• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry !!!!

u nas chyba też bedzie zaraz padać :-(:-(jak ja nie lubię takiej pogody :szok::szok:
wczoraj byłam już taka padnieta że nic mi się nie chciało i do tego jeszcze miałam taki brzuch twardy że szok i do tego mnie pobolewał :tak::tak::tak:a mój mały był jeszcze taki nieznośny :tak::tak::tak:a jeszcze się wybrałam na zakupy i się nachodziłam ze wieczorem myslałam że urodzę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:a dziśiaj piorę ubranka dla dzidzi a jutro prasowanko :tak::tak::tak:żebym miala już wszystko gotowe w poniedziałak idę jeszcze do lekarza na usg zobaczymy co powie ;-);-);-)

milego dnia

dzien dobry
ja przylaczam sie do grona deszczowcow :wściekła/y: wstretna ta pogoda, ani na spacer wyjsc ani nic :no: moja mala dala dizsiaj pospa do 8:15 :szok::-)
Dobrze, bo ja o 2 jeszcze nei spalam :wściekła/y: nie wiem co ja to mam z tym spaniem, miejsca nie moge zobie znalezc tlyko sie krece z jednej strony na druga :-(
Agnes brzuch mialas twardy bo za duzo robilas wczoraj, nalatalas sie i dlatgeo :tak: Zwolnij tempo :-)
Czarna smoczyca, Snecilla co dzisiaj pieczecze? :-) ja w sobote cos upieke, chyba torcik zrobie na probe :-D

Kochane...

Leje - leje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:u nas tez....ale dobra wiadomosc..po poludniu ma slonko swiecic!:-D:-D:-D
Nie mam w pracy polskich liter sorki!:sorry:
Agasta moze pelnia jest?:eek: i dlatego...
Uciekam bo zaraz do szkoly lece...

Agasta ja tam dzisiaj nic nie pieke bo mam jeszcze kawalek Rafaello,ale malutko zostalo bo siorka wziela do pracy i Pawel tez.teraz czekam na kakao z polski to gorzkie bo tutaj nie widzialam:no: i bede dalej szalec z wypiekami.Mowilam Pawlowi zeby przyniosl troche kakaa (tak to sie pisze???:confused:) z pracy,ale nie jestem pewna czy bedzie sie nadawac o ile w ogole je kiedys dostane bo znajac mojego chopka to pewnie zapomni.

Aniahaven gdzie to slonko???
Ja jednak bylam na miescie,ale kupilam tylko rybke na jutro na obiad i szybko wrocilysmy do domku bo tam zimno,mokro i brrryyyyyy

Do pozniej kobietki bo ja piore i porzadki czytac BALAGAN robie w szafach:tak:

reklama
Witam drogie Panie,
Moje dzieciaki w przedszkolu, a ja sie zabieram od godziny do nauki (czyt. sprzatalam, odkurzalam, jadlam spaghetti, gadalam przez telefon) i jakos sie zabrac nie moge.
Wczoraj mialam piec sernik, ale d... zbita, bo Tosia jak zwykle nie spala do 23... Niech juz ten moj R. w koncu przyjezdza, to choc raz se odespie...:cool:
Ale ciasto tez zagniotlam, zrobie rogaliki z makiem, ostatnio caly czas je robie, bo mam strasznie duzo masy makowej. Polecam Wam , bo sa naprawde pyszne.
Oczywiscie ze znanej wszystkim strony :tak:
Ach mam jeszcze jedno pytanko. Kolezank powiedziala mi, ze jesli dzieciatko chodzi do gastouder i do przedszkola (np. 2 dni u gast. i 2 dni w przedszkolu), to mozna sie ubiegac w belastingdienst o dofinansowanie tylko na jedno z nich.. CZy to prawda? ja od kwietnia chcialam dac dzieci do gastouder, bo beda mialy miejsce w przedszkolu tylko na 1 dzien, ale chcialabym miec dofinansowanie do obydwu... czy ktoras ma jakies sprawdzone info na ten temat?
zycze wszystkim milego popoludnia.. czy ktos sie pisze na capuccino? mam pyszne, z pianka...:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry