Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
hello
Czarna ja nic jej nie zrobilam tak sama z siebie..pewnie przyszla kolej teraz na Twoja u mnie to juz norma...dzis spaal ciagiem 7,5 h
Obys miala racje bo to byla moja pierwsza taka noc odkad sie Mala urodzila

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hello
Czarna ja nic jej nie zrobilam tak sama z siebie..pewnie przyszla kolej teraz na Twoja u mnie to juz norma...dzis spaal ciagiem 7,5 h

kiedy przyjeżdza babcia?

Ty to mas talent

a jeszcze do tego wszystkiego znowu mam katar 

mam takie typy 

a teraz wszystko robię sama ale byle do kwietnia

A co do imienia dla córeczki to my tez mieliśmy problem...Tzn. jako piersze wybraliśmy Maja, ale ja przez te buzujące hormony często zmieniałam zdanie

No i tak zastanawiałam się między Różą, Julką, Zuzią...Ale mąż nie pozwolił mi na wariacje i został przy pierwszej naszej WSPÓLNEJ decyzji!

:-):-):-)

No i napewno będzie miała cudowne to "swoje Królestwo"
Czekamy na fotki:-)

Miałam taki katar, że mój nos wyglądał jak nos klauna
Polecam Otrivin z mentolem+sudocrem
:-)

:-)
Twój synuś to duży chłop
Mój Oliwierek mając 2 lata i 3 miesiące ma 89cm i waży 13kg (przybrał 1kg :-)), a Niko ma 5,5l i waży 20kg 

a ja czuję się calkiem dobrze trochę mi mały daje popalić!!!ale ogólnie mam więcej energi niż na początku ciąży bo przez pierwsze 3 miesiące to chodzilam cały czas zaspana 

nic mi się nie chcialo robić
tylko bym spała 

chociaż nie wygląda na chuderlaka może dlatego że on też jest niski ale nie mam z nim problemów z jedzeniem wcina wszystko a zwłaszcza mięso 

tylko chleba nie chce 

widocznie wszystko spala