reklama

Holandia

Niunia ja podobne jak Ty tlko ze ubralam sie o 11 z groszami :-D
Sencilla ja mamw piatek czas ;-):-D tempo to mialas niezle, trzeba przyznac :tak:
Gosia widze ze rozmowy z mama prowadzisz tak jak ja, kilkugodzinne, tlyko ze je to codziennie dzwonie :-D:szok::-D
Agnes chcialabym miec taka kolezanke, ktora pracuje w cukierni :-D
A my bylysmy z mala na spacerku, ale po pol godz worcilysmy, bo zimno bylo i wiatrzysko straszne :-(
A reszte dnia to spedzilam przy kompie walczac z zadaniem domowym, ktore mnie dobija bo az 45 pytan z czego prawie kazde na przynajmniej 2 podpunkty a niektore nawet po 6 :szok::szok::szok: mam wrazenie ze nigdy tego nie skoncze :wściekła/y:

ide film ogladac
milego wieczoru, do jutra

reklama
dobry wieczór,
dziewczyny Zośka śpi w swoim pokoju, trzymajcie kciuki żeby się nie obudziła w nocy i nie przydreptała do naszej sypialni, bo robi to codziennie, wychodzi ze swojego łóżeczka i wskakuje do nas:eek:

zdjęcia wam wrzuce jutro, albo dopiero pojutrze, bo nie wiem gdzie w tym całym zamieszaniu jest kabel od aparatu:confused2:

buziaki na dobranoc;-)

Dobry wieczór
Ale dziś leniu****ecie ,fajnie wam:tak:
Witam nową /starą forumowiczke:-D:tak:
Robale co słychać?
Sencilla ja też od jutra jestem słomianą wdową:tak:,mój A daleko pracuje wiec bedzie spał u znajomych cały tydz:eek:Więc jak ci bedzie smutno samej to wpadnij do mnie:tak::-)
Aaaaaaaaaaaaaaaa Ania to dlatego od niedawna cię senność w dzień bierze :rofl2:
Niuna ile płaciłaś za kurs i jak długo trwał,jeśli można wiedzieć(mija siostra jest samoukiem ale chce zrobić kurs tyle ,że u nas jest 2 dniowy i kosztuje 450zł, a 4 dni za 700 :szok:)
Agnes ja dziękuję znajomej ,że mnie namówiła na poród w nl:tak::tak:I nastepne też chce tu rodzić:tak:

My dziś wstaliśmy o 7 ,Michaś nas postawił na nogi:tak: Byliśmy na polskiej mszy w roterdamie a pózniej małe zakupki w Ikei.Wieczorem jeszcze nas znajomi odwiedzili:tak:Michałek był tak zmęczony ,że o 19 już spał...ciekawe o której wstanie:cool:
dobrej nocki

Karola, a Ty pracujesz w tygodniu? Moze chcecie nas odwiedzic? nawet na noc mozecie zostac, byloby fajnie, babsko-dziecieca pizama party... co Ty na to? :tak:

Dzien Dobry wszystkim...ja ide do pracy dopiero na popoludnie, wiec poranek na sprzatanko, zabawy i zalatwianie spraw:)
Milego dnia wszystkim
Mam male pytanko...czy waszym dzieciatkom pozno wyszly zabki. Femke na prawie roczek i 2 zabki na dole:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry