Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
Oczywiście "swoje" zebrał za to

:-
, gorąco, słabo, duszno, jestem przeziębiona mam temp i straszny katar
Teraz już mi lepiej, ale leże w łóżku plackiem, bo co wstanę to mi się w głowie kręci :-(. Chłopcy przed tv siedzą i bajkę oglądają, a mój M wraca z pracy i Nikodema do szkoły zawiezie.
Ja kiedyś w pracy zemdlałam 3 razy, w końcu przyjechało pogotowie i zabrało mnie do szpitala
Prezes całej firmy przyjechał za mną, siedział ze mną do nocy w tym szpitalu, z 10 razy się mnie pytali czy w ciąży nie jestem
w końcu zrobili mi badania krwi i podali kroplówkę. Powodem była sesja -nie przespane noce, małe dziecko i praca czasem na nocki
Mało jadłam, stres i zmęczenie
. Nie chciałam zostać w szpitalu, bo szpital był oddalony 60km od mojego miejsca zamieszkania, więz zawiózł mnie do domu i po kilku dniach przyjechał mnie odwiedzić (60km) i przywiózł mi ptasie mleczko milka 

Taki gest jest migły, to, że ktoś docenia Twoją pracę

:-

Byłaś po porodzie na wizycie u ginekologa
Ja miałam połóg 4 tyg tylko
:-) Aniu a z cytrusami to bym uważała, ale jak 1-2 plasterki zjesz to nic się nie stanie:-) Pamiętaj, aby wprowadzać stopniowo i obserwować malutką
Najlepiej zabierzcie papiery z 3 ostatnich lat o zarobkach i przejdźcie się do hipotheeker'a i zapytajcie czy macie szansę na kredyt, jeśli tak to jaki wysoki