reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry!

Bira mój synek mając 6 miesiecy miał 9190g i 72,5cm nie mieścił sie już w foteliku ok.miesiąca później, bo mu główka wystawała "za" ...a co to za ochrona,więc kupiłam fotelik.:tak:

Zdrówka życze...

Dzien Dobry

mi dzisiaj kawa niepotrzebna bo sie WYSPALAM:tak:
Anna117 nie wiem co zrobilas Amelce ale dopadlo dzis w nocy moja Jessice.Poszla spac przed 20:00 i spala do 4:30 i potem jeszcze do 7:30.Ciekawe czym to odpokutuje ;-):-)

Milego dnie, juz prawie weekend

Dzien dobry:-)

Ania, to miałaś dużego faceta:-) Moja przyjaciółka też musiała szybko córkę przestawić, ale to raczej wyjątki. Jedna znajoma dwuletniego synka musiała przestwić do innego fotela niż ten do 18 kg, bo w wieku 2 lat młody ważył 19 kg:szok: Teraz ma 2,5 i przekroczył 20 kg:eek:

Anna, dzięki:-)

Czarna, pozazdrościć takie malucha :-)

Dzikuję dziewczyny za zaproszenia na NK:-)

Ja mam dzisiaj dzień w łóżku:-) Muszę się wykurować do jutra, bo chcemy iśc do znajomych na imieniny:-) Także S. dzisiaj odwiózł Ingę do przedszkola, później ją odbierze. Mam zapas herbatki i cytryny i leniu****ę:-)

Bry....
Aniu dzięki:tak::-):-):-) No to już moja druga dzisiaj:tak::-)

Czarna też bym tak chciała się wyspać.....Niestety moja Majcia ostatnio sypia z nami, bo ją rozbestwiłam jak Sebka nie było, a teraz przychodzi ok 1-2 w nocy, wypija butlę i zasypiamy....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry: Mam postanowienie, że od jutra nie pozwolę jej już spac u nas:tak::-)

Bira Zdrówka!!!!!:tak::-)

dzień dobry,

ania juz pisałam kiedyś gdzie pracuje:tak: w fabryce mięsa, przychodze do pracy, robię swoje zamówienie i spadam;-)

jutro wrzuce zdjęcia pokoiku Zośki, bo jeszcze nie wszystko gotowe:confused2:
my już po spacerku, ciepło dzisiaj i przyjemnie, aż w domu nie chce się siedziec:-)

u nas też dośc wcześnie kupiliśmy większy fotelik, chyba jak mała miała z 8 miesięcy to już jeździła w większym.
ania, bira twiggless i inne zafasolkowane, jak się czujecie?????
pauka jak dziewczny i Oliwia w przedszkolu?
aneta jak zdrówko twoje i rodzinki?

bira znalazłam cie na naszej klasie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry