reklama
dzien dobry
Ale Holandia dała wczoraj, nikt sie nie spodziewał ze dojdą tak wysoko. Ja przez tego mojego chłopa sama zwariowałam na punkcie piłki
. Urlop mija spokojnie, troche mi już smutno za moim M.
nastepnym razem jak pojade to troche krócej.
Dzieki dziewczyny za gratulki, bedziemy sie przeprowadzać w okolice Eindhoven czyli dla nas drugi koniec Holandii. Mam nadzieje ze sie tam szybko zaaklimatyzujemy. A tyle jeszcze przed nami nawet mieszkania jeszcze nie mamy, a tak malo czasu juz zostało
Najbardziej mi szkoda że teraz będziemy mieć daleko na plaże no ale nie można mieć wszystkiego naraz
Wszystkim solenizantką życze wszystkiego najlepszego!!!!!
I witam również nową mamusie:-)
Ale Holandia dała wczoraj, nikt sie nie spodziewał ze dojdą tak wysoko. Ja przez tego mojego chłopa sama zwariowałam na punkcie piłki
. Urlop mija spokojnie, troche mi już smutno za moim M.
nastepnym razem jak pojade to troche krócej.Dzieki dziewczyny za gratulki, bedziemy sie przeprowadzać w okolice Eindhoven czyli dla nas drugi koniec Holandii. Mam nadzieje ze sie tam szybko zaaklimatyzujemy. A tyle jeszcze przed nami nawet mieszkania jeszcze nie mamy, a tak malo czasu juz zostało
Najbardziej mi szkoda że teraz będziemy mieć daleko na plaże no ale nie można mieć wszystkiego naraz
Wszystkim solenizantką życze wszystkiego najlepszego!!!!!
I witam również nową mamusie:-)
Gosiu...
Ja czasami sie do Eindhoven zapuszczam bo na lotnisko!!!!
To sie może kiedyś umówimy na kaweczke....Pomału sie wszystko znajdzie nie martw sie i nim sie obejrzysz bedziesz jak u siebie!

Czarna cool ten twój wampir....
Czy ona ma dwójki już tak?a teraz dopiero jedynki?
Super to wygląda!!!:-)
Ja czasami sie do Eindhoven zapuszczam bo na lotnisko!!!!
To sie może kiedyś umówimy na kaweczke....Pomału sie wszystko znajdzie nie martw sie i nim sie obejrzysz bedziesz jak u siebie!

Czarna cool ten twój wampir....
Czy ona ma dwójki już tak?a teraz dopiero jedynki?Super to wygląda!!!:-)
anna117
Fanka BB :)
Gosia ja mam 60 km do Eidnhoven.. tez ostanio bylam tam na lotnisku....po mamcie swoja..
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
No dwojeczki dwojeczki,smieszne rzeczywiscie,ale jedynki juz prawie widac.A na dole ma tylko jedynki i troche jej chyba niewygodnie bo zacisnac szczeki nie moze zabardzo be jej sie te dolne wbijaja w dziasekla na gorze.Ide do niej bo cos mi smierdzi 
jakie słodkie ząbki
czyżby rósł nam forumkowy Szablozębny 

no myśmy oglądali meczyk wczoraj... masakra, co u nas w mieście się działo! Jedna wielka tragedia, do 4 w nocy wracali nawaleni i darli się:
"Oranje is de beste!" czy jakoś tak
ale dobrze- cieszę się- chyba nawet stałam się lokalną patriotką
wstałam pół godziny temu i kompletnie nie mam pomysłu na obiad... KOMPLETNIE...
może barszcz czerwony z fasolką? co Wy na to??

no myśmy oglądali meczyk wczoraj... masakra, co u nas w mieście się działo! Jedna wielka tragedia, do 4 w nocy wracali nawaleni i darli się:
"Oranje is de beste!" czy jakoś tak
ale dobrze- cieszę się- chyba nawet stałam się lokalną patriotką
wstałam pół godziny temu i kompletnie nie mam pomysłu na obiad... KOMPLETNIE...
może barszcz czerwony z fasolką? co Wy na to??
Carionio ale masz spanie!!!
Super...pozazdrościć - śpij póki możesz hihi..
Co do barszczyku to ja uwielbiam - ale dziś u mnie gulasz z plackami ziemniaczanymi albo jak kto woli z kaszą...
bo sie już mięsko rozmroziło....
Słonko pięknie świeci choć troszkę chłodna.Lece powiesić pranko na balkonie.
Moi siedzą na kanape i tv oglądają - pojadając wiosenne kanapki na drugie śniadanko.
A ja tkwie w książkach ze szkoły....
A co wy w planach dziś macie?
Super...pozazdrościć - śpij póki możesz hihi..Co do barszczyku to ja uwielbiam - ale dziś u mnie gulasz z plackami ziemniaczanymi albo jak kto woli z kaszą...
bo sie już mięsko rozmroziło....Słonko pięknie świeci choć troszkę chłodna.Lece powiesić pranko na balkonie.
Moi siedzą na kanape i tv oglądają - pojadając wiosenne kanapki na drugie śniadanko.
A ja tkwie w książkach ze szkoły....

A co wy w planach dziś macie?
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Carinio śliczny brzusio
Aniu dziękuję, ale jak na razie jest do dupy
Rodzinka przełożyła mi sprzątanie z czwartku na środę, bo im nie pasuje, ja zajeżdżam i pocałowałam klamkę, a na jutro już mam dzień zaplanowany, więc zła jestem jak nie wiem co
Dzwonię do nich, a oni nie odbierają telefonu, poczekałam pod drzwiami jeszcze 15 minut i pojechałam

Aniu dziękuję, ale jak na razie jest do dupy
Rodzinka przełożyła mi sprzątanie z czwartku na środę, bo im nie pasuje, ja zajeżdżam i pocałowałam klamkę, a na jutro już mam dzień zaplanowany, więc zła jestem jak nie wiem co
Dzwonię do nich, a oni nie odbierają telefonu, poczekałam pod drzwiami jeszcze 15 minut i pojechałam

oj tam spanie, ja ide spac kolo 2 w nocy i wstaje o 10
spie jak normalny człowiek
8 godzin prawie jak niemowle 
aleś mi smaka zrobiła na placki ziemniaczane! tylko szkoda, że nie mam ziemnaków ;p skończyły się kurde.
Ja dzisiaj w planach mam upranie poszew z kanapy... a co z tego wyjdzie- nie wiem, bo jak na razie siedze przy komputerku
aleś mi smaka zrobiła na placki ziemniaczane! tylko szkoda, że nie mam ziemnaków ;p skończyły się kurde.
Ja dzisiaj w planach mam upranie poszew z kanapy... a co z tego wyjdzie- nie wiem, bo jak na razie siedze przy komputerku
reklama