Witam serdecznie...Juz jakis czas temu weszlam na to forum...i tak nabralam checi, zeby sie przylaczyc:-). Wakacje przerwaly mi te plany...wiec teraz kiedy sie koncza (ostatni dzien:-(), po powrocie z Polski (odwiedzinach kochanej rodzinki) przylaczam sie do rozmowy. Mieszkamy w Zeist. Ja , moj kochany maz, nasz kudlaty piesek i 18 tygodniowy potomek (jeszcze w brzuszku). Jest to nasza pierwsza ciaza. Pracuje jako pedagog w przedszkolu, a wlasciwie to raczej swietlicy w Bunnik. Wiec dzieci na okraglo:-) Mam 27 lat i wlasciwie mieszkam tutaj 2 lata, chociaz wczesniej bywalam tutaj dosyc czesto, gdyz tutaj mieszkal moj maz. Pracowalam tutaj tez podczas wakacji, zeby zarobic na studia. W klinice weterynaryjnej, czyli cos zupelnie pokrewnego do zawodu

. Nasza dziecinka rosnie zdrowo...oczywiscie mamy (raczej ja mam gdyz moj maz to esencja spokoju;-)) ciazle jakies pytania i dylematy odnosnie ciazy...dlatego tez zaczelam sledzic rozne fora, a w szczegolnosci to forum. W kazdym razie bardzo mi to pomoglo. Pozdrawiam serdecznie wszystkich:-) Milego dnia i milego weekendu.