reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Generalnie na ucho to tu polecają KROPLE DO NOSA...:dry: jedynie co moge doradzić to wizyta w aptece przyszpitalnej....:tak:Tam napewno coś konkretnego polecą....

witamy w upalny poranek

no i mamy pierwszy klopot : :-:)-(
mala dostala na buzce czerwone krostki ,siedze od rana w necie i szukam co to ?? to podobno albo tradzik niemowlecy albo hormony tak mi powiedziala pani w przychodni bo nigdzie wiecej nic nie ma wiec to juz nie potowki ,bo tylko ma na buzce i moze wiecei co robic zeby jej to troche podleczyc od wczoraj przemywam woda przegotowana na zmiane z rumiankiem :zawstydzona/y::tak:
Mikolaj nie mial czegos takiego wiec niewiem co robic ?? moze jest jakas masc albo cos -z gory dzieki za rady !!
Milego dnia

Witam

Mamo Mikołaja myśle że to może być trądzik:tak:Widziałam go u paru dzieci :tak:

My czekamy aż Misiu się obudzi i nad morze tradycyjnie

miłego dzionka

Witam!!!
Karola ja tez juz tradycyjnie nad morze, tez czekam na malego i w miedzy czasie obiad gotuje: pange z chinskim makaronem i warzywami, szybkie i lekkie na ta pogode
MamoM. nie mam pojecia co to moze byc moj Daanu tez nigdy czegos takiego nie mial:no:
Automegd ja mam w domu krople do ucha nazywaja sie OTALGAN - oordruppels i na pewno to bylo kupione w DIO albo ETOSie, tylko ze w niedziele takie sklepy chyba nie sa otwarte:dry: albo jeszcze mozesz isc do lekarza ktory dyzuruje w niedziele ale on pewnie zaleci ci paracetamol wiec odrazu wez podwojna dawke przynajmniej bedzie mniej bolalo:baffled:
Udanej niedzieli!!!!:-)

Dzień dobry :-)

Witam po dłuuugiej przerwie :-) U nas super, w zasadzie po części super, ale o tym zaraz. Wakacje w Turcji bajeczne:-) Nie pamiętam takich świetnych wakacji. Hotel absolutny wypas, całkowicie przystosowany dla rodzin z dziećmi, były aquaparki, wesołe miasteczko, plac zabaw, animacje i wszystko o czym tylko mozna pomarzyć. Za rok jedziemy na dwa tygodnie:-) Postaram się wstawić zdjecia, ale nie jestem jeszcze w domu i muszę jakiś program do zmniejszania obczaić.

W pon. po przyjeździe sprzedałam mieszkanie po babci, no i tutaj już przestało być super, bo moja mamusia z braciszkiem ukradli prawie połowę z tych pieniędzy. Do tego zostałam oczerniona przed rodziną, że nie chcę się z bratem dzielić... pominę fakt, że spadek po ojcu zagarnęli w całości oni, bo ja miałam dostać mieszkanie po babci... więc w przypływie miłosierdzia postanowiłam sprzedać mieszkanie i spłacić długi mojego brata,... no i tak mi się odwdzięczono... ale jakoś to przełknęłam, na razie jednak nie byłam w stanie wrócić do Nl, więc zostałam u teściów, ale myślę, ze za jakieś dwa tygodnie wrócę do domu. W zasadzie we wterek idę kupić bilet, bo też nie chcę komuś na głowie za długo siedzieć. Takze będę teraz w miarę regularnie zaglądać.

Młoda z brzucha szaleje. Zrobiliśmy sobie sesję z brzuszkiem. Zdjecia skromnie powiem bardzo mi się podobają;-):-) Też postaram się wstawić:-) Zrobiliśmy też w środę usg 4D i Bianka jest identyczna jak Inga:-) Jotka w jotkę:-) To chyba na tyle

reklama
Bry

Przed sklepem w lesie stoi w kolejce mnóstwo zwierząt: niedźwiedzie, lisy wilki, jeże... Przez kolejkę przepycha się zając. Rozpycha inne zwierzęta łokciami, wreszcie jest na początku kolejki. W tym momencie łapie go niedźwiedź i mówi:
- Ty, zając, gdzie sie wpychasz?! Na koniec! - i mach, rzuca go na koniec kolejki. Zając znowu się przepycha, ale znowu łapie go niedźwiedź i odrzuca na koniec. Zając powtarza swój wyczyn jeszcze kilka razy, ale za każdym razem niedzwiedź wyrzuca go na koniec. Wreszcie obolaly i wkurzony zając otrzepuje się i mówi:
- Nie to nie. Nie otwieram dzisiaj sklepu!

Do góry