• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
... a wiec siedzę już kilka dni na necie i czytam o lustrzankach i chyba zdecyduję się na nikon d3000 tylko trochę cena mnie przeraża :szok:. W nl jest trochę taniej, ale nie wiem czy menu będzie można zmienić na pl.
Karola postanowiłam jednej babce stawkę podnieść bo baba przechodzi samą siebie:wściekła/y:, dziś właśnie u niej byłam i wrrr. Sms już napisałam, ale jakoś boję się wysłać :-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zastanawiam się czy napisać w ten sposób "od marca moja stawka to ...", czy lepiej "od marca moja stawka to ...Co Pani o tym myśli?" tzn po niderlandzku to będzie :-D
Aniu czy Ty kiedyś stawkę podnosiłaś, jak Ci poszło :confused: Jeśli napiszę co ona o tym myśli to pewnie odpisze, że ona nie może dać więcej :baffled:

Aneta ja myślę ,że lepiej będzie jeśli jej to powiesz "w oczy".:tak: I zobaczysz jej reakcje ,jak będzie nie za bardzo to wtedy możesz dodoać "co pani o tym myśli".:happy:

Anetko ja mówie prosto z mostu że np... jest jednyną która płaci mi 10 pozostałe adresy mam po 11 i jeżeli chce zebym pracowała;-) dla niej to powinna mi podnieść:tak: do.... a jeżeli nie to zmienie ją na inną bo mam już pare propozycji!:-D

No dziewczyny podnosic stawki:-)
a ja od jutra chyba wznawiam swoja szkole i mam strasznego stresa nie ze wzgledu na mnie tylko mala bo musze ja tama zostawic opiekunce chyba mi serce peknie,juz mi sie plakac chce..przeciez ja wiem najlepiej co malej potrzeba
Czarna i jak ci wyszlo raffaello?

Anno mnie też przez pierwsze dni serce pękało:tak: A babka u której pracowałam co chwile pytała mnie jak się czuję i strasznie tęskie:tak::-D Mówiła,że ona najgorzej wspomina pierwsze dni w pracy bo cały czas myślała co z mała:tak: Dasz rade jak my wszystkie:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry