Aniahaven mnie tez w ciazy odrzucilo od miesa, w sumie to nie tlye od miesa, co zapachu unoszacego sie podczas jego smazenia
ale przeszlo mi pod koniec ciazy :-)
Co do mojego kontraktu to jescze nic nie wiadomo :-( ale wydaje mi sie, ze tym razem jeszcze mi przelduza, chciazby ze wzgledu na te tlumaczenia wlasnie
No i cos Ci sie pokickalo, bo mojej Claudi w zlobku nikt nie bije na sczescie
Agnes szybkiego rozwiazanie zycze, powodzonka ;-)
ale przeszlo mi pod koniec ciazy :-)Co do mojego kontraktu to jescze nic nie wiadomo :-( ale wydaje mi sie, ze tym razem jeszcze mi przelduza, chciazby ze wzgledu na te tlumaczenia wlasnie
No i cos Ci sie pokickalo, bo mojej Claudi w zlobku nikt nie bije na sczescie

Agnes szybkiego rozwiazanie zycze, powodzonka ;-)
Ostatnia edycja:
Był to rok starszy polak, który na moje oko naoglądał się za dużo filmów dla dorosłych lub gier komputerowych
. 6latek rzucał takimi zdaniami, że aż mi szczęka do kostek opadła. Niko mówił, że on ciągle w szkole po polsku przeklina. Niko zgłaszał wielokrotnie to juf , ale niestety nie przyniosło to rezultatów, więc juf poprosiła mnie abym sama porozmawiać z mamą Kuby. Mamusia ok 48lat (na moje oko) na to do syna, "Kubusiu naprawdę tak robisz, syneczku powiedz mamusi ..."
Niestety kochany Kubuś czuł się bezkarnie i nadal robił co chciał, więc dorwałam tego Kubusia kiedyś w szkole (bez mamy) i zrobiłam mu taki wykład, że od tej pory nawet do Nikodema nie podchodzi 

I jeszcze mam takie pytanie odnośnie babek wielkanocnych a raczej form silikonowych.Ktoś ma jakieś doświadczenie?
...
:-)