reklama

Holandia

dzien dobry.
u nas w nocy spadl snieg :szok::szok::szok:
ale od rana swieci slonczeko, wiec juz topnieje :tak:
dzis pospalismy do 8, mala wysluchala moich prosb :-D
Tearz tez sobie kima, jak wstanie to idziemy na spacerek do mista, bo skozda siedziec w domu w taka pogode.
Jutro w planach mamy basen :-) a po basenie blogie lenistwo :-D
Gosia jesli chodzi Ci o utrwalacz lakieru to owszem jest do kupienia w holandii, prawie z kazdej firmy. Ja kupilam kiedys z rimmela i lezy do tej pory nieuzywany :-D:szok: nazywa sie top coat :-)
Natka jak chcesz sie pozbyc ubranek to wystaw je na marktplaatsu, ludzie bardzo chetnie kupuja uzywane ubranka, tylko ze tu nie zawsze sie oplaca, bo za uzywane ciuszki daja po 1, 2 euro w zaleznosci od rodzaju. A moze masz mozliwosc wyslania ciuszkow do pl i tam wystawienia ich na allegro? chyba bardziej sie oplaca :confused2:
Aniahaven tez bym zjadla karpatke, ale oczywiscie jakby ktos ja dla mnie zrobil :-D:-D:-D
Bira dzieci sa zdolne :tak: Wczoraj jak robilam pazurki to moja mala wyciagnela mi z szafki szablony do przedluzania pazurow i rozwinela cala rolke 500 szt :szok::-D:szok: Nawet nie wiem kiedy ona to zrobila :-D Ok 100 szt sie odkleilo i nie dosc ze mala byla cala poobklejana to jeszcze cala podloga, wiec mmialam co sprzatac. Ale to jeszcze nie wszystko :no::-D
jakby tego bylo malo to u siebie w pokoiku wyciagnela cala zawartosc komody, pampersy, sliniaczki i znowu rolke, tym razem workow na smieci. Oczywiscie rozwinela cala :-D:szok::-D
Sencilla tryzmaj sie, jestem z Toba myslami! ucaluj dziewczynki :-)
Karola podwyzke dostane, jak sobie sama bede ja placic :-D

reklama
Cześć
Agasta a nóż będzie podwyżka :-)
Bira dobrze że ci przechodzi:tak: Dobra Inga jest:-D
Natka pomalutku dasz radę:tak:
Aniu karpatka mniam,mniam..
My już po obiadku,dziś były kluski na pare:tak:A wieczorkiem kebabik made in Roosendaal pycha:-D:tak:

Bry...
U nas znów nocka pod znakiem pawiowania.....:wściekła/y::-(:szok::szok: Tylko tym razem Oli!:-(:-(:-( Jakieś cholerstwo musi krążyć w powietrzu....No i Oli leży jak z diabła skóra ściągnięta....:eek::-(

Teraz wcianmy Kapuśniaczek, a potem wyjdziemy na spacerek...:sorry:

u nas też już wysprzatane, ale jeszcze nie wszystko, nawet kilka okienek umyłam:eek:

teraz ide się kąpac, a potem mykamy na zakupy.
miłej soboty.

bira, niewiem kiedy obejrze te wasze zdjecia na nk. tyle ich:szok:

Witam :tak:
Gosiu nie, nie pracuje cały tydzień :-), tylko wt, cz, pt i czasem pon (najczęściej co drugi), ale w ten czwartek nie byłam w pracy, bo byłam chora i dlatego dziś musiałam jechać :tak:
Czas mi szybko zleciał, pewnie dlatego, bo tak mi życzyłyście :-):tak:
Mężuś mieszkanko posprzątał i zrobił obiadek, a ja tylko pozmywałam no i jeszcze jedno pranko mi zostało do nastawienia. Myślę coś dziś upiec, ale pomysłów jak zwykle brak :cool:
Bira fajnie, że Ci lepiej, proponuje gardło przepłukać wodą z solą i napić się mleka z miodem i czosnkiem :tak::tak::rofl2:
Natka mam ten sam problem co Ty, już jeden worek ciuszków wydałam (najładniejsze zostawiłam :-D) , łóżeczko, wanienkę i krzesełko do karmienia również oddałam. Zrobiłam zdjęcia, muszę na marktplaats wystawić, ale chęci i czasu brak :baffled:
Pauka zdrówka dla Oliwii, najważniejsze, aby dużo piła.
Karola sama robiłaś kluski na parze :confused: Mój Niko uwielbia :tak::tak::tak::tak:, ale ja nigdy jeszcze nie robiłam - wrzuć przepis :tak:
Aniu moich długich postów nikt nie pobije :-D:-D:-D
Agasta to Claudia bezpłatną fuchę Ci załatwiła - sprzątanie :-D:-D:-D, wiem coś na ten temat:tak:, całe szczęście Oliwier już z tego wyrósł :tak:
Niunia co tak skromnie, co u Was słychać, jak kurs :confused:
Sencilla moja babcia miała na imię Marianna i ponieważ Aneta nie jest święty imieniem do chrztu miałam imię Marianna :-) Noemi też śliczne imię :tak::tak:, a
Oliwier miał być Laurą :-D

reklama
My już po obiadku dziś były pierogi z mięsem :tak::tak::tak::tak:nawet zdążyliśmy zaliczyć spacerek moj mały na nóżkach przeszedł całkiem spory kawałek bo wózkiem po tych chodnikach jezdzić to jest koszmar :szok::szok::szok::szok:tyle jest błota pośniegowego:tak::tak::tak:a pozatym przyzwyczajam malego do chodzenia na nóżkach bo potem z 2 wózkami nie dam rady:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a teraz siedzę i wcinamy czekoladkę:-):-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry