reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien Dopbry kochane

ale ja za wami tesknie,ale kompletnie nie mam czasu do was zajrzac.

My w pl juz od ponad tygodnia.Jessi miala 3-dniowke TRAGEDIA i chyba jej zeby ida bo marudzi,nie chce jesc i tylko by na cycku wisiala.

Nie wiem co sie dzialo bo nie mialam dostepu do neta i doczytam was chyba dopiero jak wrocimy po do domu.

Zycze wszystkim spokojnych swiat

reklama
witam,

dziewczynki, zdrowych i radosnych Swiat Wielkiej Nocy... smacznego jajeczka oraz mokrego dyngusa... :-):-)

wszystkim zafasolkowanym najserdeczniejsze gratulacje... :-):-):tak: super wiadomosci...

Gosiu, ja troszke spoznione... wszystkiego najpiekniejszego dla Daana z okazji ukonczenia roczku... :-):tak: duzo, duzo zdrowka oraz wspanialego dziecinstwa... :-):tak:

pozdrowionka

zdrowych wesołych świat dla tych spedzających je w Polsce i w Holandii;-)
niech zajączek nie zapomni o pociechach;-)

agnes- pewnie już z malutka.. :tak:
koleżanka trzy dni temu urodziła córeczke 4770 kg i 58cm:tak::-)

wielkanoc2010.jpg

pozdrawiamy serdecznie

Załączniki

• wielkanoc2010..jpg
    wielkanoc2010..jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 39
Witam...

Wszystkim wyjeżdżającym życze Spokojnych i Rodzinnych Świąt Wielkanocnych!

Nikita ja lubie piec bo lubie jeść .... a tak wogóle spedzamy święta sami, może znajomi wpadną na kawkę i ciasto...

witamy
nasza podroz minela szczesliwie ,pogoda w Pl piekna jak na razie troszke zimno ale slonko nam dopisuje :-D:-D

co z AGNES ?? ktos wie co u nich ?? mam ochote napisac do niej i chyba tak zrobie,mam nadzieje ze juz po wszystkim i malenstwo jest z nimi w swieta :-);-):tak:

zdrowych spokojnych swiat dla wszystkich !!!!

reklama

¸.•*✿✿´¨`☼*•.¸♥¸ ♥¸.•*´¨`*•.
☼♥•.¸♥¸.•*✿✿´✿´¨`*• ☼.¸♥

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach.
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.

Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!
♥¸.•*✿✿´¨`☼*•.¸♥¸ ♥¸.•*´¨`*•.
☼♥•.¸♥¸.•*✿✿´✿´¨`*• ☼.¸♥

Do góry