reklama

Holandia

Pauka trzymaj się Wiem co to znaczy byc samą Głupie to nasze życie:crazy:

moje dalej zakatarzone ehhhhh chyba już mniej ale jednak Coś długo się ciągnie Zaraz przyjdzie mąż z pracy i trochę luzu na dziś:-)

reklama
Witam z rana:-)
Co tutaj tak cicho? Nasza gaduła Ania wyjechała i pusto na forum:sorry2:
Wpadłam się tylko przywitać i uciekam zaprowadzić Nikodema do szkoły:tak:
aOLA zdrówka dla Aluni:tak:
twiggless jak ząbkowanie?
Do później kobitki:tak:

Hejka,

no Ania i Sencilla wyjechały to forum milknie w 2/3 :-D
A ja piatkowo-sniadanko,sprzatanko, pranie, zakupy a wieczorem bedzie prasowanie...oj zabójczo zapracowany dzień:zawstydzona/y:
Macie jakiś pomysł na obiad, bo nie wiem co do zupki jarzynowej zrobić?

Miłego dnia.

PaulinaAnna ja też dziś pranko robię:tak:, bo jutro mamy gości, więc nie chce mi się. Zresztą zawsze lubię wszystko zrobić w piątek, a weekend mieć dla męża i dzieci:-)
Na obiadek dziś mam ziemniaki, jajko i kalafior:tak:, może pierogi na słodko? Ja robię farsz: ser, żółtko, cukier; pierogi polewam tłuszczem i posypuję cukrem:-). Może naleśniki, albo szagówki?

Ostatnia edycja:
dobry dobry

Aneta na razie cisza... młody spał całą noc u siebie bez mojej interwencji...

dziś idziemy z m. na wesele, ale zanim tam dojdę musze najpierw sklepy zaliczyc bo wczoraj robiłam przegląd swoich wyjsciowych ciuchów i jednym słowem tragedia... Na codzien raczej wole wygodny stroj sportowy i od czasow ciązy nie miałam okazji aby sie wciskac w garniturki, suknie balowe etc. Wszystko co przymierzałam jak ładnie lezalo w talii to na cyckach brakło materialu...echh... Jeszcze przed ciazą zawsze chcialam miec ciut wiekszy biust a teraz mam z B na C a razem z nim dodatkowy problem... A te zakupy na kilka godzin przed imprezką, z malcem niekoniecznie zainteresowanym problemem mamy tak mi się marza ze szok... az mi sie odechcialo isc...
no to sobie pomarudziłam a teraz wezmę sie za cos konstruktywnego...

do potem

Helo:-):-)

u nas dziś nocka była całkiem całkiem oby więcej takich teraz mój szkrab zasnął więc mam trochę czasu na kawkę i poklikanie :-):-)

Umnie też dziś bardzo pracowity dzień pranie sprzatanie zakupki i może już troszkę popakuje przed wyjazdem do PL :-):-)
na obiad dziś będą ziemniaki jajko i surówka ;-)taki szybki obiadek bo nie mam za dużo czasu :-)przed tym wyjazdem jeszcze masa spraw do załatwienia :baffled:
pa....pa...kobietki miłego dnia zapracowanego:-)

Witam serdecznie...Juz jakis czas temu weszlam na to forum...i tak nabralam checi, zeby sie przylaczyc:-). Wakacje przerwaly mi te plany...wiec teraz kiedy sie koncza (ostatni dzien:-(), po powrocie z Polski (odwiedzinach kochanej rodzinki) przylaczam sie do rozmowy. Mieszkamy w Zeist. Ja , moj kochany maz, nasz kudlaty piesek i 18 tygodniowy potomek (jeszcze w brzuszku). Jest to nasza pierwsza ciaza. Pracuje jako pedagog w przedszkolu, a wlasciwie to raczej swietlicy w Bunnik. Wiec dzieci na okraglo:-) Mam 27 lat i wlasciwie mieszkam tutaj 2 lata, chociaz wczesniej bywalam tutaj dosyc czesto, gdyz tutaj mieszkal moj maz. Pracowalam tutaj tez podczas wakacji, zeby zarobic na studia. W klinice weterynaryjnej, czyli cos zupelnie pokrewnego do zawodu:laugh2:. Nasza dziecinka rosnie zdrowo...oczywiscie mamy (raczej ja mam gdyz moj maz to esencja spokoju;-)) ciazle jakies pytania i dylematy odnosnie ciazy...dlatego tez zaczelam sledzic rozne fora, a w szczegolnosci to forum. W kazdym razie bardzo mi to pomoglo. Pozdrawiam serdecznie wszystkich:-) Milego dnia i milego weekendu.
28.png

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-)

Jestem i ja :tak: Wczoraj nie dalam juz rady pisac, bo jak wyszlam z domu o 7:30 rano to wrocilam o godzinie 19 :baffled: Caly dzien szkola....

Maja witamy na forum :-) Pisz jak najczesciej:tak: Bardzo nam milo, ze nasz watek okazal sie pomocny :-)

U nas na obiad lasagne z wczoraj, wiec dzis dzien bez garow :-) To lubie :-D
Pranie juz zrobione, tylko rozwiesic.

Chorobsko przeszlo, no prawie, bo nadal kaszle. Obydwoje z mlodym jestesmy jak dwaj gruzlicy :-D

Milego dnia :-)

reklama
witajcie:-)

miłomi gościc nową mamusię:tak:

twiggless- wogole mi nie mow na temat ciuchów- za 3 tyg jestem swiadkiem na siostry(starszej:) weselu i jescze nie mam sukni:crazy: a wszystko przez cycki, juz nie chodzi o to ze jestem teraz przy kosci ale nie moge dostac sukni w biuscie, bo mam H. zawsze mialam duze, ale teraz to tylko sama udręka:baffled: juz prawie kończe karmić wiec mam nadzieje ze mi jeszcze zejda:tak:

my dzis na obiad tylko kapusniak;-)

w srode upiekłam pierwszy raz sama placka:-) jak na pierwszy raz to i tak mi wyszedl ten murzynek;-) a na niedziele robie karpatke- tak dawno nie jadłam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry