reklama

Holandia

reklama
Witam
Ania nie modę się przyzwyczaić do twojego suwaczka:sorry: kiedy przyjeżdza babcia?
Bira zdrówka ci życzę:tak:
Czarna to dziś pospałaś -super:tak:
Natka i nie pracujesz pełnego wymiaru godzin? Zosie też nam pokaż :tak:
Aneta jak zdrówko?
Pauka świetna fryzurka Oliwii:tak: Ty to mas talent:tak:
Nam mają dziś podłączyć neta zobaczymy czy przyjdą... kase z kąta za podłączenie już wzięli dwa tyg temu:eek::szok:

Witam!!!

Pauka super fryzurkę zrobiłaś małej a ty nie powinnaś być fryzjerką;-);-);-)

Czarna zazdroszczę ci że się wyspałaś bo ja jeszcze nie urodziłam a się nie wysypiam wieczorem nie mogę zasnąć zanim się ułoże to jest 11 a rano jak mi się nie chce spać to maly już wstaje wyspany dzisiaj wstał o 6 30 :szok::szok::szok::szok::szok:a jeszcze do tego wszystkiego znowu mam katar :tak::tak:

Bira zdrowia życzę !!!

Natka czekamy na zdjęcia pokoiku Zosi !!

Aja dziś siedzę i myślę nad imieniem dla córeczki ale mam problem bo wszystkie imiona które mi się podobają już są w rodzinie:tak::tak::tak:mam takie typy
Maja,Nikola, Sandra,Zosia,Marta,Martyna....................................jestem ciekawa ktore wam się podobają z tych co wymieniłam a może jeszcze coś innego.

Ogólnie to jestem padnięta nic mi się nie chce zwlaszcza wieczorami jednak przedtem Arek już kąpał małego kładł spać i co najgorsze mył mu ząbki bo nieżle się z nim trzeba namęczyć :szok::szok::szok::szok:a teraz wszystko robię sama ale byle do kwietnia:tak::tak::tak::tak:

agnes, no mi to się najbardziej imię ZOSIA podoba... hihihihi.. nie mam pojęcia dlaczego???:-D:eek:
Ztych co wymieniłaś to stawiam na MARTYNA. Bardzo mi się podoba;-)
a wogóle jak się czujesz?

uaktualniamy swoje wizerunki:-)

Załączniki

• zosia- stary aparat 042.jpg
    zosia- stary aparat 042.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 71
  • zosia- stary aparat 067.jpg
    zosia- stary aparat 067.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 57
Karolka, Agnes no czasem też się zastanawiam czy sie nie rozminęłam z powołaniem;-);-);-):tak::-D A co do imienia dla córeczki to my tez mieliśmy problem...Tzn. jako piersze wybraliśmy Maja, ale ja przez te buzujące hormony często zmieniałam zdanie:-D:-D:-D No i tak zastanawiałam się między Różą, Julką, Zuzią...Ale mąż nie pozwolił mi na wariacje i został przy pierwszej naszej WSPÓLNEJ decyzji!:-D:-D:-D:tak::tak::tak::-):-):-)

Natka ależ ci Zosieńka wyrosła...Piękna Księżniczka!:tak::-D:-D No i napewno będzie miała cudowne to "swoje Królestwo":tak: Czekamy na fotki:-)

No a ja zaraz do domciu brykam i weekendzik zaczynamy....:-D

Natka sliczna corcia
Karola w koncu sie odezwalas....
a ja dzis mialm przyjemnosc poznac prawie osobiscie-bo przez skypa piekna mala Jessy-mozecie mi zazdroscic tego widoku-a jak ona juz sama sobie grzechoty lapie no szok:szok:
Agnes trzymaj sie dasz rade:tak:

Agnes, mi najbardziej podoba się Maja:-)

Natka, ale Twoja córeczka jest słodziutka. Chyba trochę bya skrępowana przy torciku:-)

Karola, i podłączyli Wam neta?

Witam Was:tak:
Ja jeszcze weekendu nie mam bo jutro muszę iść odrobić wczorajszy dzień :cool:
Natka, Karola czuję się lepiej, wczoraj zapodałam sobie porządną dawkę leków i dziś już chodzę o własnych siłach, a nawet w pracy byłam :szok::-D Miałam taki katar, że mój nos wyglądał jak nos klauna:-D Polecam Otrivin z mentolem+sudocrem:tak::-)
Natka śliczna mamusia z Ciebie, a Zosia po mamie również :tak:
Karola jak Wasze zdrówko, wpadniecie jutro :confused:
Agnes ja wybrałabym z tych imion Zosia po mojej mamie :-), ale Maja i Martyna też ładne :tak:
Czarna gratuluję przespanej nocki :tak::-)
Ann gdzie się podziewasz :confused:
Aniu załamałaś mnie tą informacją o koopsubsidie:-( Kurcze trzeba tą informacje dobrze sprawdzić, ale gdzie :confused: Twój synuś to duży chłop:tak: Mój Oliwierek mając 2 lata i 3 miesiące ma 89cm i waży 13kg (przybrał 1kg :-)), a Niko ma 5,5l i waży 20kg :tak:
Bira kuruj się kochana :tak::tak::tak:
Pauka trzymam kciuki za dzisiejsze postanowienie :tak:
Agasta wpadła w wir pracy i zapomniała o nas;-)

Uciekam, bo trzeba coś do garnka wrzucić :tak::-D

reklama
Natka twoja Zosia to urocza mała księżniczka:tak::tak::tak::tak:a ja czuję się calkiem dobrze trochę mi mały daje popalić!!!ale ogólnie mam więcej energi niż na początku ciąży bo przez pierwsze 3 miesiące to chodzilam cały czas zaspana :szok::szok::szok:nic mi się nie chcialo robić:szok:tylko bym spała :tak::tak::tak::tak:
Aniu to nieżle twoj synek wazy mój Dawidek ma 2 latka i prawie 3 miesiące a waży 12,5 kg:szok::szok::szok:chociaż nie wygląda na chuderlaka może dlatego że on też jest niski ale nie mam z nim problemów z jedzeniem wcina wszystko a zwłaszcza mięso :tak::tak::tak:tylko chleba nie chce :szok::szok::szok:widocznie wszystko spala:tak::tak::tak:
teraz wlaśnie spi a ja mam trochę spokoju ;-);-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry