• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Aniu powodzenia w szkole.... trzymam kciuki i czekamy na relacje...:tak:
Ja pędzę do pracy na 3 godz. a potem mam te prywatne lekcje z wolontariuszką!;-)Miłego dnia wszystkim....

dzien dobry:):)
dzisiaj wkoncu byla przespana noc:-) musze powiedziec, ze Femke jest pod wieloma wzgledami latwym dzieckiem...z piersi na butelke-bez problemu, na raczkach nie trzeba bylo nosic, jczastki w jedzieniu nie ma problemu (teraz tylko czastki chce jesc), ale ze spaniem zawsze problem, jeszcze wlasciwie nie przespala nocy (nie placze, ale chce sie po prostu bawic)...dzisiaj pierwsza przespana:)...zobaczymy jak bedzie dalej:):):)
Ja jak chodzilam na kurs, to nawet nie myslalam jeszcze o dzieciach:):)
Powodzenia w szkole i milego dnia!!!!

dzien dobry!
Czarna, ja mam risotto dzis.
A propos nauki,to czy ktoras zdawala moze Staatsexamen I?
Mam w kwietniu 2 czesci, a pozniej w maju 2 kolejne.. i troche sie boje...

Sencilla ja zdawalam staatsexamen II, juz jakis czas temu...i tez bardzo sie balam. Wtedy pracowalam jeszcze fulltime iwieczorami chodzilam na kurs. Po egzaminie sama sie zdziwilam, ze nie byl wcale taki trudny. Ludzi byli bardzo mili, ogolnie bylo przyjemnie. Czasu tez bylo dosyc na odpowiedzi:-)
Czarna_Smoczyca w domu tez nigdy nie mam ochoty na nauke, dlatego zdecydowalam sie wtedy na kurs:)...inaczej pewnie by mi sie nie udalo...
milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry