reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
Mamo Mikolaja! Serdecznie gratuluje! Ingusia jest sliczna, jakas taka duza sie wydaje, jakby miala co najmniej z miesiac! A jakie ma sliczne body w kropeczki... :tak: przytulilabym Twoje malenstwo!

sencilla ja też bym wyściskała tą malutką Ingę!!! naprawde śliczna!!!
mamo mikołaja a ty jak się czujesz???? przepraszam za pytanie, ale czy nacinali ci krocze???? ja się tego boję, bo mam traumę po Zosi jak mnie nożyczkami przecięła położna w polsce:wściekła/y:

MamoMikolaja-moje najserdeczniejsze gratulacje,corenka wyglada na silna,zdrowa....jest cudna. A jakTy sie czujesz? Jak znajdziesz chwilei sily to napisz, bo bardzo jestem ciekawa.

Czarna-spoznione zyczenia :)
Pauka-dziekuje i nawzajem.
Jak kogos pominelam to przepraszam,mam wielkiego leniwca....caly dzien spedzony w lozku....odespalam na przyszlosc albo na porod :D

Milego wieczora.

Natka ja sie czuje bardzo dobrze tylko chyba mam jakieś problemy z krążeniem bo czasami mi sinieją miejsca od środka kolana - dziwnie to wygląda...:eek: i mnie martwi ale jutro zadzwonie do położnej to sie dowiem jak sobie pomóc...

Najpierw myślałam że to od chodzenia /że za dużo/ ale dziś i wczoraj sie przebyczyłam cały dzień na kanapie ..i nadal to mam.... :confused: i sie pojawia i znika...

Prawda że Ingusia nie wygląda na jednodniowe dziecko?:shocked2: Natka ja mam taki sam odruch że też bym chciała już swoje utulić...:-D a tu jeszcze troszke mi zostało.

Miłego wieczorka - ja zasiadam do książek...

reklama
kurde Ania dzwoń do tej położnej jutro z rana i odrazu nam tu napisz co to takiego?!?
faktycznie mała wygląda na taką poważną;) śliczna lalunia z niej;) zazwyczej świeżo urodzone dzieciaczki są takie jakby pomarszczone a Inga laska jak niewiem- o ile tak się można wyrazic;) ma bardzo ładną buzię!

paulinaanna teraz czekamy na twoje zdjęcia;)

Do góry