reklama

Holandia

reklama
Sencilla nie martw sie tydzień jak z bicza strzeli a ...powitanie będzie ula la!:-D
Pociesz sie na razie że masz też i nas!:-)

Ja to mojego chętnie bym wysłała na bezludną wyspę tak mnie dziś wkurza...a może to moje homoniska!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hihi, Aniu, no wlasnie, jak ci faceci sa, to najchetniej by sie ich wykurzylo z domu, a jak ich nie ma, to... zle :-D chociaz nie powiem-calkiem mi fajnie, nikt mi (oprocz dzieci, rzecz jasna) nie balagani, gotuje, na co mam ochote... no i samotne wieczory (o ile cos z nich zostanie, Tosia ostatnio zasypia o 23... :eek:) z muzyczka i ksiazka... :sorry:
wlasnie skonczylam prace i lece po dzieciaki do przedszkola.
milego wieczorku, kobitki!

Mojego m nie ma w domu...pracuje do pozna...ale ogolnie jest niegrozny;-)...troche malo pomaga w domu...no coz ale nie ma idealow:no: Pewnie tez bym za nim tesknila jakby wyjechal na dluzej...zreszta dluga rozlake juz mamy za soba...i wolalabym nigy wiecej...pozdrawiam

Aniu chyba tak zrobie, zadzwonie i się im przypomne:tak:
Anno dziś miałaś ciężki dzień ale nie poddawaj się:no:Ja też uwielbiam być mamą,a zwłaszcza kiedy Michałek woła mama,mama i przychodzi się przytulić:tak::tak:
Agasta faktycznie pisałaś kiedyś o tym kursie z ESKK:tak: Chyba wezmę tę lekcje próbną i sprawdze:tak:
Sencilla ,Ania no tak to już jest z tymi facetami .... z nimi żle, bez nich jeszcze gorzej:tak::-D
dobrej nocki

Donbry wieczor
ja dzis pozna pora, bo wrocilam do domu o 19:15 jak wyszlam z domku o 7:10 rano :szok:
Niunia zgadzam sie ze w 2 dni to sie niczego nie nauczysz :no:
Poza tym stylistka paznocki to taki zawod ktorego nie da sie nauczyc nawet w tydz czy dwa. Da sie natomiast w 2 dni zapoznac z technikami stylizacji paznokci, ale zeby je we wlasciwy sposob wykonywac to trzeba cwiczyc co nie miara :-D No i byc wytrwalym i sie nie zalamywac, bo na poczatku to pazurki po ok tyg sie liftuja, ze wzgladu na niewlasciwe badz niedokladne wykonanie :-( ale trening czyni mistrza :tak::tak::tak:
Aniahaven, Aneta kupilam troche skarpet, 2 bluzeckzi sobie i Claudii, leginsy i reszta to bibeloty i szczerze powiem, ze nie wiem gdzie ta kasa poszla :-D
Spadam, bo zmeoczna jestem strasznie
do jutra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry