reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Carinio ja tak dla żartu żeby humor poprawić....:-) ładny suwaczek, ja też muszę już zacząć myśleć o nowym, hihi.... żeby go potem tylko zaaktualizować....:tak:
Ja już w łóżeczku leże bo nadal mnie meczy gardło i katar i tez chyba sobie utnę drzemkę...
Na szczęście moja mama jest już w domu i szaleje z odkurzaczem...:-p także sprzatanie mam z głowy....

no ja wlasnie szukam weny na bieganie z tą maszyną, zmiane poscieli i prasowanie ;p ale coś mi kulawo to wychodzi i jak widać- ciągle przy kompie siedze :D hehe len totalny.

A dziekuje, znalazłam jakiś taki w necie- pewnie bede zmieniac jeszcze 16.tys. razy, ale na razie mnie ta zmniejszająca się cyferka mobilizuje, że nie jest tak źle ;P
Aniu, a Ty na kiedy masz termin w ogóle? Bo chyba jestes już PO>?>? prawda?

Witam
..........a tu dalej cisza? Nic się nie dzieje:szok: czekamy ,czekamy...
Gosia GRATULUJE pracy!!!!!!!!!!

Ja znów zimę mam ,zawsze jak do pl przyjade to sie zima zjawia:wściekła/y::crazy: Do weselicha już wszystko gotowe:tak:

Cieżaróweczki moje kochane trzymam za was kciuki i życzę żeby wszystko poszło gładko ,szybko i bezboleśnie;-):tak:jestem z wami myslami!

reklama
Karola, dobrej zabawy :-) Faktycznie pecha macie z pogodą, ale co tam, w końcu wrzesień mamy ;-)

Ania, a pozostałe dzieci urodziły się w terminie czy tak jak teraz leniuchowały sobie w brzuchu?

U mnie też by się mogło już ruszyć. Wszyscy obstawiają weekend, ale chyba poza mną i Bianką ;-) No i dobrze, bo musimy mieszkanie wykończyć, a w tygodniu się nie chce. W sumie zostały pierdoły, ale trzeba je zrobić... tylko jak się zmobilizować ;-) Jutro skoczę tylko wanienkę ze stojakiem kupić, bo mamy dużą Ingową, więc maluch się w niej zgubi ;-) Chcę jeszcze do Prenatala podjechać odebrać ten darmowy pakiet, bo niedługo mi się termin kończy ;-) Dzisiaj S. kupił Indze prezent, jaki młoda dostanie od Bianki kiedy tamta się urodzi :-)Mam nadzieję, że jej się spodoba, bo ciągle o tych zabawkach gada, wiec oby jej się podobało :-) No i muszę w końcu łóżeczko naszykować... Tym razem jestem jakoś strasznie opóźniona z przygotowaniami na przyjście malucha ;-)

Do góry