Dzień dobry :-)
Witam po dłuuugiej przerwie :-) U nas super, w zasadzie po części super, ale o tym zaraz. Wakacje w Turcji bajeczne:-) Nie pamiętam takich świetnych wakacji. Hotel absolutny wypas, całkowicie przystosowany dla rodzin z dziećmi, były aquaparki, wesołe miasteczko, plac zabaw, animacje i wszystko o czym tylko mozna pomarzyć. Za rok jedziemy na dwa tygodnie:-) Postaram się wstawić zdjecia, ale nie jestem jeszcze w domu i muszę jakiś program do zmniejszania obczaić.
W pon. po przyjeździe sprzedałam mieszkanie po babci, no i tutaj już przestało być super, bo moja mamusia z braciszkiem ukradli prawie połowę z tych pieniędzy. Do tego zostałam oczerniona przed rodziną, że nie chcę się z bratem dzielić... pominę fakt, że spadek po ojcu zagarnęli w całości oni, bo ja miałam dostać mieszkanie po babci... więc w przypływie miłosierdzia postanowiłam sprzedać mieszkanie i spłacić długi mojego brata,... no i tak mi się odwdzięczono... ale jakoś to przełknęłam, na razie jednak nie byłam w stanie wrócić do Nl, więc zostałam u teściów, ale myślę, ze za jakieś dwa tygodnie wrócę do domu. W zasadzie we wterek idę kupić bilet, bo też nie chcę komuś na głowie za długo siedzieć. Takze będę teraz w miarę regularnie zaglądać.
Młoda z brzucha szaleje. Zrobiliśmy sobie sesję z brzuszkiem. Zdjecia skromnie powiem bardzo mi się podobają;-):-) Też postaram się wstawić:-) Zrobiliśmy też w środę usg 4D i Bianka jest identyczna jak Inga:-) Jotka w jotkę:-) To chyba na tyle