reklama

Holandia

Czarna powiedz mi jeszcze w jakim fotelku sam. wozisz juz mala? i co kupilas bo ja sie zastanwiam mam maxi cosi citi ale to raczej do 13 kg bedzie za male i chyba powoli musze sie za czym rozjerzec..

reklama
Olgunia trzymam kciuki za udany zabieg!!!
A dla Sebka spóźnione, ale szczere życzonka urodzinowe!!!
Serdeczne życzonka uśmiechów i słonka. Szczęścia ogromnego - wszystkiego dobrego! Słońca i radości, dużo pomyślności. Na te urodzinki życzę zawsze słodkiej minki. Zdrowia, czasu dużo na zabawy i podróże. Moc uścisków, uśmiechów wiele w dni powszechne i niedziele:D

Czarna powiedz mi jeszcze w jakim fotelku sam. wozisz juz mala? i co kupilas bo ja sie zastanwiam mam maxi cosi citi ale to raczej do 13 kg bedzie za male i chyba powoli musze sie za czym rozjerzec..

Hej
my nadal uzwamy Maxi-Cosi Citi mysle,ze przed wyjazdem do pl nie zmienimy.Moze tam cos kupimy,ale mam zamiar poczekac z nowym az Mala zacznie sama siadac,chyba ze tak jak piszesz przestanie sie miecic w ten.Co do diety to ja jem od samego poczatku prawie wszystko oprocz ostrych rzeczy,pomarncze tez ale pol dziennie albo mandarynki teraz to i 3 zjadam na raz.
Co do @ to po prodzie tez taki przejscia miala,ale jesli sie boisz to idz do lekarza,przynajmniej masz taka mozliwosc,a nie jak tutaj ze wszystkim do domowego.

No wlasnie musze sie wybrac bo mnie to troche zaczyna niepokoic poza tym nie lubie jak ciagle mi sie cos leje:-D:zawstydzona/y:no ja tez mam nadzieje utrzymac ja jaknajdluzej w citi bo bez przeady 20 h na siedzaca...ale ciesze sie ze Twoja sie nadal miesci bo wieksza jest niz moja a balam sie ze na wyjazd citi bedzie juz za maly

Agasta odpoczywaj!:tak::tak::tak:

Olgunia to chyba coś dla ciebie!:-)

Koniec dotacji - MAJ 2010!!!

dodane wczoraj | cena: 100eur/m-c | kategoria: 21 Mieszkania / Pokoje - do wynajecia
WAŻNA WIADOMOŚĆ dla wszystkich, którzy myśleli o swoich własnych czterech kątach. Gazety donoszą, że w zeszłym roku ceny mieszkań spadły w Holandii o około 6%, to jedna z pierwszych tak wielkich redukcji cen mieszkań w Holandii. Ten rok to ostatnia szansa na kupno swojego własnego M w rozsądnej cenie:
1.spadek cen mieszkań ze względu na kryzys,
2.przyznawany „jeszcze” dodatek do zakupionego mieszkania (koopsubsidie)

Wedlug Minister van der Laan:

przyznawanie Koopsubsidie ma zostac zakonczone pod koniec MAJA 2010!!!

Dotacja ta moze wyniesc okolo 100 euro miesiecznie i jest przyznawana na 5 lat!!!

Moga Panstwo oszczedzic tysiace euro!

Nie czekaj za długo i podejmij właściwą decyzję.
A my Ci pomożemy zrealizować marzenia

Imie: MieszkaniaRotterdam Nazwisko

reklama
Cześć :-)

Anna, wszystkiego naj :-)

Anna, Aneta nie wiem dlaczego mój link się nie chce dobrze otworzyć;-) Jestem Katarzyna Chrzanowska. Zdjęcie takie na plaży tyłem do obiektywu, czarna spodnie na górze żółta chusta z Ingą w środku;-)

Natka, pochwal się pokoikim młodej:-)

Anna, Czarna, spokojnie Wasze dziewczyny zmieszczą się w pierwszych fotelikach do jakiegoś dziewiątego miesiaca. Im dłużej w nim pojeżdża tym lepiej, bo te foteliki są bezieczniejsze. A te 13 kg to nie weim skąd producenci biorą, bo ja niby takie duże dziecko miało by sę zmieścić w takim foteliku. Moja dwulatka nie waży nawet 13 kg;-)

A ja jestem chora... mam 39 gorączki, w gardle jakąś masakrę i ledwo dyszę. Najgorsze, ze nie bardzo mam teraz jak się ratować, wiec piję herbatkę z cytrynką i inne świństwa... Oby szybko mi przeszło, bo nienawidzę w domu kwitnąć:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry