• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
No widzisz, a nie mowilam, abys mnie odwiedzila? dzis obalilam ostatniego rogalika z makiem, prawie sie o niego poklocilam z Tosia! :-D
moze sie skusisz na serniczek?:sorry:

My bylismy na miescie i wrcilam do domu ubozsza o 120 euro :szok: A nic szczegolnego nie kupilam :-D Same pirdulki no i jedzonka troche.
U nas na obiad dzis poledwica i panierowany kalafiorek :-)
A was co tak dzisiaj wszystkie na pieczenie wzielo? Jakies swieto o ktorym nie wiem czy jak? :-D
karola ja mialam ten kurs ESKK i sprzedalam go po miesiacu za polowe ceny, bo mi wogole nie przypadl do gustu :no::sorry:
Pisalam o tym juz kiedys jak Aneta wspominala o zmaiarze kupna.
Na stronie ESKK mozna pobrac lekcje probna :tak: ale srednio odzwierdziedla to calosc kursu :-(

Ostatnia edycja:
Witam Was
Ja mam jeszcze 6 kawałków makowca od niedzieli, ktoś chętny :confused::-D... cappuccino właśnie zaparzyłam :tak:
Wczoraj od "mojej" kochanej babci u której sprzątam dostałam porządny napiwek :tak::tak::tak::szok::-D
Agasta widziałam już kilka razy tą promocje pół ceny za kurs, ale nie mam na pl koncie takiej sumy :no:, a z nl konta nie potrafię robić przelewu :no:
Czarna rafaello wygląda pysznie :tak::tak::tak:
Bira żyjesz :confused::-D Powiedz mi kiedy do polskiej szkoły idziemy :confused: Ta sobota była wolna :confused:
Sencilla, Karola ja wczoraj miałam spaghetti :tak::tak::tak:
Agasta przyznaj się ciucha sobie kupiłaś :confused::-D

Kurcze ostatnio tak źle się czuję :-(:-(:-(, ciągle mi słabo i duszno, pewnie to oznaki spadku hemoglobiny :confused2:, apetytu ostatnio też nie mam, nawet na słodycze :szok: Powiedzcie mi kochane jak pójdę do domowego po skierowanie na badanie krwi to dostanę bez problemu :confused:

Mam jeszcze jedno pytanko, zna ktoś się na aparatach cyfrowych :confused: Mój Kodak (badziewie) mi "kaputnął" :cool: Działał zaledwie 2 lata, nawet mi nie spadł mi, ale zrobię na nowych akumulatorkach 2 zdjęcia i już rozładowuje je :wściekła/y: Sprawdzałam tak na 3 nowych akumulatorkach, wiec musi być wina aparatu.
Chcę kupić porządny aparat :laugh2:, ale w granicach 300e, no max 350e, możecie coś polecić :confused:

Ostatnia edycja:
Witajcie....

Aneta ja ci nie doradze bo mi sie LUSTRZANKA:tak: marzy a to już wiekszy zakup...
Anetko a może ty w ciąży jesteś? Idź do domowego po to skierowanie nie powinno być problemu...a przynajmniej bedziesz wiedzieć....:tak:

Sencilla widzę że narzuciłaś mode na spagetti - ja sie też przyznam miałam w piatek a połowe zamroziłam...:-D A co do sernika to ja upieke około piątku bo mój ma urodzinki...:-)

Agasta - udały ci sie zakupy a co nabyłaś?

Ann jak sie masz?:sorry:

Ja sie bardzo cieszę że tak mój suwaczek rośnie....:szok: W poniedziałek idę na USG i za kilka dni mnie czeka kolejna wizyta u położnej....:laugh2:

Uciekam na kanape jak zawsze o tej porze...

Aniu mi też się marzy lustrzanka, patrzyłam na allegro to minimum 1500zł :cool:, a średniej klasy 2000zł :rofl2:
W ciąży (raczej) nie jestem, ponieważ miałam okres i yasmin biorę cały czas :tak::tak:, ale samopoczucie mam podobne :baffled: Myślę, że to może być spadek hemoglobiny, bo często miałam z nią problemy :baffled:

a teraz ja prosze o rade :)
chcialabym kupic maszynke do miesa, maku i np. kapusty w jednym. czy ktoras z Was moze mi cos polecic? chodzi mi oczywiscie o elektryczna maszynke :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry