reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien dobry!

Anetko "zgadywanki" to też nasza ulubiona zabawa z tym że ja zawsze udaje zaskoczenie mówiąc "skąd wiedziałaś"?:szok: a Karina sie wtedy strasznie śmieje i taka dumna jest!:-D
Jakbym nie zdążyła już dziś tu wpaść to Anetko życze ci szerkiej drogi i WESOŁYCH ŚWIĄT z rodzinką!
Ja od piątej juz nie śpie - w głowie mam liste zakupów i plan działania!:cool2:

Jak ja lubie takie przygotowania!:-)
Miłego dnia babeczki!

reklama
Witam,
Aniu dziękuję:tak::tak:

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej:tak:

Agnes zbyt długo się nie odzywa, więc pewnie tuli już swoją córeczkę :tak: GRATULUJĘ AGNES i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak::tak::tak:

Agnes, chyba można Ci już gratulować?
A tak swoją drogą to dzisiaj w nocy koleżanka z listopada urodziła synka :-)

Aneta, szerokiej drogi i wesołych świąt :-)

Ania, podziwiam, że chce Ci się robić takie smakołyki jak sernik. Ja leniwiec na święta robię "aż" żurek ;-)

Ja dzisiaj po zakupach. W sumie nic nie kupiłam, bo teraz mi się już nie opłaca kupoiwać normalnych ciuchów a na ciążowe jeszcze zdecydowanie za wcześnie, więc kupiłam tylko Ini kilka ciuszków, puzzle i bańki na zajaca. Młoda dzisiaj do przedszkola nie chciała iść, bo czekała na zajaca, wiec płacz był taki, że się sina robiła... Ale chyba wsio ok, skoro nie dzwonią.

Puk,puk...

Bira chyba zostałyśmy we dwie!:-D
Ja też moge powiedzieć że "po zakupach" - mam już wszystko i do sklepu już nie wchodzę!:tak:
Tylko kwiatów brak ale to na markt kupie w sobote!:-)
Babka już jest... jutro ja sernik, mąż sałatke potem inne jeszcze ciasto do wykonczenia w sobote, i święta pełną parą!
Jutro niestety do pracy do 15.00 mam nadzieje ze mi zleci i nie będę aż tak padnięta jak dziś!:shocked2:
Bo zamierzam jeszcze do kościółka na 18.00....

Teraz pędze pod prysznic i ...dobranoc!

Sencilla daj jakiś znak....plis!

Bry wieczor
Aniaheven ja tez jestem :tak:
Agnes chyba juz po, co?

Ja dizs wpadlam w trans porzadkow, cala chalupe do gory nogami przewrocilam :-D
Przed chwila woriclismy z zakupow, czas na relaks rpzed tv.
jutro do rpacy ale na szczescie tylko do 12 :-)

dobranoc

Witam

Ja tez jestem tylko weny nie mam do pisania:confused:

Aneta szerokiej drogi i wesołych świąt w rodzinnym gronie:tak:
Beauty gratuluje mieszkanka:tak:
Ania mnie tez chodzi po głowie sernik:tak:
Agnes czekamy na wieści:happy2:
Mam jakieś ciężkie dni nic mi się nie chce.Dziś pojechałam do pracy na rowerze a do domu musiałam prowadzić bo takie wiatrzysko było od morza:wściekła/y::wściekła/y: szłam chyba z godz:cool:

pa

Karola dzisiaj macie 8 -ma rocznice :tak: wszystkiego naj naj naj, i mnostwa kolejnych lat w szczesiu i milosci
Beauty rowniez gratuluje mieszkania :tak:
Spokojnej nocki pa pa

Witam...

Karola GRATULUJĘ -samych dni przepełnionych miłością i zrozumieniem!:tak:My w niedziele świętowaliśmy 5-tą rocznice /braliśmy ślub w Lany Poniedziałek/:-D
Agnes pewnie już cieszy sie swoim maleństwem....
Agsta miłam taką nadzieje że jesteś:-) i jak tam w pracy?:confused:

Ja dziś do 15.00 a potem wielkie pieczenie ;w planach mam - sernik, kiszony i makówkę!Babka już jest... :tak::tak::tak:
Nie wiedziałam na co sie zdecydować wiec upieke to na co mam ochote /po połowie zamroże bedzie jak znalazł/:-D

A teraz śniadanko!

reklama
dzien dobry

nie zostalyscie same bo jeszcze ja :-)
my dzisiaj już zaczynamy święta i płyniemy do rodzinki i 4 dni będziemy razem świętować :-D juz czuję ile kg mi przybedzie po 4 dniach obżarstwa ... :-D
aniahaven podziwiam że masz taka wene na pieczenie i wogóle, ja tam jade tylko pomagać a wszystko wymysla teściowa ze szwagierką :-)
a jak wy spedzacie święta, w gronie licznej rodziny czy sami w domach :-)
powiem wam że lubię wielkanoc, bo jest juz pogoda lepsza chociaz nie wiadomo jak bedzie tym razem, można z rodzinką gdzies pojechac pospacerować naprawdę jest super:-) no i prezenty prezenty :-) dla dzieci to taka frajda nie ukrywam że dla nas też bo w sumie holendrzy to nie przygotowują się do świąt tak jak w polsce przede wszystkim potrawami tylko prezentami i to mi sie podoba :-) a jak jest u was wy tylko zająca uznajecie? czy w swieta w gronie rodziny też cos sobie dajecie a chociażby dzieciom?
bira pisałaś że mam wyjezdza na dniach to świąt z wami nie spędzi? to wy sami będziecie? no i powiedz mi czy coś już czujesz w brzuszku.
Bo ja muszę się pochwalić wczoraj poczułam bulgotanie i to napewno nie były gazy :-D
miłego dnia:-)

Do góry