reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

dzieki dziewczyny, mam nadzieje ze sie uda przed 1 wrzesnia
Aniu a jezeli wy robicie takie remonty to bedziecie to mieli jakos odliczone od czynszu??? A jeszcze w sprawie portfolio to wydaje mi sie ze dobrze jak sie bedziesz starala ukladac krotkie zdania wtedy nie zrobisz bledow gramatycznych i wogole latwiej bedzie ci sie wyslowic. Trzymam kciuki:tak:
Natka powodzenia jutro:-)
Aneta dzieci rzeczywiscie szybko rozumieja, moj Daanu po pobycie w Polsce lepiej rozumie teraz polski niz holenderski ale moj M. nadrabia teraz z nim zaleglosc:-)

reklama
Bry...

Gosiu my sie z nim tak umówiliśmy ;-) że mój remontuje a on płaci za materiały, a jeśli M coś kupuje to możemy sobie to odliczyć od czynszu....:tak:

Anetko niestety nie da sie - :zawstydzona/y: ale to długa historia kobieto....:-D

Załączniki

• 59de3b8067.jpg
    59de3b8067.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 30
MOŻECIE PUSZCZAC!!!!
będzie CHŁOPAK;) teraz już się ciesze, ale na początku przeżyłam szok.. tak sie nastawiłam na dziewuche, a tu mi mówi że chłopiec i jeszcze pokazuje jajka i pimolka;)
mały ma 17 cm i prawie 300 gram.

GOSIA1977 no masz racje do helmond mamy ok 25 km wiec bardzo blisko -fajnie bedzie nas wiecej w tych stronach

siedze i czekam na moich gosci z PL moje siostry pierwszy raz wpadaj na 3 dni bo nie maja wiecej wolnego ciesze sie ze wogole beda z nami ,powinni byc ok 1 w nocy!

a teraz zle wiesci : Mikolaj wrocil z przedszkola i polozyl sie jak wstal to mial prawie 40 st goraczki !!!!!! czopek pomogl na troche ale teraz znowu rozpalony ze szok przykrywa sie kocem bo mowi ze mu zimno a powinnam go chyba rozebrac??

ciocie wpadna z nim poszalec a on ledwo zyje -jestem wsciekla ze akurat dzis ale coz moze mu minie do jutra??

reklama
Cześć
Natka serdeczne GRATULACJE chłopcy też są super!:tak::tak::tak:
MamoM zdróka dla MIkołaja .
Aniu ale wa super z tym domkiem ,a ten ogromny ogród.....:tak:
Aneta kiedy się zobaczymy ,ja mam wasze ubrania jeszcze:baffled::sorry2:
weekend się zaczoł a pogoda a się zepsuć :dry:

Do góry