Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
hello
Czarna ja nic jej nie zrobilam tak sama z siebie..pewnie przyszla kolej teraz na Twoja u mnie to juz norma...dzis spaal ciagiem 7,5 h
Obys miala racje bo to byla moja pierwsza taka noc odkad sie Mala urodzila

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hello
Czarna ja nic jej nie zrobilam tak sama z siebie..pewnie przyszla kolej teraz na Twoja u mnie to juz norma...dzis spaal ciagiem 7,5 h

kiedy przyjeżdza babcia?

Ty to mas talent

a jeszcze do tego wszystkiego znowu mam katar 

mam takie typy 

a teraz wszystko robię sama ale byle do kwietnia

A co do imienia dla córeczki to my tez mieliśmy problem...Tzn. jako piersze wybraliśmy Maja, ale ja przez te buzujące hormony często zmieniałam zdanie

No i tak zastanawiałam się między Różą, Julką, Zuzią...Ale mąż nie pozwolił mi na wariacje i został przy pierwszej naszej WSPÓLNEJ decyzji!

:-):-):-)

No i napewno będzie miała cudowne to "swoje Królestwo"
Czekamy na fotki:-)

Miałam taki katar, że mój nos wyglądał jak nos klauna
Polecam Otrivin z mentolem+sudocrem
:-)

:-)
Twój synuś to duży chłop
Mój Oliwierek mając 2 lata i 3 miesiące ma 89cm i waży 13kg (przybrał 1kg :-)), a Niko ma 5,5l i waży 20kg 

a ja czuję się calkiem dobrze trochę mi mały daje popalić!!!ale ogólnie mam więcej energi niż na początku ciąży bo przez pierwsze 3 miesiące to chodzilam cały czas zaspana 

nic mi się nie chcialo robić
tylko bym spała 

chociaż nie wygląda na chuderlaka może dlatego że on też jest niski ale nie mam z nim problemów z jedzeniem wcina wszystko a zwłaszcza mięso 

tylko chleba nie chce 

widocznie wszystko spala