Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja nie wyspana bo Julka w nocy budziła się narmalnie co godzina na jedzenie aż w końcu dałam jej wodę z glukozą bo miałam dość i przespała z 2 godziny dzisiaj ją ważyłam to przybrała 640 g w ciągu 12 dni to chyba jest nie żle 

jak bedę w Venray to musimy się koniecznie spotkać

Wiem, że to nie jest (chyba) nic skomplikowanego, ale Oliwierek jest taki malutki, a to wszystko pod narkozą. Dla niego zapewne lepiej, ale ja "schizuje" już bo ja kiedyś po narkozie nie mogłam się wybudzić
Wyczytałam, że mały będzie 1 miesiąc
dochodził do siebie:-(

Wybraliśmy 2 domki w Delft, ale mój M ciągle się zastanawiał i tak się długo zastanawiał, że oba domki już sprzedane 

On nie chce mieszkać w Den Haag, ale od dziś ***** mnie to obchodzi trzeba było nie zwlekać 

Masakra mam teraz tyle złości w sobie, że aż ryczeć mi się chce 

a poza tym urlop przed wami!Trzymam kciuki również!
;-)!
Nic cie nie goni!

I dzisiaj to co sie stalo to po prostu byla to ta brakujaca kropka nad i. Ale w sumie to nawet mi ulzylo, nie wiem tylko jaki mam tam okres wypowiedzenia.

Nie jestem rasistką, ale ten naród is dom

Użyłam krótkiego klaksona, a ten mi rękoma wyma****e, coś tam krzycz (nie słyszałam) i włącza awaryjne, a pogawędka nadal trwa
. Wdusiłam klakson i tak trzymałam chyba z 4 min, nawyzywałam się w tutejszym języku jak nigdy, ale moja cierpliwość dobiegła końca, sięgnęłam po telefon i ten cymbał odjechał, ale w pewnym momencie gwałtownie wdusił hamulec i prawie wjechałabym w tego wraka

Nie chcę mieszkać wśród turasów 

Takie domki po remoncie "chodzą" grubo ponad 200 tys
:-