Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Mi sie po wczorajszym gotowac odechcialo.Poszlysmy ze znajomymi do spoldzielni mieszkanoiwej bo dostali wreszcie,po 9-mc czekania chate i podpisywali umowe,a ja pomagam jezykowo.Wracam do domu a tam CZARNO
bo ja debilka zostawilam sos na gazie
.Ja nie wiem co sie ze mna ostatnio dzieje,ciagle gdzies mi sie cos zapodzieje, o czyms zapomne.Dzisiaj jeszcze smierdzi,ale garnek ocalal.Dobrze,ze chata nam sie nie spalila.No i musialam na szybko cos innego naszykowac.Szczescie w nieszczesciu Pawel pracowal do POZNA bo wrocil dopieroprzed 00.00
Caly tydzien juz tak robi i w sobote tez bedzie musial isc.Zla jestem ze tyle pracuje,Malej wogole nie widzi,ja ciagle sama,nawet geby nie ma do kogo otworzyc.
No to by bylo na tyle
bo ja debilka zostawilam sos na gazie
.Ja nie wiem co sie ze mna ostatnio dzieje,ciagle gdzies mi sie cos zapodzieje, o czyms zapomne.Dzisiaj jeszcze smierdzi,ale garnek ocalal.Dobrze,ze chata nam sie nie spalila.No i musialam na szybko cos innego naszykowac.Szczescie w nieszczesciu Pawel pracowal do POZNA bo wrocil dopieroprzed 00.00
Caly tydzien juz tak robi i w sobote tez bedzie musial isc.Zla jestem ze tyle pracuje,Malej wogole nie widzi,ja ciagle sama,nawet geby nie ma do kogo otworzyc.No to by bylo na tyle
Po trzy razy ide na góre po 'coś" i wracam z niczym....
:-) Potem Karcie wysyłam bo mi się już nie chce po tych schodach zasuwać...
że tak szybko dostali?
bo klientka przyjedzie zaraz, a teraz biore sie za lekcje na komputerze ze szkoły...