• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

a, Gosiu, zapomnialam Ci napisac, jesli chodzi o poniedzialek... niestety nie dam rady przyjechac, bo rano mam wizyte u lekarza, a wieczorem kurs i obawiam sie, ze sie nie wtrybie w miedzyczasie z tymi moimi dwiema.. A moze Ty do nas zawitasz? moze sklep polski z PRZEMILYM panem odwiedzisz? :D kiedys wspominalas, ze sie wybierasz...

reklama
Czarna zapodaj Rafaello bo nie ma w domu nic slodkiego a zjadlobuy sie cos( nie mam nic slodkiego bo chce diete trzyamc)
A tu moja corcia co ma 3 miesiace

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC08936.jpg
    DSC08936.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 45
Dzień dobry:tak:
Uciekam sprzątać...

Załączniki

• DSC_0004.jpg
    DSC_0004.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0025.jpg
    DSC_0025.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0027.jpg
    DSC_0027.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0030.jpg
    DSC_0030.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0032.jpg
    DSC_0032.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 44
Sencilla ja też "sprzątam" czyt temperuje kredki i zaglądam do Was:-D
Sencilla masz rację :tak:, chociaż Oliwierek cały czas się zmienia. Ostatnio 3 osoby mi powiedziały, że Oli do mnie podobny, a ja myślę, że on tylko uszy i w spodniach ma po tacie :-D:-D:-D:-D, a resztę to mała Anetka :tak::-) Nikodem to mały Antoś czyli mój tato :tak: (nawet tego samego nie lubi co mój tato kiedyś, no i charakter ten sam), a ja do taty podobna, więc i na mnie również :tak:
Ja i moje siostry w ogóle nie jesteśmy podobne do siebie, ale po oczach nas można poznać :-D wszystkie takie same (po tacie) i moje dzieci również mają oczy po dziadku:tak:
... ale się rozpisałam... ja dziś nie posprzątam, a miałam plan sprzątania w szafkach :szok:
Anna117 malutka jest przesłodko śliczna, włoski jakie cudne :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry