dzien dobry.
u nas w nocy spadl snieg

ale od rana swieci slonczeko, wiec juz topnieje
dzis pospalismy do 8, mala wysluchala moich prosb
Tearz tez sobie kima, jak wstanie to idziemy na spacerek do mista, bo skozda siedziec w domu w taka pogode.
Jutro w planach mamy basen :-) a po basenie blogie lenistwo
Gosia jesli chodzi Ci o utrwalacz lakieru to owszem jest do kupienia w holandii, prawie z kazdej firmy. Ja kupilam kiedys z rimmela i lezy do tej pory nieuzywany
nazywa sie top coat :-)
Natka jak chcesz sie pozbyc ubranek to wystaw je na marktplaatsu, ludzie bardzo chetnie kupuja uzywane ubranka, tylko ze tu nie zawsze sie oplaca, bo za uzywane ciuszki daja po 1, 2 euro w zaleznosci od rodzaju. A moze masz mozliwosc wyslania ciuszkow do pl i tam wystawienia ich na allegro? chyba bardziej sie oplaca
Aniahaven tez bym zjadla karpatke, ale oczywiscie jakby ktos ja dla mnie zrobil

Bira dzieci sa zdolne
Wczoraj jak robilam pazurki to moja mala wyciagnela mi z szafki szablony do przedluzania pazurow i rozwinela cala rolke 500 szt 

Nawet nie wiem kiedy ona to zrobila
Ok 100 szt sie odkleilo i nie dosc ze mala byla cala poobklejana to jeszcze cala podloga, wiec mmialam co sprzatac. Ale to jeszcze nie wszystko 

jakby tego bylo malo to u siebie w pokoiku wyciagnela cala zawartosc komody, pampersy, sliniaczki i znowu rolke, tym razem workow na smieci. Oczywiscie rozwinela cala

Sencilla tryzmaj sie, jestem z Toba myslami! ucaluj dziewczynki :-)
Karola podwyzke dostane, jak sobie sama bede ja placic
u nas w nocy spadl snieg

ale od rana swieci slonczeko, wiec juz topnieje

dzis pospalismy do 8, mala wysluchala moich prosb

Tearz tez sobie kima, jak wstanie to idziemy na spacerek do mista, bo skozda siedziec w domu w taka pogode.
Jutro w planach mamy basen :-) a po basenie blogie lenistwo

Gosia jesli chodzi Ci o utrwalacz lakieru to owszem jest do kupienia w holandii, prawie z kazdej firmy. Ja kupilam kiedys z rimmela i lezy do tej pory nieuzywany

nazywa sie top coat :-)Natka jak chcesz sie pozbyc ubranek to wystaw je na marktplaatsu, ludzie bardzo chetnie kupuja uzywane ubranka, tylko ze tu nie zawsze sie oplaca, bo za uzywane ciuszki daja po 1, 2 euro w zaleznosci od rodzaju. A moze masz mozliwosc wyslania ciuszkow do pl i tam wystawienia ich na allegro? chyba bardziej sie oplaca

Aniahaven tez bym zjadla karpatke, ale oczywiscie jakby ktos ja dla mnie zrobil

Bira dzieci sa zdolne
Wczoraj jak robilam pazurki to moja mala wyciagnela mi z szafki szablony do przedluzania pazurow i rozwinela cala rolke 500 szt 

Nawet nie wiem kiedy ona to zrobila
Ok 100 szt sie odkleilo i nie dosc ze mala byla cala poobklejana to jeszcze cala podloga, wiec mmialam co sprzatac. Ale to jeszcze nie wszystko 

jakby tego bylo malo to u siebie w pokoiku wyciagnela cala zawartosc komody, pampersy, sliniaczki i znowu rolke, tym razem workow na smieci. Oczywiscie rozwinela cala

Sencilla tryzmaj sie, jestem z Toba myslami! ucaluj dziewczynki :-)
Karola podwyzke dostane, jak sobie sama bede ja placic

:-
:-(

Mój Niko uwielbia