Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

...ale chyba skocze z mala na chwilke do pracy...kolezanki chca wkoncu ja zobaczyc...juz dawno z nia tam nie bylam. a potem moze jakies porzadki;-);-). ciesze sie, ze moja mama przyjedzie za niedlugo...wtedy zrobie generalne porzadki w domu. Babcia pojdzie na spacer z wnuczka

wiec moja mala w ogole nie przyzwyczajona do tego i takie cos ja bardzo rusza jak sie ktos tak drze i ona tez wtedy tak zaczyna ryczec jakby ja ze skory obdzierali-generalnie nie wyobcowuje swojego dziecka-chodzi z nami do sklepow i na duuze i dluge zakupy ale wtedy jakos jej inaczej i jest wesola i usmeichnieta) generalnie w szkole bylama jakies 1,5 h a calos trwa 3 i wczesniej wyszlam bo o 12 karmienie a jzu nie chcialam tego w szkole robic bo by za dlugo zeszlo. No i jak wychodzilam juz to jeszcze bylo 20 min do konca a dzieci jzu od stop do glkow poubierane do wyjscia moaj jeszcze na szczescie nie ale mnie sie to n ie podobalo(moze jestem przewrazliwiona) bo przeciez ugrzeje sie to dziecko tak..a wczesniej w tym malym pokoiku calhy czas okno otwarte ja tez w domu wietrze ale nie lezy mi dziecko godzinami przy otwartym oknie...ja chyba panikara jetsem, i ciagle mi sie wydaje ze tylko ja wiem co malej potrzebne
juz Czrnulka wysluchala mojego biadolenia na ten temat dzis

Miła z niej osóbka.... i bardzo mnie motywuje...
:-)
Trochę to długo trwa a z tego co pamiętam to składałaś papiery wcześniej niż ja!
Ale latem nadrobimy
:-)

i wracam do kuchni bo za godzinke siostra wraca z pracy i tez bedzie glodna.