reklama

Holandia

Dzień dobry!!!!
też już na nogach jesteśmy od 6 30 tzn.moje dziecko on się bawił a ja jeszcze sobie leżałam w łózeczku :tak::tak::tak::tak:u nas w nocy napadało znowu tyle śniego ze :szok:
Majafala mojemu synkowi wyszły dość wcześnie pierwsze dwa już jak miał chyba z 5 miesięcy a na roczek to te z przodu już miał wszystkie ale to jest różnie mojej koleżanki dziecku też wyszły bardzo póżno a słyszałam że jak ząbki pózniaj wyjdą to są mocniejsze:tak::tak::tak::tak:
natka i jak tm Zosia przespala noc w łóżeczku ?

milej pracy wszystkim dziewczynom które idą do pracy :tak::tak::tak::tak:

reklama
dzień dobry, ja właśnie wstalam, a Zosia jeszcze śpi w swoim pokoju. nie przyszła do nas wcale w nocy, tak jak wczoraj zasnęła u siebie, to nadal śpi, jestem w szoku:eek:

dzisiaj mamy w planach wyjazd na zakupy;-)

dzien dobry!
mysle, ze nie sa mocniejsze zeby, ktore wyszly pozno.. Mojemu R. pierwszy zab wyszedl, jak mial rok i 3 miesiace :szok:, a ma bardzo slabe zeby. Z kolei moj brat dostal pierwszy zabek, jak mial... 3 miesiace :szok::szok:, teraz ma 36 lat i w zyciu ani jednej dziury nie mial, takie ma sliczne biale perelki. Niezle, co? byl chyba 3 razy w zyciu u dentysty :-Di tylko na kontrole. A je strasznie duzo slodyczy! :laugh2:

Dzień dobry
Sencilla do pracy idę dopiero w piątek:tak: Ale jest u mnie teściowa więc nie będziemy ci ruchu robić...
Anno u nas też cały dzień pada i ciemno:no:
Natka super ,że Zosia tak pięknie przespała pierwszą noc w swoim pokoiku:tak:
Maja na ząbki nie ma reguły ,Michasiowi szybko wyszły pierwsze i teraz już ma 11:tak:A mojego bratanca jest pół roku starsza od Michała a ma 8 zębów:tak:
My cały dzień siedzimy w domu ,nawet na chwile nie przestało padać:no:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
ja juz zaliczylam dzisiaj 4 godz. w pracy a teraz siedze i odpoczywam i czekam na malego to moze uda nam sie na chwilke wyjsc na dwor. W czwartek ide pierwszy raz na aerobic/fitness mam nadzieje ze nie dostane zawalu z nadmiaru aktywnosci:-p:-D:-D:-D i musze sie pochwalic ze sama zadzwonilam i gadalam z babka po holendersku i wzajemnie sie rozumialysmy sie. Wciaz rozmowa przez telefon po hol. jest dla mnie troche stresujace, a najlepsze ze w robocie musze odbierac czasami telefony w recepcji i wtedy musze gadac:-p a jak mam sama gdzies zadzwonic to wyreczam sie moim M.:-D:-D
Sencilla chetnie przyjade musze tylko najpierw spytac M. jakie ma plany i czy czasem nie musi isc do roboty. Napisze ci jutro ale mysle na 85% ze tak:-)
Agasta a jaki ty kurs robisz???? bo nie pamietam i jak dlugo trwa??
Maja mojemu Daanowi pierwsze zabki wyszly w 9 miesiacu, teraz przebila mu sie gorna lewa dwojka a prawa tez juz prawie na wierzchu. No ale to chyba roznie u kazdego dziecka, od mojej sasiadki blizniaki mialy rok i ani jednego zeba jeszcze
Natka twojej Zosi na pewno spodobal sie pokoik i nie chce teraz z niego wychodzic, nareszcie na swoim:-D:-D:-D udanych zakupow
wlasnie musze tez sobie jaks T-shirt sprawic

no, prosze, napisalysmy z Karola i Gosia w tej samej minucie :-D
Gosiu, u mnie najbardziej wolny jest piatek, caly weekend i poniedzialek, wiec jesli Ci pasuje w ktorys z tych dni, to zapraszam! Jesli tylko masz mozliwosc i ochote, zapraszam tez na noc, nie ma problemu, u nas teraz pustki :tak:

reklama
Sencilla wlasnie mi sie przypomnialo ze ja do pracy musze isc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to na caly dzien tzn. do 14. ale jak mowisz ze poniedzialek masz wolny to moze wtedy. A moze ty bys mogla do nas przyjechac w sobote???? jestem sama w domu, moj M. bedzie caly dzien w pracy, jak bys dojechala do promu to ja bym po was wyszla. Co ty na to????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry