twingless gratulacje i lagodnej ciazy zycze :-)
Aneta ja tam doswidczenia nia mam, ale skoro majty rano sa suche i maly nie chce pampka, to ja bym nie zakladala mu na sile :no: bo jescze mu sie odwidzi :-D

reklama
dziekuje Wam za gratulacje

Twiggless a ty tez widze czekasz na dzidziusia super!!!! jak sie czujesz??? no i jak dzidzia:confused: Gratuluje:-)
Gosiu dziekuje, czuje sie tak jak w pierwszej ciązy, czyli zero typowych ciązowych objawów i wierz mi ze gdyby nie testy a potem serduszko maluszka bijące na USG nie uwierzyłabym ze zaciązyłam ;-)
Aneta ja bym juz nie zakladała pampka na noc na Twoim miejscu, kup ewentulnie podklady lub takie przesciedało z jednej strony podgumowane w razie wpadki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry