• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hej...

Ann no w końcu jesteś...i nie znikaj please!:-D
Natka GRATULACJE dla Zosi....:tak:
Karola ja korzystam a komu sie nalezy to z tego co pamietam Ann na swoim forum pisała...;-)
Faktycznie pogoda wredna...a do tego drogę do opiekunki Ernest pozamykali z wszystkich stron że zamiast 3 min zajęło mi to 30 min:wściekła/y: bo tylko ta wylatująca na autostrade była czynna a tam taki ruch:szok::crazy:...
Maja moi mieli tak średnio po 4 zęby na roczek...:-)

Spadam na kanape bo leń mnie już dopadł!:-D:-D:-D

Dobry wieczor
ja dzis w pracy mialam 1,5 godz zebranie, to sie wysiedzialam :szok:
Gosia jestem na studiach kosmetycznych i jezeli wszytsko dobrze pojdzie to za 5 lat beda pania kosmetcyzka :-)
karola tak jak Ann napisala kinderbijslag jest z SVb i jest zalezny od ilosci dzieci. a drugi z belastngu i nalezy sie tym, ktorych dochod nie jest wiekszy niz ustalona przez nich kwota juz nie pamietam ile ale chyba cos kolo 35-40 tys na rok

WItam wieczorkiem...dziekuje wszystkim za odpowiedzi...musze po prostu wykazac sie cierpliwoscia:)
dzisiaj spedzam wieczorek sama, bo mezus wroci pozniej:(...oj wlasnie slysze, ze malenstwo cos sie budzi...zycze wszystkim milego wieczoru

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry