reklama
Carinio ja tak dla żartu żeby humor poprawić....:-) ładny suwaczek, ja też muszę już zacząć myśleć o nowym, hihi.... żeby go potem tylko zaaktualizować....
Ja już w łóżeczku leże bo nadal mnie meczy gardło i katar i tez chyba sobie utnę drzemkę...
Na szczęście moja mama jest już w domu i szaleje z odkurzaczem...
także sprzatanie mam z głowy....

Ja już w łóżeczku leże bo nadal mnie meczy gardło i katar i tez chyba sobie utnę drzemkę...
Na szczęście moja mama jest już w domu i szaleje z odkurzaczem...
także sprzatanie mam z głowy....no ja wlasnie szukam weny na bieganie z tą maszyną, zmiane poscieli i prasowanie ;p ale coś mi kulawo to wychodzi i jak widać- ciągle przy kompie siedze
hehe len totalny.
A dziekuje, znalazłam jakiś taki w necie- pewnie bede zmieniac jeszcze 16.tys. razy, ale na razie mnie ta zmniejszająca się cyferka mobilizuje, że nie jest tak źle ;P
Aniu, a Ty na kiedy masz termin w ogóle? Bo chyba jestes już PO>?>? prawda?
A dziekuje, znalazłam jakiś taki w necie- pewnie bede zmieniac jeszcze 16.tys. razy, ale na razie mnie ta zmniejszająca się cyferka mobilizuje, że nie jest tak źle ;P
Aniu, a Ty na kiedy masz termin w ogóle? Bo chyba jestes już PO>?>? prawda?
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
..........a tu dalej cisza? Nic się nie dzieje
czekamy ,czekamy...
Gosia GRATULUJE pracy!!!!!!!!!!
Ja znów zimę mam ,zawsze jak do pl przyjade to sie zima zjawia
Do weselicha już wszystko gotowe
Cieżaróweczki moje kochane trzymam za was kciuki i życzę żeby wszystko poszło gładko ,szybko i bezboleśnie;-)
jestem z wami myslami!
..........a tu dalej cisza? Nic się nie dzieje
czekamy ,czekamy...Gosia GRATULUJE pracy!!!!!!!!!!
Ja znów zimę mam ,zawsze jak do pl przyjade to sie zima zjawia

Do weselicha już wszystko gotowe
Cieżaróweczki moje kochane trzymam za was kciuki i życzę żeby wszystko poszło gładko ,szybko i bezboleśnie;-)
jestem z wami myslami!reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Karola, dobrej zabawy :-) Faktycznie pecha macie z pogodą, ale co tam, w końcu wrzesień mamy ;-)
Ania, a pozostałe dzieci urodziły się w terminie czy tak jak teraz leniuchowały sobie w brzuchu?
U mnie też by się mogło już ruszyć. Wszyscy obstawiają weekend, ale chyba poza mną i Bianką ;-) No i dobrze, bo musimy mieszkanie wykończyć, a w tygodniu się nie chce. W sumie zostały pierdoły, ale trzeba je zrobić... tylko jak się zmobilizować ;-) Jutro skoczę tylko wanienkę ze stojakiem kupić, bo mamy dużą Ingową, więc maluch się w niej zgubi ;-) Chcę jeszcze do Prenatala podjechać odebrać ten darmowy pakiet, bo niedługo mi się termin kończy ;-) Dzisiaj S. kupił Indze prezent, jaki młoda dostanie od Bianki kiedy tamta się urodzi :-)Mam nadzieję, że jej się spodoba, bo ciągle o tych zabawkach gada, wiec oby jej się podobało :-) No i muszę w końcu łóżeczko naszykować... Tym razem jestem jakoś strasznie opóźniona z przygotowaniami na przyjście malucha ;-)
Ania, a pozostałe dzieci urodziły się w terminie czy tak jak teraz leniuchowały sobie w brzuchu?
U mnie też by się mogło już ruszyć. Wszyscy obstawiają weekend, ale chyba poza mną i Bianką ;-) No i dobrze, bo musimy mieszkanie wykończyć, a w tygodniu się nie chce. W sumie zostały pierdoły, ale trzeba je zrobić... tylko jak się zmobilizować ;-) Jutro skoczę tylko wanienkę ze stojakiem kupić, bo mamy dużą Ingową, więc maluch się w niej zgubi ;-) Chcę jeszcze do Prenatala podjechać odebrać ten darmowy pakiet, bo niedługo mi się termin kończy ;-) Dzisiaj S. kupił Indze prezent, jaki młoda dostanie od Bianki kiedy tamta się urodzi :-)Mam nadzieję, że jej się spodoba, bo ciągle o tych zabawkach gada, wiec oby jej się podobało :-) No i muszę w końcu łóżeczko naszykować... Tym razem jestem jakoś strasznie opóźniona z przygotowaniami na przyjście malucha ;-)