reklama

Holandia

Dzień dobry niedzielnie!!!!!

O widzę ze nie tylko moje dziecko taki ranny ptaszek dzisiaj obudził się o 5 30 :szok::szok::szok::szok::szok:a teraz powyciągał wszystkie ubrania z szafki i się przebiera :tak::tak::tak::tak::tak::tak: jesteśmy po śniadanku na obiad rosół już się gotuje a ja siedzę z odżywką na głowie potem też idziemy do kosciała :tak::tak::tak::tak:
Sencilla to ładne masz sny mnie się też snią różne koszmary ale to raczej związane z porodem normalnie masakra :tak::tak::tak:
Gosiu ja jak jeszcze byłam w Holandii też tak miałam mój Arek wychodził do pracy o 6 a wracał o 21 z Dawidkiem to się wogole nie widzial ale i tak bylo lepiej niż teraz bo były chociaż wekendy a teraz 24 na dobe jestem sama:-(:-(:-(:-(:-(

miłej niedzieli bo mój mały szkodnik się przeniósł do łazienki i tam teraz coś kombinuje:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
aneta- co do kursu to super, w srode już go kończe i w czwartek planujemy wyjechać do holandii, choć w ogóle mi się nie chce tam jechać:zawstydzona/y:

u nas wiktoria drugi raz na antybiotyku była, zdażyło jej przejść i na nowo, ale mamy z tym dwie piątki:tak:
myśle o tym by na stałe zostać w PL, jeśli uda nam sie we wrześniu i wiki dostałaby się do przedszkola to chyba tutaj zostaniemy:tak:

pauka-jak maja?dzieci sa cwane i wszedzie same wejdą, gorzej jest ze schodzeniem... Wiki dosunie krzesło i śćiaga co chce z szafki w kuchni..

agasta-claudia pewnie chciała za mamą zrobić sobie paznokcie;-)

agnes-my cały czas używamy nivea i nic nie słyszałam negatywnego na temat tych kosmetyków.

aniahaven- jak przygotowania do ogłoszenia nowinki?;-) jak się czujesz?

narobiłyście smaka na karpatke... choć dawno sernika nie jadłam..

miłego dnia życze;-)

Dzien dobry
niunia jak przygotowania do egzaminu? jesli moge spytac to czemu nie chccecie zostac na stale w nl?
Pauka moja claudia na wszytsko sie wspina i wdrapuje, bez wzgledu na to co to jest. uwielbia przeszkody :-D dlatego zamontowalismy przy schodach "drzwiczki", ktore zamykam i nie ma szans na to zeby mala sama je otworzyla i zleciala ze schodow. A ja mam spokojna glowe, bo jak robie pazurki to mala sobie smiga miedzy pazurkowania a swoim pokoikiem i broi :-D
Snecilla niezla jestes, takie sny i to juz w pierwsza noc nieobecnosci meza :szok: o czym bedziesz snila w ostatnia noc? Lepiej nie myslec :-D
Agnes nie wiem czy juz ktoras z dziewczyn pytala, mozliwe ze nie doczytalam bo ostatnio troche zabiegana jestem :sorry:
Ale czemu nie zdecydowalas sie na porod w nl? Ja nie mam porownania, ale porodu w nl za nic w swiecie nie zamienilabym na porod w pl :no:
Aniahaven to dzis powtorka z rozrywki i pieczemy druga karpatke :-D
My mielismy isc na basen, ale obojgu nam sie nie chce :zawstydzona/y:

Milej niedzieli

troszke jestem spozniona ale gratuluje wszystkim zafasolkowanym!!! Ten czas tak szybko leci...wlasciwie niedawno bylam w ciazy a teraz juz 1 roczek:-) milej niedzieli zycze wszystkim. Ja jade wlasnie po rower do pracy, bo zostawilam go tam w piatek wieczorem...ale dzisiaj taka pogoda, ze najchetniej w domku bym zostala.

Dzien dobry ja juz tez po snaidanku
mala spaal mi od 22.00 do 6 rano i jestem w takim szkou ze nie wiem czy to nie za dlugo:eek::rofl2:
Zaraz zmykamy na spacerek..no wlasnie Ann gdzie jestes?

Hej...

Ja to z łóżka dzis chyba nie wyjde...:sorry: Rano zrobiłam dzieciakom śniadanko i ...wtuliłam sie w męża :-) a dzieciaki studiowały tv...
Mąż wstał nie wiem kiedy a ja obudziłam sie przed chwilą...basen też mieliśmy w planach ale przy moim zapale dzisiaj odpada!:-D
Obiadek mamy od wczoraj bo M sie rozpędził i za dużo ugotował....:tak:
Agnes no właśnie dlaczego nie w NL?:eek:
Maja z tego co wczoraj poszperałam to...wnioskuje ze ty też jesteś przy nadziei?;-)
Agasta moja karpatka właśnie znikła z ostatnim łyczkiem kawki - może tym razem rogaliki upieke takie z puszki!:-):-):-)
Robale witaj- co u was?:sorry:
Senicilla miłego popołudnia ze znajomymi!:tak:
Niunia ja sie czuje super:laugh2: tylko lubie sobie drzemki ucinać hihi...A co do ogłoszenia to już w czwartek mama przyjeżdża....Karinka już wie bo za mądra jest i nic jej spokoju nie dawało zwłaszcza te zdjęcia z płytą z USG...:szok:
Tylko codziennie rano chodzi i mówi smutna że jeszcze tego dziecka w domu nie ma, bo nawet płaczu nie słychać!:-D:-D:-D
Aniu widzisz jak dobrze sie wyspać... nie martw sie moje dzieciaki czasami spały od 17.00-7.00:szok::szok::szok: i tez sie martwiłam...:zawstydzona/y::sorry:

Ok lece sie ubrać w koncu...bo wstyd!:rofl2:

Witanko

my niedawno wrocilismy ze spacerku bo slonko ladnie swieci:tak: a Jessica spala od 20:20 do 5:00 a potem jeszcze od 6:30 do 8:30.Teraz za to szaleje.Na dworze zdrzemnela sie pol godzinki i wyspana.
Wczoraj ugotowalam jej zupke z cukinia i ryzem,wcinala jak szalona.Kupilam parowar i bedziemy eksperymentowac.

Milego popoludnia kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry