reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Carinio ma racje - powiedz im że jutro nie dasz rady :-p masz ważne spotkanie np w szkole albo u lekarza i... ich olej! Nie zmienia sie tak harmonogramu bez konsultacji....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: u mnie przynajmniej to nie przechodzi!:-)
No chyba że cie kaska goni .... no to wtedy idź!

Zrób sobie dzień wewnętrzny i ...odpocznij!:-D

reklama
Aniu właśnie dziś odpoczywam :tak:, a serce jakoś mnie boli gdy ja siedzę w domu, a mój synek w przedszkolu:-( Lepiej się czuje jak pracuje gdy on tam jest, bo jakoś wyrzuty sumienia dziś mam...
Już się usprawiedliwili, że ich w ogóle nie ma, wyjechali, ktoś (chyba z rodziny) miał przyjść i mi otworzyć drzwi i nie przyszedł olał ich prośbę, a obiecał, że będzie:no::wściekła/y:. Oni sami są zdenerwowani, bo tak się nie robi, więc ich rozumiem:tak: Powiedzieli, że mi za ten dzień zapłacą :szok::-D:-D:-D więc mi już lepiej, chociaż kasy nie wezmę, bo za co:confused: Przecież to nie ich wina:no: Gdy wrócą dorobią mi klucz, aby już taka sytuacja nie miała miejsca:tak:

Acha - chyba ze tak!:-D No a na poprawe humoru najlepsze są lody wiec serwuje i dla ciebie! Bo ja to mam ostatnio hooopla na ich punkcie...:zawstydzona/y::-D

dzien dobry
Ale Holandia dała wczoraj, nikt sie nie spodziewał ze dojdą tak wysoko. Ja przez tego mojego chłopa sama zwariowałam na punkcie piłki:-D. Urlop mija spokojnie, troche mi już smutno za moim M.:zawstydzona/y: nastepnym razem jak pojade to troche krócej.
Dzieki dziewczyny za gratulki, bedziemy sie przeprowadzać w okolice Eindhoven czyli dla nas drugi koniec Holandii. Mam nadzieje ze sie tam szybko zaaklimatyzujemy. A tyle jeszcze przed nami nawet mieszkania jeszcze nie mamy, a tak malo czasu juz zostało:baffled:Najbardziej mi szkoda że teraz będziemy mieć daleko na plaże no ale nie można mieć wszystkiego naraz:cool2:
Wszystkim solenizantką życze wszystkiego najlepszego!!!!!
I witam również nową mamusie:-)

no fajnie bedziesz w naszych stronach ,fakt szkoda plazy ja wlasnie w te upaly wam tego zazdroszcze ze macie tyle wody dookola....
moja maly w dzien strasznie marudzi ale dzieki Bogu w nocy spi nawet po 8 godzin !!!!!

reklama
Witam...:-)

Ja sie w końcu odrobiłam,domek ogarnęłam - dzieci z babcią do szkoły wysłałam:tak:... upał sie zapowiada:dry: a ja tu w tym więzieniu domowym nadal twie i będę tkwić do wtorku....:baffled:
Niuniu co ci ta ślicznota zrobiła że ci tak za skóre zalazła?:-D
MamoMikołaja ale masz grzeczniutkie dziecko:szok::tak:...tfu tfu nie zapeszać! Gratuluje...
Co robicie na obiadek?:confused: bo mi koncepcji brakło ... i nie wiem co mam w lodówce a ruszyć sie na zakupy też nie moge....:sorry2:

Kawkę już robie - kto pije?:-p i serniczek sobotni dorzuce....! Z serduszkiem dla mojego M.

Załączniki

• DSCF0579.jpg
    DSCF0579.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 54
  • 59de3b8067.jpg
    59de3b8067.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 46
Do góry