reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

Anetko, Robale a u mnie nic nowego się nie dzieje....:-:)-:)-(Dalej szukamy pracy:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przyznam się Wam, ze ja również robiłam test tydzień temu....Taki "wysyp" nam się tu trafił, że i ja się doszukiwałam objawów...:sorry::sorry::sorry:Ale spokojnie...Ulżyło mi jak zobaczyłam tylko jedną kreseczkę....:rofl2:
Majci chyba znowu zęby idą, bo od tygodnia ślini się nieziemsko, katar masakra, no i cała dłoń do buzi...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wczoraj umierałam z powodu zęba...:eek::cool:Ból masakryczny, promieniujący na ucho, a wszystko przez to, że jedząc bigos natrafiłam na niewielką kość i ją zagryzłam...:szok::szok::szok: Żadne tabletki nie pomagały...Dopiero jak wzięłam Ketanol to troszkę ulżyło, ale jeszcze do teraz mnie trochę ćmi...Musiałam sobie nerw naruszyć:eek::eek::-:)-:)-(
Anna śliczna ta twoja Amelka:tak:Ale dziewczyna szybko rośnie!:-D:-D:-D
Sencilla, Agnes, Karola wiem co teraz czujecie...Ja to już mam doświadczenie w byciu słomianą wdową;-):-):tak: Wieczorki są najgorsze...
Agasta, Czarna gratuluję owocnych zakupów!!!:-):-):-) Jessi jak królowa teraz sobie siedzi:tak::tak::tak::-D:-D:-DJa własnie chcę sprzedać takie krzesełko po Majci...Ja miałam Baby Comfort:tak::-):-):-)
Aniu Mama to penwnie przeszczęśliwa co??? Ale jej niespodziankę na przywitanie zrobiliście...:tak::tak::-D

A ja dzisiaj juz prawie zakupki na niedzielę zrobiłam...:tak:Jeszcze jutro warzywa kupię...Potem po południu na basen...A wieczorkiem piekę znów "Kolorowe Oczy", bo na niedzielkę zaprosiłam znajomych...:tak::tak::tak::-D

reklama
Pauka zdrówka dla Majeczki...ach te okropne zębiska:zawstydzona/y:I ty chcesz dołączyć do zafasolkowanych:-D;-)?
Sencilla rozumiem cię doskonale :tak:Ja jak się nauczę języka też będe szukała czegoś innego. Chodz lubie tą prace i jest niezle płatna:tak:Ale lepiej sprzątać niż nie robić nic :sorry:

Karola ja narazie póki co to bastuję:tak::tak::tak:Minimum moja już wypełniłam;-);-);-):-D:-D:-D
Tak jak Sencilla chcę znaleźć pracę w swoim zawodzie:tak::tak::tak:

Sencilla doskonale cie rozumiem...Człowiek po to uczył się tyle lat, niejednokrotnie rezygnując z innych rzeczy, by móc pracować w zawodzie...:tak::tak::tak:Chociaż ja już pomału zaczynam wątpić, bo przedwczoraj wysłałam cv na ogłoszenie w jednej z podstawówek...Jeszcze przez sekretarkę z tej szkoły, gdzie teraz pracuję, próbowałam znaleźc jakieś wejście i jak sie już udało, (bo płacowa z tej szkoły, tez pracuje w tamtej), to sekretarka mi mówi, że zabardzo nie mam szans, bo mnie dzieci skreślają, a poza tym to preferują mężczyzn....:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No jakbym obuchem w łeb dostała!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet w szkolnictwie dyskryminują kobiety-matki!!!!:szok::szok::szok::szok: Załamka!:-(

Dzien Dobry

My dzisiaj same bo Tatus i ciocia poszli do pracy:-(.Zawsze tak sie ciesze na weekend bo mamy troche czasu dla siebie,a dzisiaj to jak normalny roboczy dzien.

Pauka a co to za "Kolorowe Oczy" i czemu juz sprzedajesz krzeselko po Majci?To co kupilismy jest do 15kg i mam nadzieje,ze na troche nam posluzy:tak:

Sencilla a jaki drugi jezyk obcy?Jeden to angielski z tego co kojarze bo cos kiedys tlumaczylas,jakies instrukcje.

Agasta no to obie przyszalalysmy;-)ja to sie smieje,ze jak moj tyle nadgodzin teraz ma to ja moge szalec po sklepach.Oczywiscie obkupuje Jessi i jak sie tak rozejrze po chlupie to powiem wam,ze musze przystopowac bo juz tego wszystkiego nie mam gdzie trzymac:-D

Agnes ani sie obejrzysz i bedziecie Fantastyczna Czworka ;-):-)

My jeszcze miesiac i jedziemy do PL:-)

Uciekam jeszcze do wyrka bo slysze,ze moje slonku juz na powrot odplynelo.

Do pozniej

Hej...

Ale ruch na naszym foruma aż miło!
Ja was przepraszam ale przez ostatnie dwa dni to nie czułam:sorry: sie za dobrze- problemy żołądkowe chyba jakaś niestrawność a do tego mdłości z zgagą mnie męczyły więc nawet pisać mi sie nie chciało!
Leżałam sobie w łóżeczku ..i powtarzałam materiał z tego tygodnia!Chociaż takie korzyści...:-D:-D:-D że mam to już w głowie.
Anetko ja też myślałam wczoraj nad jabłecznikiem:-) ale jeszcze pół tortu mi zostało z urodzin czwartkowych mojego M. więc szkoda wyrzucić!:tak:

Moja mama wczoraj dostała takiego speeda że:szok: umyła mi wszystkie okna w domu, firanki wyprała i jeszcze dwa piętra tak posprzątała że chyba tak ostatnio na Boże Narodzenie było!:-):rofl2::-) Znowu sie przejeła rolą babci...:-p

Sencilla trzymam kciuki i mam nadzieje że uda wam sie coś znaleść...Mój M tez nie pracuje a jak już...to tylko pare godzin tygodniowo:-(- masakra!
Myśle ze Karola ma takie stawki jak wszędzie czyli 10€ za godzinke...;-)

Pauka lepiej ci już?:eek:Ładna nazwa tego wypieku...wrzuć fotke!

Ja w sumie dziś wolny dzień...posprzątane:-p, zakupy wczoraj też były..:tak:, ciasto jest...obiad został z wczoraj bo M flaczki gotował...nic tylko piękną pogodę zamówić i ...na spacer!

Dzień dobry!!!!!

I mamy wekend :tak::tak::tak::tak::tak::tak:chociaż jak teraz jestem sama to nie lubię za bardzo wekendów:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Aniu widzę ze dopadły cię uroki ciąży oj jak ja sobie przypomnę początki to byla masakra:szok::szok::szok:takie miałam mdłości:tak::tak::tak::tak::tak:

Pauka wrzuć przepis na to ciasto bo nazwa intrygująca:tak::tak::tak::tak:
tyle piszecie o tych ciastach że i ja się skuszę zrobić chyba wypróbuje Rafaello z przepisu Czarnej:tak::tak::tak::tak:

Teraz idę ubrać małego bo jeszcze w piżamce buszuje po kuchni teraz:tak::tak::tak::tak:ale jeszcze tu dzis zajrzę

Agnes to nie takie mdłości były straszne raczej mi żołądek tak dokuczał więcej...ale dziś już jest dobrze!
Miłej soboty!:-D

Dzien dobry
Czarna poszlalasymy obie, ale watpie czy wydalas w tym tygodniu tyle kasy co ja :-D bo ja to juz 380 e mniej na koncie mam :szok::szok::szok: jak policze to co wydalam we wtorek i wczoraj a dzis mam jeszcze zamiar kupic nowy odkurzac, wiec mysle ze do 500 e dociagne w tym tygodniu :-D
Nie wspominam juz o zakupach zrobionych w internetowym sklepie dla cukeirnikow, ktore kosztowaly mnie 160 euro :szok:
ja chyba na glowe spadlam :-D:szok::-D Poszlalam w tym tyg i to stanowaczo za duzo :wściekła/y: normalnie to ja w miesiacu nawet tyle kasy nie wydaje :no:
Aneta spodnie za 3 e kupilam w C&A, fajne sztruksy brazowe na kant, takie eleganckie troche i akurat dlugosc mi pasuja, wiec nawet nie msuze ich skracac :-) do tego czarna kamizelke wloczkowa z golfem, sweterek taki cienszy z dl rek i gofik cienki materialowy. Claudusi rajstopki do sukienki eleganckiej kupilam, bo z tych co miala to juz wyrosla :-)
A w H&M kupilam malej czarna sukienke wloczkowa z srebrna nitka i ten kompecik przeciwdeszczowy rozowy z odblaskowymi elementami, na rower w sam raz, bo my teraz wszedzie rowerem sie poruszamy :-D Do zlobka mam 0,8 km i do miasta tez niewiele wiecej, bo jakies 1,1 km mysle :-D
Pauka co do kataru to laczie sie z Wami w bolu :-D Moja mala nie przerwanie juz chyba od 3 tyg chodzi z katarem :szok: A dziasla ma takie napuchniete ze chyba 4 zeby na raz jej ida :szok: No i wczoraj taka kupe strzelila ze myslalam ze padne :szok: Oczywiscie zeby bylo zabawniej podczas zakupow :-D
Aniahaven tez bym chciala zeby mi ktos takie wielkie sprzatanei w domku zrobil :-D
Dzis w planach gora prasowania a po claudusiowej drzemce jedziemy na miasto wydac jeszcze wiecej kasy :-D

reklama
Do góry