• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

no co TY, Czarna, mnie tez sie czasem myla. :zawstydzona/y::tak::-D
a o tych wloskach, to myslalas o Marysi, czy o TOsi?
Aneta, dziekuje za komplement. Z Ciebie tez jest niezla laska ;)

reklama
Super fotki dziewczyny!
u mnei w domu od pokolen robi sie ciasto pierogowe z mlekiem. I nigdy nie wyszlo mi twarde :no:
A ja ostatnio zrobilam kopytka z tym serem co dostalam z pl :-) mala wcinala az jej sie uszy trzesly :-D

Wilkuuuu hyyppp... a dlaczeeeoggo... tyyy masz... rooogiii?!
- Jak rany wstań już proszę!
- Wilkuuu a czemuuu masz taaakie długieeee uszy?!!
- No nie mogę z tobą! Człowieku wytrzeźwiej!
- Wiiiilkuuu a dlaczego masz taaki czerwonyyy nooosss?!!!
- Jezu wstawaj już zachlana stara pijacka mordo w głupiej czerwonej
czapce!! Sanie czekają!!! To ja Rudolf!!!

witajcie mamusie holenderskie....:-)

mnostwo czasu mnie tu nie było ale jakos ciezko mi siadac do kompa .:-D

mamusie ktore spodziewaja sie potomstwa to witam w klubie i GRATULUJE oczywiscie :tak::-D:tak::-D

u nas czas szybko leci jeszcze ok 3 msc i bedzie nasza ksiezniczka na swiecie ,zastanawiamy sie nad imieniem i nie mozemy zdecydowac haaa mi sie bardzo podoba Livia a mojemu J podoba sie Paula czy Paola :-( / i zdecydujemy sie pewnie jak sie urodzi haaa

pozatym pozegnalismy z mikolajem pieluchy co uwazam za swoj wielki sukces bo bylo bardzo ciezko !!! oj ale noworoczne postanowienie to pampki zdejmujemy ,sa jeszcze wpadki ale to juz zadko !!:-D:-D:-D:-D

musze posiedziec i poczytac co u was bo mam ogromne zaleglosci...... a strasznie mi brzusio urósł i ciezko mie tu siedziec

Milego wieczoru i do uslyszenia ponownie

Czarna, ja nie znam innej wersji kopytek, tylko z serem :-) To chyba zalezy od regionu. u nas sie tylko z serem podaje. I z podsamazana bulka tarta z maslem.

czarna ser bialy do srodka idzie :tak:
Sencilla u nas sie podaje z roztopionym maselkiem i cukrem waniliowym badz zwyklym, jak kto woli.
A moj arnold lubi pokrojone w plasterki, podsmazone na maselku i do tego boczek usmazony :szok::-D i kluski slaskie tez tak je :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry