Anetko, Robale a u mnie nic nowego się nie dzieje....:-
-
-(Dalej szukamy pracy

Przyznam się Wam, ze ja również robiłam test tydzień temu....Taki "wysyp" nam się tu trafił, że i ja się doszukiwałam objawów...

Ale spokojnie...Ulżyło mi jak zobaczyłam tylko jedną kreseczkę....
Majci chyba znowu zęby idą, bo od tygodnia ślini się nieziemsko, katar masakra, no i cała dłoń do buzi...

Wczoraj umierałam z powodu zęba...
Ból masakryczny, promieniujący na ucho, a wszystko przez to, że jedząc bigos natrafiłam na niewielką kość i ją zagryzłam...

Żadne tabletki nie pomagały...Dopiero jak wzięłam Ketanol to troszkę ulżyło, ale jeszcze do teraz mnie trochę ćmi...Musiałam sobie nerw naruszyć
:-
-
-(
Anna śliczna ta twoja Amelka
Ale dziewczyna szybko rośnie!

Sencilla, Agnes, Karola wiem co teraz czujecie...Ja to już mam doświadczenie w byciu słomianą wdową;-):-)
Wieczorki są najgorsze...
Agasta, Czarna gratuluję owocnych zakupów!!!:-):-):-) Jessi jak królowa teraz sobie siedzi

Ja własnie chcę sprzedać takie krzesełko po Majci...Ja miałam Baby Comfort
:-):-):-)
Aniu Mama to penwnie przeszczęśliwa co??? Ale jej niespodziankę na przywitanie zrobiliście...

A ja dzisiaj juz prawie zakupki na niedzielę zrobiłam...
Jeszcze jutro warzywa kupię...Potem po południu na basen...A wieczorkiem piekę znów "Kolorowe Oczy", bo na niedzielkę zaprosiłam znajomych...

Przyznam się Wam, ze ja również robiłam test tydzień temu....Taki "wysyp" nam się tu trafił, że i ja się doszukiwałam objawów...

Majci chyba znowu zęby idą, bo od tygodnia ślini się nieziemsko, katar masakra, no i cała dłoń do buzi...

Wczoraj umierałam z powodu zęba...

Anna śliczna ta twoja Amelka

Sencilla, Agnes, Karola wiem co teraz czujecie...Ja to już mam doświadczenie w byciu słomianą wdową;-):-)

Agasta, Czarna gratuluję owocnych zakupów!!!:-):-):-) Jessi jak królowa teraz sobie siedzi

Aniu Mama to penwnie przeszczęśliwa co??? Ale jej niespodziankę na przywitanie zrobiliście...

A ja dzisiaj juz prawie zakupki na niedzielę zrobiłam...