• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam wieczorkiem...piekne sa wasze pociechy:):):) Dzieci zawsze sa fotogeniczne:-D
Sencilla wiem, ze nie mozna miec dwoch gastouder, ale nie wiem czy tak samo sie liczy jak gastouder i kinderopvang. Calkiem mozliwe. Sama mam gastouder, bardzo wygodne, tym bardziej, ze pracuje dluzej niz kov jest otwarte.
Podziwiam was wszystkie, ze tak pieczecie i gotujecie takie przysmaki. Ja najczesciej ide na latwizne...tzn gotuje codziennie, ale dosyc proste rzeczy:tak:
Pozdrawiam goraco

Dobry wieczór!!!!

Anetko z twoich synków to niezłe przystojniaczki :tak::tak::tak::tak:
Sencila sliczne masz córeczki Tosia już taka duża a pamiętam jak nie dawno ją urodziłaś jak ten czas leci :tak::tak::tak:
Czarna jakie twoja córcia ma śliczne włoski słodziutka jest:tak::tak::tak:
A jeśli chodzi o kopytka to ja też nigdy nie jadłam z serem ale mogą być dobre muszę spróbować zrobić póki jestem sama bo mój mąż to musi mieć mięso na obiad :tak::tak::tak: tylko ile tego sera trzeba dodać i czy ma być zmielony czy jak bo nie wiem :tak::tak::tak::tak:

Kochane ale popedziłyście z tym forum!:szok::szok::szok:
I jak smakowicie!:-D
Fotki bombowe i jak te dzieci szybko rosną!:-)- zwłaszcza czyjeś!
Ja poplotkowałam trochę z mamą i spadam wysuszyć włoski i...spać!:tak:
Ciężki dzień dzisiaj miałam a jutro znowu do szkoły, dopiero co skończyłam zadanie!;-)
Sencilla ja mam kinderkober i gasthouder i na obydwa dostaje dodatki...tzn. kober liczą tak czy siak z dochodów a na II-gą opiekunke mam kinderopvang czy coś tam!:sorry:
Dobranoc wszystkim!

Hallo
Ale dziś szalejecie na ty forum:happy:
Anno śliczna Anelcia ,sto lat dla niej:tak:
Sencilla twoje dziewczynki też prze słodkie:tak: Faktycznie dużo urosły od ostanich fotek:tak: Szczególnie włoski Tosi:tak: Co do kinderopvang to dostaje się go z belastingdienst [ toeslagen.nl/particulier/kinderopvangtoeslag.html ].
Aneta mnie się wydaje ,mówiłam ci że Oli robi się podobny do Nikodema:tak: Od pasa w dół na pewno są podobni do taty:-D:-D
Agnes ale ten czas leci ,za niedługo przywitamy nową dzidzie:tak:Odpoczywaj...
Mamo Mikołaja pokarz nam brzuszek:sorry:Gratulacje dla Mikołaja !
Czarna faktycznie nie zła kombinacja ,u nas też bigos tylko z chlebem:tak: Jessi też urocza panienka.
Ania jak mama przyjęła nowinę?
Robale nie zlezteściowa się mieszka.....ale już w sobote wyjeżdża

czesc dziewczyny
wlasnie wrocilam ze sportschool i nog nie czuje:rofl2: ale spoko bylo, nastepnym razem idziemy na zumbe - bardzo modna ostatnio:sorry:
dzieciaczki wasze przesliczne, a Amelka zastrzelila mnie swoimi wloskami:-) chyba ma wiecej niz ja - super:-D
ide pod prysznic i spac do jutra
spokojnej nocki
aha moze byscie wrzucily przepis na knedle z serem bo tez nie wiem jakie sa proporcje:eek: a u mnie mama wiem ze robila ze sliwka albo truskawka w srodku i maselko z bulka i cukier mmmmm ale sie rozmarzylam;-)

Gosiu na zumbe to polowa moich kolezanek z pracy chodzi :-) A mowilysmy dzis na forum o kopytkach :tak: knedle to cos innego :-)
swoja droga to zorbilas mi smaka na takie pyszne, czeskie knedliczki :-)
Sencilla wiesz chyba o czym mowie :-D;-)
Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry