reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hejka:-):-):-)

Paulina to super że wszystko ok:tak::tak::tak::tak::tak:

My też dzisiaj już zaliczyliśmy spacerek teraz Jula spi w końcu bo dzisiaj jak wstała o 7 to potem cały czas tylko wisiała na cycku i nie wiem czy się nie najada czy co już się zastanawiałam czy jej nie dać trochę mleka modyfikowanego :confused2::confused2:a teraz już spi z godzinkę zobaczymy ile pośpi :tak::tak::tak::tak:

narka

reklama
Paulina Anna to dobrze ze wszystko dobrze !!!!

ja sie kiepsko czuje mam straszne bóle na dole brzucha w PL tez tak mialam musialam sie niekiedy polozyc bo nie szlo wytrzymac wrazenie jakbym miala rodzic ale to jeszcze nie teraz !!!!
moja pani doktor w PL powiedziala ze wszystko ok wiec pewnie tak jest...

musialam zawiez malego do przedszkola i go odebrac wiec pewnie po wycieczce rowerej tak mam ,w piatek mam wizyte wiec zobaczymy co tam slychac??
AGNES twoj siostrzeniec chodzi z moim Mikolajem do przedszkola ,wiec jak teraz bedziesz u siostry to on cie przyprowadzi ha ha i zapewne nas nie ominiesz??
uciekam konczyc obiadek

PaulinaAnna, super wieści :-)

My dopiero wróciłyśmy ze spacerku :-) Wyszłyśmy z domu o 11, po 13 tylko Indze przyszłam dać obiad i zaraz znowu do parku :-) Pogoda super, tylko wiatr jest paskudny...

bry witam sie i spadam na obiad, bo dzis tatus byl z mala w domu, pranie rozwisil, meble pomyl, odkurzyl , obiad upichcil, wiec mam labe od wysztskiego :-D no prawie, bo na 19 mam pazurki :-)

Witam,
PaulinoAnno cieszę się razem z Tobą :tak::tak::tak::tak::tak::tak:, ale u nas niestety zła wiadomość... :-(
Byliśmy wczoraj na konsultacji w szpitalu z Oliwierkiem i niestety musi mieć operację pod narkozą:szok::-( - septoplastyka i konchoplastyka małżowin środkowych i dolnych obustronnie (w przetłumaczeniu na na nasze):-:)-(

dobry wieczor
macie racje, pogoda taka ze trudno w domu usiedziec. wczoraj bylismy z Daanem na plazy i byl bardzo zdziwiony ze tyle piasku i on moze sobie tak wszedzie chodzic:-)
PaulinoAnno super wiadomosc, teraz juz spokojnie bedziesz czekac na malenstwo:tak:
Aneta strasznie to brzmi nawet po polsku, ale badz mysli ze wszystko bedzie dobrze. Wydaje mi sie ze tutaj sa dobrzy specjalisci wiec na pewno sie dobrze zajma malym. Trzymam kciuki. Na kiedy mu wyznaczyli termin???

reklama
Dzien dobry wszystkim

Anetko ja nie w temacie i nie wiem co,gdzie,jak ale mam nadziej,ze wszystko dobrze sie ulozy.A ten termin to jakos kolo waszego urlopu czy mi sie zdaje:confused:

Ja nadal mam sajgon w domu i jeszcze nawet nie do konca rozpakowane,to chyba len;-)Wczoraj zaczelam prasowac wieczorem,ale o 22 sie poddalam i musze dzisiaj konczyc.Jak nas nie bylo to siorka posprzatala(czyt.poupychala Jessiki rzeczy w albo za meblami i u nas w pokoju) i bylo w miare czysto a tu znowu zabawek stos i przejsc nie ma jak zeby sie nie potknac:-)czyli WROCILISMY

Lece szykowac Malej kache bo zbliza sie jej pora.
Papa i milego dnia

Do góry