reklama

Holandia

Agnes te kosmetyki bubchen sa do kupienia w pl napewno w rossmanie
MAjaFala witamy ponownie na formum
Sencilla ja juz dawno odkrylam nowy blog oroty bo ciagle go sledze:-D

reklama
witam wieczorkiem....
No i mamy drugie srebero Adama Małysz! Chłopak jest the best!!!!!!:tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Sencilla udało się i jakoś wypełniłam ten formularz:tak:;-):-)

Aniu pomałpowałam po Tobie i u mnie też jutro będzie Karpatka!:tak::-D

Agnes Bubchen to niemieckie kosmetyki, ale w porównaniu do innych marek za drogie....No i nie zawsze dostępne...Ja kupiłam Majci z Nivea na początek...:tak: I najważniejsze to kup wszystkie z jednej firmy, bo jak wymieszasz z róznych to w razie jakiś odczynów alergicznych nie będziesz mogła rozpoznać, który może je wywoływać!:tak::-)
Agasta no tak to już jest, że nasi mali odkrywcy ciągle nas czymś zaskakują....:-D:-D:-D:-D Moja Majcia ostatnio odkryła, że w naszej bramie są schody i można wejść na górę....No i dzisiaj to wlazła na półpiętro i jak schodziła to spadła z trzech schodów!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok: No i siniol na czole masakryczny...Musze ją w nocy obserwować czy nie zacznie wymiotować, bo mogło dojść do wstrząśnienia mózgu....:sorry::sorry::sorry::sorry::-(:-(:-(:-(

Majafala Witaj! Nie bardzo cię kojarzę, ale mam nadzieję, że szybko się z nami "zbratasz"...:laugh2::-D:tak:

Ann co z Tobą???? Dziewczynki sa aż tak absorbujące, ze nie masz dla nas ani chwilki????
Magdalena, Beauty żyjecie???;-);-)co u Was?

Hej...

A ja zdążyłam sie już wyspać...pragnienie nie mnie obudziło a przy okazji stwierdam że mojej karpatki do po małym kawałku do kawki zostało...:szok::-D
Lece do wyrka,pa!

dobry wieczor
ja jeszcze czekam na mojego M. dzwonil ze juz koncza i za chwile bedzie. Juz sie powoli zaczyna ze bedziemy sie widziec tylko rano i wieczorem, a do tego jak ja jeszcze ide do pracy to mowimy sobie czesc i czesc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agasta dzieki, jutro pojde na poszukiwania
Maja witaj na forum:-)
Aniu mnie tez zarazilas ta karpatka i chyba jutro zrobie:tak:
do jutra wyspijcie sie ja nadal czekam

Wlasnie moje malenstwo sie obudzilo....tak co druga noc budzi sie okolo2...3 i juz nie chce spac. Jedna przesypia jedna nie:(. Probuje ja przetrzymac, ale nie za bardzo to skutkuje. Mam nadzieje, ze z czasem sie to zmieni. A na razie chodzi po calym mieszkaniu i gada do siebie:) Pozdrowienia

dzien dobry :-D ja nie moglam spac, koszmary mnie dreczyly, np., ze moj R. ma dziecko z inna :-D:tak::szok::szok: a juz o 6.00 moj Skarbus superwyspany wstal :-D
kto sie pisze na sniadanko i kawke?

Dzien dobry!

Ja sie pisze na śniadanko z kawką bo moje głodomory też jeść wołają!:-D
Sencilla ty to masz sny:szok::szok::szok: jeden dzien w domu męża nie ma a ty już szalejesz!:-)
Widzę że nasze forum to prawie całodobowe sie zrobiło!

reklama
tak, Aniu :)
ja sie wybieram z malymi na polska Msze, a pozniej mamy zaproszenie na obiad do znajomych. Moj R. jak to uslyszal, to mowi:"Prosze bardzo, wyjezdzam, a Ty juz zaczynasz aktywne zycie towarzyskie" :-D:cool::cool::cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry