• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aniu tyle ile chcialam i potrzebuje..teraz bedzie egzamin i w sumie ide sprobowac czy to uda sie z mala chodzic teraz czy nie...z ta moja babka idzie sie dogadac i jest bardzo wyrozumiala pod tym wzgledem choc nie wiem jak bedzie to wygladac bo w trakcie musze karmic wiec jak bedzie tak ze malo co z tego bede wiedziec to nie bede chodzic tylko poczekam troche jeszcze az mala zacznie ajdac inne posilki i wtedy ja ta opiekunka nakarmi

reklama
karola- co do kursu to odbywa sie przez 4tyg, 2*w tyg po 4godzinki, a cena to 990zł. wg mnie tych godzin mogłoby być więcej. co do tych jednodniowych i dwudniowych kursów to jestem ciekawa jak ktoś chce w jeden lub dwa dni wszystko wytłumaczyć,pokazać i jeszcze poćwiczyć..
nasza kosmetyczka Agasta pewnie może potwierdzić;-)

aneta-my mamy ta sama firme i chyba te aparaty maja cos fabrycznie ze ciagle sa rozladowane nawet na nowych akumlatoorkach:sorry: mi sie przez to nie chce zdjęć robić:wściekła/y: bo ciągle bateria słaba.. też myślałam o lustrzankach-ale może mąż kiedyś sprawi mi prezent;-)

póki co czekam aż mi powiedzą ile wyniesie koszt naprawy laptopa na gwarancji:wściekła/y:

dobranoc

Dzien Dobry

dziewczyny ciacho jest super:-) zaczynam wierzyc w siebie.Na dzisiaj moj P zazyczyl sobie zupke na SUPER OSTRO wiec musze 2 obiady zrobic bo siorka i ja tego nie przelkniemy.Moze spagetti?tyle sie ostatnio tu o tym naczytalam:-D

Milych Porankow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry