reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
Oj ja też teraz sporo wydaje a najwiecej kupuje na allegro bo mi przywożą do domu i nie muszę po sklepach chodzić bo nie dość ze z Dawidem to jeszcze jest mi duszno i za długo nie chce mi się nic oglądać a w czwartek sobie zamówiłam portfel czerwony i teraz czekam jak mi przyślą :tak::tak::tak::tak:ale muszę na chwile przystopować bo czekam za kaską za zwolnienie:tak::tak::tak:mam jeszcze euro do sprzedania ale teraz jest tanie więc na razie nie sprzedaje:tak::tak:
Agasta a jaki odkurzacz będziesz kupować bo ja też własnie muszę kupić tylko zupełnie nie wiem jaki czy bezworkowy ,workowy a są też jakieś wodne :confused2::confused2::confused2::confused2:a może wy dziewczyny jakiś polecacie chciałabym już taki jakiś dobry:tak::tak::tak:u nas w Polsce to głównie Zelmer a ja już sama nie wiem bo są różne opinie o nich w internecie:tak::tak:

Aniu a to dobrze że się już lepiej czujesz (myślałam ze to mdłości ciązowe)a tak wogóle to co byś teraz chciała bardziej mieć chłopca czy dziewczynkę?:tak::tak:

Dzień dobry
Napisałam posta i mi się skasował:wściekła/y::wściekła/y:
Sencilla ja mam 11e ale wiem ,że dziewczyny u nas już biorą 12 a czasem i więcej:tak:
Pauka no to nie ciekawie ...moja koleżanka tez jest po awf -ie i pracuje w gimnazjum w sąsiedniej wsi:tak: Także nie trać nadziei :sorry:
Agnes jeszcze parę tyg i będziecie we czwórkę :tak:
Aniu zdrówka dla ciebie:tak: ale się masz dobrze z mamą:tak::tak:Dzwoniłam do szkoły i powiedzieli ,że jeszcze nic nie wiedzą i oddzwonią:wściekła/y:
Agasta poszalałaś aż mi narobiłaś ochoty na zakupy:tak:

My wlasnie wrocilysmy z ZAKUPOW:-D:-D:-D zdarzylam rozwiesic pranie,wstawic nastepne i lece szykowac cos do jedzenia bo kolo 13 wroca moi pracoholicy.Jessi juz zjadla owocki i zaraz idzie spac wiec zaczne sprzatac na dole.

Agnes my mamy teraz wlasnie bezworkowy HE dostalismy w 2008 na swieta bozego narodzenia i nei jestem z niego zadowolona :no: na poczatku byl super, ale teraz kalpa. filer trzeba non stop czyscic bo nowego nie moge nigdzie kupic :wściekła/y: Bylam juz nawet w blokkerze sie pytac to mipwiedzieli ze to stary model i nic nie moga zrobic :wściekła/y: W dodatku arni ulamal raczke z tego pojemnika co jest w nim filter i za kazdym razem jak chce go wyjac (a musze to robic po kazdym odkurzaniu bo filter jest tak zatkany, ze odkurzac nic nie ciagnie) musze podwazac raczke srubokretem :wściekła/y:
ja chce teraz maly i lekki odkurzacz i wczoraj widzialam w blokkerze na promocji ze 129 na 79 e siemensa fajengo. Wazy tyko 5 kg jest maly i zgrabny :-)
tym razem chce znowu na worki, bo worki kupi sie zawsze a z filtrem problemy no i drogie sa :-(

Dzien dobry. U nas niewesola nocka, ostatnio jestem jak obuchem w leb strzelona, nie wiem, co Tosi sie stalo... Od kilku dni nie moge jej uspic przed 23, a dzis sie obudzila o 3 i mowila: Bziusiu ał... zasnela dopiero o 5, a obudzila sie o 7 z taka kupa, ze hoho... Jeszcze takiej w swojej karierze matki nie widzialam! Od tej pory juz zrobila 5 razy.. A Marys tez chora, bo jakas wysypke dostala na twarzy.. mam nadzieje, ze to nie ospa :szok:
jestem mega niewyspana.. yteraz Tosiek spi, ale mam tu drugiego brzdaca.. no nic.
ja ostatnio staram sie nie wydawac, bo jedziemy na kresce..
Czarna, znam jeszcze francuski bardzo dobrze, a tak komunikatywnie jeszcze hiszpanski, bo studiowalam przez rok iberystyke i pracowalam pol roku w hiszpanii.
ale juz duzo zapomnialam, niestety :zawstydzona/y:

Sencilla zdrówka dla dziewczynek...
My tez pobuszowaliśmy po sklepach ale z drugiej ręki - bo staram sie też oszczędzać...kupiliśmy Erniemu puzle z nijntje:-) za 0,75€ i Karince wróżke motylkową za 1€!:-D:-D:-D Do tego tace drewnianą i 2 ubranka dla lalek - ot całe zakupy!:tak::szok::-D

A teraz lece na obiad... ze spacerku już raczej nici bo pada co chwile!:cool:

reklama
Do góry