reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Czarna > kiedy tylko bedzie Ci pasowac i bedziesz miala ochote to zapraszam :-)
Wydaje mi sie ze to szczepienie mamy jutro ale juz troche sie zamotalam :zawstydzona/y:
Musze sie swojego M. spytac dokladnie jak wroci z pracy....

aniahaven > a Ty wynajmujesz teraz domek?
my wynajmujemy ale to tylko dlatego ze zamierzamy wrocic do PL bo tam budujemy domek ....
ale masz dobrze > mame masz przy sobie! tez chce zeby moja do mnie przyjechala ale z jej zapalem to niewiem czy sie uda :-)

reklama
Witam dziewczyny, mamy zamiar jechac do holandi by rodzic w holandi bo moj S jego kuzynka mieszka w holandi ale dopiero dowiemy poznije jak tam jest, wolalam szybciej dowiedzic od was, ktore mieszkaja w holandi miasto- DEN HAAG, jak tam jest opinia w szpitalu, czy trzeba byc ubezpieczona. Mam termin porod w polowej listopada a my chcemy jechac we wrzesniu czy to nie bedzie problemu, czy trzeba miec meldunek też. jak tam jest wogole.Moj S by postaral prace. Czy tam jakies sa pieniazki dostanie np becikowe, zasilek ile euro wynosi. z gory dziekuje.

Hej...

Zuza-anna ja mieszkam w centrum na mieszkaniu i go wynajmuję... ale nie jestem zadowolona:no: i codziennie bardziej chce sie stąd wyprowadzić:dry:...dzisiaj podjełam decyzje że zrobie to jeszcze przed narodzinami mojego synka:tak::szok: - raz kozie śmierć....ale ja mam dość mieszkania tutaj...
Jutro wybieramsie do biuro bo znalazłam fajny domek i ... ne będe zapeszać!:sorry2:

Nikusia dużo by pisać...ale do porodu potrzebujesz ubezpieczenie....meldunek dobrze by było...a becikowego tu nie ma tylko inne pieniążki.... pomału wszystko ci wyjaśnimy...:-D Fajnie że jesteś...

Czarna moja mama jest co drugi miesiąc hihi...więc już sie przzwyczaiłam.Za to za tydzień dojedzie do nas moja teściowa i jej dwóch synów bo mamy imprezke rodzinną w piątek i sie zjeżdżaja....:-D:-) No ni wiem ja to będzie ale sie ciesze...

Zmykam.....

no witamy i my porankiem pelnym bolu... :-( :-(
mam okropne bole spojenia lonowego... i jak to wytlumaczyc poloznej?? MASAKRA... w nocy to pikus, problem ma m z przewroceniem sie na bok ale nad ranem lub poznym wieczorem wrecz nie moge chodzic... to jest okropne.

Carino ja takie bole tez mialam i lekarka powiedziala ze tak sie bajbik ulozyl i uciska na nerw jakis tez nie moglam spac przez to i wtedy co mi pomagalo to jak lezalam na boku-choc bolalo-to 1 noge mialam wysoko np na moim mzeulku lub 2 poduchy miedzy nogi i bylo lzej -smialam sie ze to pozycja sikajacego psa no ale ulzylo

reklama
Dzien dobry :-)
My nie dlugo wybieramy sie na szczepienie...
Mam tylko nadzieje ze Mala dobrze to zniesie i nie bedzie nic sie pozniej dzialo.

aniahaven > ja tez zdecydowalam zmienic mieszkanie przed narodzinami Malej :-)
ale wszystko musial sam zalatwiac moj M. bo ja pojechalam rodzic w polsce... wiec pozniej przyjechalam juz na gotowe.
Powodzenia jutro!!!

Ale Wy macie dobrze! Do nas nikt za bardzo nie chce przyjechac bo wszystkim za daleko :wściekła/y:

carinio > oj wspolczuje! mi pod koniec ciazy spojenie sie rozeszlo :-( bol okropny i niestety lekarze nic nie potrafia na to poradzic!
Ale jak bedzie coraz gorzej to sygnalizuj to bo wtedy lepiej zebys nie rodzila naturalnie!

Do góry