reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

WSZYSTKIEGO NAJ KOCHANE MAMUSIE!!!

Aniu może dużo chodziłaś ostanimi czasy?
Carinio gratuluje chłopczyka:tak:
Paulina ,Mamo Mikołaja to pewnie cisza przed burzą :tak::tak:Czekamy na jakieś wieści:sorry:

Ja dostałam od Michasia laurkę i czekoladki,słodkie jak mój maluszek:tak::tak:

reklama
Carinio... mój za to nie lubi rowerem jeździć aż mi się brzuch stawia i...twardy robi siejak skała!:-D
No troche Karola masz racje - chodzić chodzę bo na dupie usiedzieć nie moge:sorry::-)...ale zaczynam sie zastanawiać czy to nie jest reakcja na krem po opalaniu....:eek:

Ja oczywiście głodna sie zrobiłam więc jajka na miękko zaraz będą!:-D
Kolacyjka mała i...dobranoc mówie!

Dzien dobry

Lew waży zwierzęta. Podchodzi mrówka i lew ją pyta:
- No, mrówka, ile ważysz?
- Sto kilo - odpowiada mrówka.
- Nie, no ale tak na serio ile ważysz? - pyta lew.
- Sto kilo - odpowiada mrówka.
- Nie, no mrówka, bez jaj! - mówi lew.
- A! Bez jaj to dwa - odpowiada mrówka.

e tam..moaj nic mi nie mowila o dniu matki...sluchajcie wczoraj po poludniu bylam z mala u lekarza bo dostala goraczki zadnych innych objawow...zbadali jej mocz wszytsko ok, podalam paracetamol 2 trazy i teraz ma 37,9 -mielayscie tak ze dziecko wam np tylko 1 dzien gorackowalo i tyle? je normalnie a co najlepsze to sie drze jak jje cyca chce dac nei chce i jzu mleko pije z butli kasze je owocki tez herbatka oki ale cyc nie i juz....naet jak jest glodna to nawet nei chce buzi przylozyc...
dziewczyny ponawiam pytanie...plus po goraczce moaj ma teraz od 2 dni stan podgoraczkowy..a i jak mierzycie temp w dupci to odejmujecie 0,5 stopnia?

Witam
Anno a ta temperatura nie przez ząbki? Michaś miewał takie temperatury jak mu zęby szły:tak:
Mamo mikołaja wczesny spacerek

Pogoda sie psuje :/
Ciekawe jaki bedzie weekend,bo u nas imprezka

przed ślubem:
Ona: Cześć!!!
On: No nareszcie, już tak długo czekam!
Ona: Może chcesz, żebym poszła?
On: Nie! Co ci przyszło do głowy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywiście o każdej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie pocałować?
On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji!
Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?
On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy mogę ci zaufać?
On: Tak.
Ona: Kochanie...
Siedem lat po ślubie: czytajcie od dołu w górę he he
4
Dobre
9
9

reklama
Do góry