reklama

Holandia

reklama
Hej....

Ja popracowałam do 12.00 :tak: o 13.00 przyszła moja korpetytorka z holenderskiego i tak mi zleciało popołudnie...:eek:
Natka śliczna twa córeczka....;-)
Aniu ten link przekleje zaraz do działu kulinarnego żeby zawsze był pod ręką...:-D
Karola moja mamcia przylatuje już w czwartek prosto na urodzinki mojego mężusia- ostatnio przyleciała dokładnie na moje urodziny, co za zbieg okoliczności!:szok::-D
Agnes mój Erni sie urodził 4600g więc tak normalnie przybierał wg norm...Jak miał dwa latka to ważył 16,2kg i 95,5.
A teraz znowu nieźle podskoczył po świetach...po spodniach widzę wszystkie krótkie były!:-):-):-)
Co do imion ja sie nie wypowiem bo kompetnie nie potrafie sie nad tym skupić:sorry:...sama zaczynam myśleć nad imionkiem dla naszego słoneczka! My mamy jeszcze czasu a czasu....ale nim sie obejrze też będe mieć ten problem!:laugh2:

Ja tradycyjnie już weekend....w planach mam jeszcze praowanko!

Aneta jestem, zagladam do Was codziennie.
Dzis pracowalam do 12:30 pojechalam po mala i o 14 mialam znowu pazurki, wiec tydzien mialam bardzo pracowity :tak: jestem troche zmeczona, ale mam nadzieje odespac sobie w weekend :-)
W marcu czeka mne powtorka z rozrywki :-D

Aneta dobrze ,że ci przeszło...już myślałam że cię zaraziłam;-) niestety jutro nie damy rady:no:
Agasta to może i jakaś podwyżka się szykuje?
Aniu ,Agnes wypoczywajcie:tak:
Bira już nam podłączyli więc będe z wami co dzień:tak:
Natka ślicznie wyglądacie ,a Zosia co się tak zawstydziła?
Agnes mnie się podoba najbardziej Martynka ,Maja i Zosia też:tak:
dobrej nocki moje kochane

Karola ok, może następnym razem się uda :tak::-) Nie wiem czy zauważyłaś, ale podobają się nam te same imiona:tak::-)
Ania, Agnes ja też dziś wcześniej mykam spać, bo jutro do pracy na 9:00 :szok::cool:, a po chorobie jestem wykończona.
Miłej nocy

czesc dziewczyny
co to dzisiaj sie dzieje ze juz wszystkie spac uciekacie???? Ja juz mam weekend. W pracy dzisiaj szef krecil nosem ze sie nie spytalam czy moge na urlop jechac:sorry:, a ja sie spytalam i taki nasz hipczyk co grafiki uklada powiedzial ze spoko moge jechac to ja szybko bilet zabukowalam i zameldowalam tylko ze jade:rofl2:. Troche buczal, to mu na dokladke powiedzialam zeby mi zalatwil znizke na nocleg w hotelu, bo chcemy jedn dzien wczesniej wyjechac i przespac noc w hotelu i rano spokojnie na lotnisko jechac. ciekawe czy cos zalatwi:-p
Moj Daanu zaliczyl dzisiaj pierwsza przejazdzke w krzeselku na moim rowerze, podobalo mu sie tylko pogoda nam nie dopisala:-).
Agasta mam pytanko czy jest tutaj do kupienia utwardzacz do paznokci, chodzi mi o cos zeby lakier sie dluzej trzymal, no i jak sie to nazywa po holendersku
Aneta zeby ci szybko zlecial czas w pracy jutro. Musisz caly tydzien pracowac????
Ania, Czarna juz sie przyzwyczajajcie ze coreczki zaczna wam cala noc przesypiec:tak:.
Agnes mi sie podoba Marta i Maja, Zosia tez mi sie podoba ale juz Zofia nie bardzo. Wybor jest zawsze trudny
Natka sliczna córunia buzia jak u aniolka:tak:
Bira zdrowiej nam:tak::tak::tak:

reklama
na tym drugim zdjęciu Zosieńka się zawstydziła, bo któraś z koleżanek zdmuchneła jej świeczki i wszyscy zaczęli się śmiac, a ona biedna nie wiedziała o co chodzi i prawie płakała:eek:

ja tam nie ide jeszcze spac, tyle co ze szkoły wróciłam i mykam za chwilke kończyc małej pokój:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry