reklama

Holandia

hej hej
dziewczyny u mnie male zawirowania, wiec nie mam Was za bardzo czasu czytac... ale jestem z Wami duchem!
Aniu, dziekuje za to ogloszenie, ale nie moge go znalezc... :confused2::no::zawstydzona/y:
moj R. wyjezdza jutro na 10 dni i bede slomiana wdowa z 2 dzieci :-D:szok:
zycze wszystkim dobrej nocy..
a co do imion, to dla dziewczynki podoba mi sie Noemi, Marianna i Anastazja :tak:

reklama
hello dzis ja pierwsza:-D

Załączniki

• kawa_popup.jpg
    kawa_popup.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 42
Dzień dobry ja również już jestem na nogach nawet już zdążyłam zjeść sniadanko bo przecież mój mały już o 6 30 wstał:szok::szok::szok::szok:

miłej soboty:-):-):-):-)

Dzień dobry!

Oooo ranne ptaszki już kawkę podają!Super...:-)
Sencilla głoszenie wstawiłam tylko na autoryzacje trzeba czekać bagatela...24godziny!:szok::szok::eek: Spokojnie pokaże sie!
Zdrówka Birze...
Anetko niech ci dzień szybko w pracy zleci!

A ja sie biore za porządki na górze...szybko łóżka przebiore,wstawie pranie i ...na zakupy! A potem marzy mi sie karpatka...najchętniej to już bym ją sobie zjadła a ona jeszcze w proszku!:-D:-D:-D

Dzień dobry:-)

Dziewczyny, Wasze zyczenia przyniosły efekt:-) Dzisiaj już gorączki brak:-) Tylko gardło i katar, ale to już pikuś:-) Dzięki:-)

Wpadnę później bo mi Inga się zaczyna neglizować i biega na golasa tylko w śliniaku, który sobie założyła... nawet nie wiem skąd ona go wytrzepała:eek:

dzień dobry

ja też się witam

u nas w domu sajgon, nieweim kiedy to wszystko ogarnę, wszędzie zabawki, tyle niepotrzebnych rzeczy z szaf powyciągałam, a połowy szkoda mi wyrzucic albo oddac:baffled:

niemam co robic z ubrankami po Zosi, takie ładne niektóre nie zniszczone... niedługo brat bedzie miał dziecko, może akurat dziewczynka bedzie:rofl2:
mykam, miłej soboty

reklama
My już po zakupkach...dom już posprzątany w 2/3:-):-):-)...jeszcze kuchnia nam została ale mężuś dzisiaj tam szefuje.Ja tylko karpatkę zrobie i ...byczymy sie!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry