agnes74
Zadomowiona(y)
Dzień dobry niedzielnie!!!!!
O widzę ze nie tylko moje dziecko taki ranny ptaszek dzisiaj obudził się o 5 30

a teraz powyciągał wszystkie ubrania z szafki i się przebiera 

jesteśmy po śniadanku na obiad rosół już się gotuje a ja siedzę z odżywką na głowie potem też idziemy do kosciała 

Sencilla to ładne masz sny mnie się też snią różne koszmary ale to raczej związane z porodem normalnie masakra

Gosiu ja jak jeszcze byłam w Holandii też tak miałam mój Arek wychodził do pracy o 6 a wracał o 21 z Dawidkiem to się wogole nie widzial ale i tak bylo lepiej niż teraz bo były chociaż wekendy a teraz 24 na dobe jestem sama:-
-
-
-
-(
miłej niedzieli bo mój mały szkodnik się przeniósł do łazienki i tam teraz coś kombinuje

O widzę ze nie tylko moje dziecko taki ranny ptaszek dzisiaj obudził się o 5 30

a teraz powyciągał wszystkie ubrania z szafki i się przebiera 

jesteśmy po śniadanku na obiad rosół już się gotuje a ja siedzę z odżywką na głowie potem też idziemy do kosciała 

Sencilla to ładne masz sny mnie się też snią różne koszmary ale to raczej związane z porodem normalnie masakra

Gosiu ja jak jeszcze byłam w Holandii też tak miałam mój Arek wychodził do pracy o 6 a wracał o 21 z Dawidkiem to się wogole nie widzial ale i tak bylo lepiej niż teraz bo były chociaż wekendy a teraz 24 na dobe jestem sama:-
miłej niedzieli bo mój mały szkodnik się przeniósł do łazienki i tam teraz coś kombinuje

dlatego zamontowalismy przy schodach "drzwiczki", ktore zamykam i nie ma szans na to zeby mala sama je otworzyla i zleciala ze schodow. A ja mam spokojna glowe, bo jak robie pazurki to mala sobie smiga miedzy pazurkowania a swoim pokoikiem i broi 

tylko lubie sobie drzemki ucinać hihi...A co do ogłoszenia to już w czwartek mama przyjeżdża....Karinka już wie bo za mądra jest i nic jej spokoju nie dawało zwłaszcza te zdjęcia z płytą z USG...